35
  • VolJin
    #35
    Az ebben a gyönyörű, hogy az oroszok a 40 éves ideiglenes hazánkban tartózkodásuk mellett szentté avanzsálódnak, mert az USA világpolitikát játszik.
  • VolJin
    #34
    Speciel most az oroszok folytatnak területszerző háborút. Szerintem az a gennyes hozzáállás, hogy csak azért támogatja ezt valaki, mert az USA mit csinál meg mit nem csinál máshol. Az tény, hogy az USA világcsendőrt játszik, de most hirtelen nem jut eszembe, hogy konkrét területszerzést az 1800 akárhányban a mexikói császárral folytatott háború óta tett-e egyáltalán.

    Ami totyog, hápog, csőre van és repül, az nem csak kacsának látszik, hanem kacsa is.
    Szakadár terület felett, orosz rakétával lelőttek egy utasszállító gépet. Nem kell ezt bonyolítani, meg a kinek volt az érdeke témát pedzegetni.
    Senkinek nem volt érdeke. De meghalt pár száz ember, akiknek semmi közük nem volt az egészhez.
    Egyértelműen baklövés volt, minden szándékosság nélkül. Egyszerűen ukrán szállítógépnek nézték.
    Tanulsága az viszont van. Szakadárok kezébe ne adj olyan fegyvert, amihez komoly szakértelem kell.
    Mert a szakadárok már csak olyanok, hogy kevésbé fegyelmezettek egy reguláris haderőhöz képest. Szakadáréknál simán belefér, hogy bebasznák fél liter vodkát, azt beülnek a vezérlőpult mögé.
  • VolJin
    #33
    Az kinek volt az érdeke, amikor kificamodott a bűkám?
    Senkinek, csak elbasztam...
  • VolJin
    #32
    Talán azért, mert úkrán katonai gépnek nézték?
    Már több ukrán szállítógépet leszedtek.
  • VolJin
    #31
    Szabadkőműves gyíkemberek egy oopakodóról lőtték le.
  • Papichulo
    #30
    Csak azért, mert megszállták egy összetákolt ukrán "állam" túlnyomó részt orosz lakta területeit

    Nem, a gond ott van, hogy ok az ukran nuklearis fegyverek leszereleseert cserebe vallaltak, hogy semmilyen teruleti kovetelesuk nincs es garantaljak Ukrajna integritasat...
  • Papichulo
    #29
    A BUK-ot is használhatták ukránok.

    Origin of the Separatists’ Buk: A Bellingcat Investigation

    Evidence the Russian Military Supplied the Type of Missile Used to Shoot Down MH17

    New July 17th Satellite Imagery Confirms Russia Produced Fake MH17 Evidence

    Zaroshchens’ke Launch Site: Claims and Reality

    Russia’s Colin Powell Moment – How the Russian Government’s MH17 Lies Were Exposed

    Az oroszoknak eddig szinte minden szava hazugsag volt az ukran konfliktussal kapcsolatban es - egyesek szamara hihetetlen modon - az osszes nyugati allitas igaznak tunik...

    A feketedoboz tartalma az elsődleges bizonyíték... kinél is van?

    A szeparatistaknal volt egy jo ideig... nagysokara adtak csak at a hollandoknak.

    Nincs itt semmi mocskos ugy. Az oroszok adtak egy SA11-et - szemelyzettal vagy anelkul - a szeparatistaknak, amellyel benasagbol lelottek egy utasszallitot.
  • Paddy
    #27
    Áhhhá szóval erről van szó. Csak azért, mert megszállták egy összetákolt ukrán "állam" túlnyomó részt orosz lakta területeit, onnantól kezdve bármit, mondanak, kérnek, javasolnak az csak kamu és rosszindulatú fenyegetés lehet, ami egyenesen Putyin apjától, az ördögtől származik.

    Mellesleg ki az az idióta, aki képes hinni ennyi erővel egy olyan agresszív államnak, mint az USA, amely a független országok belügyeibe minden évtizedben beleugatott (katonailag is) a Közel-Kelettől egészen Dél-Amerikáig. Épeszű ember nem hihet egy olyan ítéletben, ahol az Amerikai Diktatórikus Államok szállítja a "bizonyítékokat" és súgja az ítéletet.
  • Papichulo
    #25
    Ott pedig az ukránok mindent bojkottálnak ami nem kedves nekik.

