5
  • Skylake
    #5
    Ez végül is kézenfekvő, mivel például az ételkészítésben ma például az egyik király a Rational cég sütő-gőzpároló berendezései, amelyek esetében például a hőmérsékletet és a páratartalmat szinte laboratóriumi pontossággal lehet beállítani - rengeteg egyéb jellemző mellett. Ha érdekel, erre:

    http://www.rational-online.com/en/home/index.php

    (Megj: nem gerillareklám, csak volt dolgom vendéglőben IT szerelés mellett kipróbálnom egyet. Nyitás előtt volt, - gyakorlatilag a teljesen új berendezést én avattam fel, egy kiváló, szalonnával tűzdelt hátszínt készítettem és ehettem.)
  • Cat #4
    Teljesen más a kettő, almát a körtével, nem összehasonlítható. Bővebben itt: http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/
  • Zsoltee_a_bator
    #3
    Tul komplexnek latszik.. Van barmi elonye a sous-vide -al szemben?
  • kissssss
    #2
    basszus ránéztem a képre és megkordult a gyomrom......
  • Tetsuo
    #1
    Végre gasztronómia!
    Nincs is jobb egy grillezett steak-nél, ámerikai alapanyagból... oh, wait!