Felgyorsítja a sejteket a vörös fény

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld ki a bioptront, utána nem leszel szkeptikus :) egyébként a polarizált fényt színterápia is kiegészíti, amiben szintén van piros lencse is :) Sorolhatnék sikeres eseteket, de nem teszem, mert az úgy sem győz meg, ki kell próbálni. :)
drfaust
Ezt a magyarok már régen tudják.
Csapdlecsacsi
4:38-nál

Csak a semmi lehet tökéletes!

Ennek nem sok köze van a bioptron lámpához, ami egy átverés. Olyannyira, hogy a "A GVH 2009. szeptember 10-én versenyfelügyeleti eljárást indított a Zepter International Ungarn Kft. ellen, mert az általa forgalmazott Bioptron Fényterápiás rendszer népszerűsítése céljából közzétett tájékoztató könyvében, szóróanyagon, valamint több honlapon ( www.zepter.hu , www.zepter.lap.hu , www.bioptronlampa.lapok.hu ) a termékre vonatkozóan valószínűsíthetően megalapozatlanul gyógyhatásra, valamint egészségre gyakorolt hatásra utaló állításokat szerepeltet." - Mellesleg a bioptronlámpa poláros fénnyel működik nem színekkel, azaz hullámhosszal. Én ezzel a cikkel kapcsolatban szkeptikus vagyok, hogy valóban működik-e.

A Zepter már nagyon régóta árulja a gyógylámpáját. Jóreggelt.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Tetsuo
Meg a Safe Laser-en is van egy rakás szabadalom... hogy működik, az eddig sem volt kétséges, de a miért hiányzott. ;-)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.12. 16:20:29

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mrzed001
Ha annak nem is, de végre itt a magyarázat arra, hogy miért is működik a Bioptron lámpa, miért jó gyulladás csökkentő.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ne bazz! Akkor van némi alapja a fényevésnek? :D

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

← ElőzőOldal 2 / 2