    Mit bojkottaltak eddig az ukranok? Tenyeket!

    Ezzel szemben: "Vladimir Putin has rejected proposals for an international tribunal into the MH17 air disaster, in the clearest sign yet that Russia may veto a resolution on the plans at the UN Security Council next week" (forras)
  • Cat #22
    "az amerikai és "egyéb" külföldi vizsgálat miatt."
    Ja, szemét malájok, részben ennek köszönhető a légitársaságuk tönkremenése, csomó állampolgáruk meghalt, és nemzetközi vizsgálatot követelnek.
    Személt hollandok, csomó állampolgáruk meghalt és az ENSZ elé akarják vinni az ügyet.
    Szemét ausztrálok, csomó állampolgáruk meghalt, szemét ukránok, felettük lőtték le a gépet, és szintén támogatják a nemzetközi vizsgálatot.

    Egyedül az oroszok azok, akik blokkolják a dolgot. Ha valakinek ezek után nem nyilánvaló hogy ki a hunyó az fizetett oroszügynök.
  • Papichulo
    #21
    Az oroszok explicit irasbeli garanciajuk ellenere megszalltak es annektaltak egy masik orszag teruletet... igazad van, valoban semmi retorziot nem erdemelnek ;)
  • Paddy
    #19
    Még jó, hogy az oroszok vergődnek az amerikai és "egyéb" külföldi vizsgálat miatt. Láthattuk már, hogy milyen gennyes módszerekkel dolgozik az USA és bábállamai csak azért, hogy mindenhol beleverjen egyet a világpolitikába, ahol neki nem tetszően mered a zászló. Spec. ezért rühelli az amerikaiakat egyre több ember a világon a kamubizonyítékaikkal együtt (pl: "tömegpusztító" fegyverek Irakban, Iránban, Afganisztánban és más mesék). Igen is a média - minden szereplőjének - teljes bevonásával kell nyílt vizsgálatot tartani, de nem úgy, hogy a ruszkikat bannolják, mert most épp az idióta jenkik szemében ők az ügyeletes démonok.
  • Papichulo
    #18
    Milyen sérülésekről beszélsz?

    A B772-n lathato serulesek az Almaz-Antey szerint csak 9M38M1-tol szarmazhattak...
  • molnibalage83
    #17
    ad1. Az a baj, hogy nem tudod, hogy kivel beszélsz...
    ad2. Én sem csak sajét kútfőből dolgozok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9120320
  • Papichulo
    #16
    Miért nem fogadják el az orosz műhold felvételeket?

    Egesz pontosan melyik orosz muholdkepre gondolsz? Tudnad linkelni?
  • Gyuszopapa
    #14
    Milyen sérülésekről beszélsz?Te valami nagy repülőgép baleset szakértő vagy.
    Strela-1-es légvédelmi egységnél szolgáltam egy hülye is képes volt az indikátor képernyőn megkülönböztetni egy utasszállítógépet egy vadászgéptől,pedig az jóval régebbi technika.
    Ennyi.Ez 100% direkt lelövés volt csak a kérdés az hogy kinek hozott ez hasznot.Az oroszoknak biztos nem volt érdeke hogy ilyen hülyeséget csináljanak.
  • caius marius
    #13
    Nézzük meg kinek volt ez érdeke, és megtaláljuk a választ. Az oroszok csak szívnak ezzel a sztorival, az usákok és az ukránok viszont, persze a saját forgatókönyveik szerint, nyernek ezzel.
    Miért van az, hogy kizarták az oroszokat a vizsgálatból? Miért nem fogadják el az orosz műhold felvételeket?
    Minek teszek fel költői kérdéseket?
    Az amerikai egybesűlt államok játszik, erről van szó. Mindegy, hogy mekkora az áldozatok száma, mindegy az, hogy milyen károkat okoznak, mert semmi nem számít. Az usákok birodalmi politikájának bárki és bármi, bármikor áldozatul eshet. Az összes többi meg csak habos mese!
  • molnibalage83
    #12
    Ahogy az NWO topik volt a tudományosban...
  • cylontoaster
    #11
    Az ilyen témára ugranak a fórumozók, ami növeli a látogatottságot. Jók a tudományos hírek, csak kevesebb embert érdekel, mint egy ilyen aminél egymásnak eshetnek.
  • kissssss
    #10
    de gyorsan eltűnt a hsz-em... na tehát akkor újra, hogy a frászkarikába jön ide az sg tudományok részére egy erősen külpolitikai töltetű cikk?

