Skylake#5
Ez végül is kézenfekvő, mivel például az ételkészítésben ma például az egyik király a Rational cég sütő-gőzpároló berendezései, amelyek esetében például a hőmérsékletet és a páratartalmat szinte laboratóriumi pontossággal lehet beállítani - rengeteg egyéb jellemző mellett. Ha érdekel, erre:
http://www.rational-online.com/en/home/index.php
(Megj: nem gerillareklám, csak volt dolgom vendéglőben IT szerelés mellett kipróbálnom egyet. Nyitás előtt volt, - gyakorlatilag a teljesen új berendezést én avattam fel, egy kiváló, szalonnával tűzdelt hátszínt készítettem és ehettem.)
Cat#4
Teljesen más a kettő, almát a körtével, nem összehasonlítható. Bővebben itt: http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/
Zsoltee_a_bator#3
Tul komplexnek latszik.. Van barmi elonye a sous-vide -al szemben?
kissssss#2
basszus ránéztem a képre és megkordult a gyomrom......
#1
Végre gasztronómia!
Nincs is jobb egy grillezett steak-nél, ámerikai alapanyagból... oh, wait!