9
  • Serutekin
    Körülbelül egy szinten van azzal a szarral, de még életembe nem láttam még a műfajból se egy részt. De ha kíváncsi vagy a küszöbömre, akkor nálam a jó vígjáték egy Big Bang Theory és How i met your mother-nál kezdődik.
  • ostoros
    Sajnos egyet kell értenem. Én is láttam, még nevettem is. De valahol csak kínomban, mint amikor a hülye haverod valami ocsmányságot csinál, és nem tudod elhinni, hogy megtette.
    Az intelligens humor viszont sajnos jobbára hiányzik a filmből.
    Ezért van az, hogy Például egy Paul-t már háromszor is láttam, míg a Ted-et elég volt egyszer. Persze nem kizárt, hogy valamikor újra nézem, de egyelőre nincs rá igényem.
  • SupraMKIII
    Én ugyan egyiket sem láttam, de nem hinném, hogy az Agymanók vagy a Jurassic World olyan sokkal magasabb szintű művészeti alkotás lenne...
  • dzsagon
    Osztod itt az észt, közben meg az Éjjel nappal Budapestet nézed minden nap.
  • Zombee
    Ilyen is kell. Nem lehet mindig Shakespeare-i vígjátékokat nézni.
  • Zombee
    Biztos, hogy mindenki annyira várta a Ted 2-őt? Az első részt megnézték sokan, mert bedőltek neki. Sajnos már az sem azt hozta, amit vártunk tőle. Pont a tahó humor és a perverz plüssmaci lett volna a lényeg, erre a film második felében egy standard kisállat-elrablós filmbe megy át az egész kamuizgalmakkal, "drámával", megmeneküléssel, nagy összeborulással.
  • Serutekin
    Mert egy olyan film, ami elviselhetetlenül trash humorral rendelkezik. Belefosták a legalpáribb humorokat, aztán nesze paraszt röhögjél.
  • Angelus1991ster
    Miért is hulladék?
  • Serutekin
    Na mégis kiveti magából az emberiség ezt a rákos hulladékot. Visszatért az emberiségbe vetett hitem.