    vagy úgy vagytok vele hogy az user-nak kuss a neve ha politikáról van szó de a cikk írók nyugodtan írhatnak külpolitikával is foglalkozó írásokat?
  • molnibalage83
    #9
    Kibaszott neverséges. A gépen levő sérülésekből egyértlemű, hogy Buk rakéta volt. Ezt akrámelyik kicsit sem hülye légvédelmhez konyító megerősíti.

    Azt is, hogy a Szu-25-tel képelenség ilyen elfogást csinálni, nincs hozzá meg a szükséges repteljesíténye...

    Az egyetlen kérdés az, hogy melyik oldal Bukja lőtte le, semmi más...
  • Pares
    #8
    A videóban 1:05-nél egy nagyon jó kérdést tesznek fel... Meg nem tudom mire vélni ezeket a mondatokat, hogy Rassipnaya-nál egy pilóta mászott, meg a végén, hogy öt ejtőernyős ugrott ki a gépből, kár hogy hirtelen vége lett a videónak. Bárki is lőtte le, az oroszoknak nagyon nem jött jól, az ukránoknak meg a "szövetségeseinek" viszont annál inkább...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.17. 12:59:20
  • Anonymusxx
    #7
    Az oroszok miért lőttek volna le egy utasszállítót?
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.07.17. 12:56:56
  • PrasCo
    #6
    Rendben. Tegyük fel, hogy - mondjuk - lopakodó, gonosz amerikai repülőgép volt.
    Miért? Mit értek el vele? Casus bellit kaptak a fellépésre? Sz*rt se csináltak, az oroszok elleni gazdasági szankciók pedig a krími agressziót érintik, nem a civil áldozatokat, amihez amúgy is - elvben... - semmi közük. Bekeményíthettek az ukránok? Innen hova tovább? Ugyan már...
    Tehát, mi értelme is volt, ha nem véletlen volt? Kinek volt oka direkt szétkapni egy civil gépet úgy, hogy nemzetközi vizsgálatok jó eséllyel behatárolják majd, mi is történt? A közvélemény előtt démonizálni tudták az ellenfelet? Az ukrán haderő morálján ez ugyan nem javít sokat, más meg nem hadviselő fél.
    Avagy kérdezek mást: Ha "lopakodó" volt, akkor a hülye amerikai miért nem még éppen ukrán terület, de már szakadár légtérvédelmi zóna fölött lőtt, hogy ne a szeparatisták tegyék rá a kezüket a roncsra? Vagy eleve, hogyan origamiztak be egy Buk rakétát egy lopakodó belső fegyverterébe?

    Ne vicceljünk már.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.17. 12:53:49
  • Cat #5
    Á, csak telefonbeszélgetés a donyecki parancsnoksággal, melyben egy szuhoj lelövését jelentik be (még nem tudták, hogy nem az volt), videó az orosz BUKról amikor belép ukrajnába, videó, amikor kilép, eggyel kevesebb rakétával, rengeteg fotó, stb. De a viselkedés is mindent elmond: a malájok és az ausztrálok felelőst keresnek, az oroszok meg blokkolják a vizsgálatokat.

    Putyin is csak azért nem tudja, hogy orosz katonák vannak Ukrajnában, mert nem néz fel a Youtubera meg nem olvas vkontakte oldalakat (orosz facebook), ahol az orosz katonák szelfiket csinálnak kilőtt ukrán járművek mellett.
    Utoljára szerkesztette: Cat, 2015.07.17. 12:49:44
  • cylontoaster
    #4
    Vagy a gyíkemberek.
  • Gyuszopapa
    #3
    Senki nem tudja ki volt igazából.Mindenki mutat a másikra.
    Nagyon valószínű hogy direkt lőtték le és az sem biztos hogy az Ukránok vagy az Oroszok.
    Akár egy lopakodó is lehetett.
  • sárkánylovag
    #2
    Csak a lényeg maradt ki a cimbol
    Egy éve lőtték le Ukrajna felett a maláj utasszállítót az Oroszok