31
-
Paddy #31 Megnéztem moziban a filmet ...sajnos. Ebben a filmben Arnie kiparodizálta az első két rész sikerét. A film íróját jó lenne leültetni az első két rész elé és megnézetni vele vagy 100x, aztán még egy párszor. Öregedő Terminátor elcsesződő alkatrészekkel? What??? A terminátor könyvek (az első két rész könyvei)) nem győzik kihangsúlyozni, hogy a T szériák (101 és 800) minőségi titánium vázból készültek. Nem is beszélve arról, hogy a Skynet teremtményei milyen mesteri célzó berendezéssel voltak ellátva. Erre mit csinál a ferde szemű T 1000-es? Vaktában lövöldöz a falra. A sztorinak a foságyúságát most nem fejteném ki, mert arról könyvet lehetne írni.
Mindent egybe vetve, ha Terminátor filmről beszélünk azalatt továbbra is az első két rész értendő. Igen, gyermekeim piszok régen készültek azok a filmek, de a szavatosságuk máig kenterbe veri az ilyen szarokét, mint a mostani vagy az azelőtti két rész. -
GaborT28 #30 Te komolyan olyan filmeket hasonlítgatsz össze, amiket 20-30 év választ el? grat... -
VolJin #29 Szerintem meg a T4 volt a legjobb. Bár ezt az újat még nem láttam.
A T3 egyértelműen a T1 klónja volt, ráadásul jobbra is sikerült. -
VolJin #28 A Terminátor 4 szerintem jobb volt, mint az első. Fura nekem ez a nyávogás, hogy régen milyen jó filmek voltak. Már nem azért, de a T1 egy szimpla BBÜ volt (baszós, bunyós, üldözős). Szóba került a batman is. Na, az első batman filmek igazi gegek voltak. Én azért ültem be rájuk, hogy röhögjek. Egy szürreális komédia volt az egész. A reboot már nem is érdekelt. Évekre rá meg leadták a tévében. Hatalmas meglepetés volt. A szürreális idiotizmus helyett egy sötét tónusú komor, rendben összerakott akciódrámát kapott az ember, ami jobb volt, mint az eredeti. -
ostoros #27 Ez marhaság. Csak arról van szó, hogy időközben bővülnek a nemzetközi piacok. Kínában 20 éve tudod ki járt moziba? Hát nem sokan. Talán annyian mint a magyarok. Ma már nem ez a helyzet. -
tibisan #26 én is megnéztem , és szerintem meg ez volt az eddigi legjobb..látszik a filmen , hogy james cameron besegített a filmbe ..legalábbis a történetbe -
Ragnaar #25 Nolan Batman filmjei pl. vagy úgy általában Nolan filmjei emlékezetesek maradnak szerintem Dark knightban pl. kb. 3 filmre való cselekmény van.. Tény hogy kevesebb már az újdonság, mint régen volt.. Ezt a plakátot elnézegetve meg max. egy TV sorozatra tippelnék.(Bár nem mintha a T1 és T2 tele lett volna ismert oscardíjas színészekkel)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.06. 12:35:27 -
Whysper #24 -- bud spencer és terence hill filmek -- 8)))))))))))))) -
#23 Szóról szóra egyetértek veled, akár én is írhattam volna. -
#22 A vén csatalovak még emlékeznek azokra az időkre, amikor egy filmhez jó folytatás készült. És ha már egyszer készült egy jó film, miért ne lehetne az a mérce. A Mad Max-nek sikerült, bár az mindvégig George Miller projektje volt, egyik részt sem adta oda másnak. A Jurassic World, bár nem ér az első rész nyomába, de legalább nem lett vállalhatatlan, nagyon jó kis kalandfilm lett. -
Major #21 A vén csatalovak már nem fogják soha elengedni a T2-es érzést, és egy nagy könnycseppet hullajtva emlékeznek vissza fiatalságuk legszebb éveire. :D -
Lacee83 #20 Megnéztem, gyenge lett sajnos. Alulról súrolja az előző részek szinvonalát. A T2 a legjobb folytatás.
Utoljára szerkesztette: Lacee83, 2015.07.06. 00:24:57 -
#19 Ez mitől valódi befejezés? Valami alternatív cucc lehet a DVD extrái között, amiket én többnyire meg se szoktam nézni, pedig konkrétan a T2 is megvan. :) -
#18 Az USA-ban él 320 millió ember, a világ többi részén a 7 milliárd maradéka. Ehhez képest otthon 28 milliós bevételt ért el, a világ többi részén 85-öt. Szóval melyik is a kevésbé kritikus közönség? :)
Az SG.hu némely véleménye úgy hülyeség, ahogy van. -
#17 Egy 20 eves mas filmeken nott fel, egy 10 eves megint masokon fog, ok azon fognak kattogni 30 ev mulva, rad meg hulyen neznek majd. Persze van korodbeli, aki most is :) hiszen meghatarzo elmeny lesz nekik.
A te jo apad mondjuk led zeppelinen nott fel, te mondjuk depeche mode-n. Gondolom neki es neked is minden mas szar, na meg amugy is.. ezek a nagyon bekockult megujulni, valtozni, fejlodni, ujat befogadni keptelen emberekkel van tele a vilag. Orulj, te is koztuk vagy. Ezzel nem azt mondom, hogy nem a lent felsorolt filmeken nottem fel es a legtobbjuket ne szeretnem a mai napig. De ugyanugy minden ev kitermeli a maga felejthetetlen filmjeit, csak 30 ev alatt sokat valtozott a vilag sokkal tobb lett a kiemelkedo alkotas, igy nehezebb dolguk is van, illetve a technikai attoresek, megvalositasok is mar olyan szinten vannak par eve, hogy nem esik le az allad, mint anno. Mert anno a terminator 2-nel es a tobbinel is csak biztosan forgattad a szemed, hogy ilyen nincs, ezt hogyan oldottak meg stb, mint mindenki, ma mar ez eszedben se jut, csak ravagod "szamitogep"
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.05. 22:14:58 -
G46 #16 Üdv!
Van egy tipikus jellemző nézettségi irány: van egy film, első rész jó. Amerikában sokan megnézik, világ más részein kevésbé. Jön a 2. rész, ami gyengébb, mint az első. Amerikában többen nézik, mint az 1. részt, világ többi részén még többen. Jön a 3. rész, ami megint gyenge- USA-ban akár az első résznél is kevesebben nézik, világ többi részén nézőszám marad/nő! Pl:: Transformers sorozat, új Batman trilógia (Oké, 2. rész jobb volt mint első, 3. volt gyengébb a 2.-nál), Karib tenger kalózai. Erre utal az "Amerikán kívüli közönség már jóval kevésbé kritikusabb" kitétel. -
#15 "ugyanis az Amerikán kívüli közönség már jóval kevésbé kritikusabb"
Ez úgy marhaság, ahogy van, még a tízmillió önjelölt filmkritikus hazájában is. Nyilván egy világszerte ismert cím jobban fog szerepelni nemzetközi szinten (még akár az is belefér, hogy odahaza megbukik), de azért az "Amerikán kívüli" nézőket lesajnálni emiatt finoman szólva nevetséges. -
#14 Én pénteken néztem meg a filmet és nekem nagyon tetszett. Szerintem simán hozza az első két rész színvonalát. A sok vérpistike meg látatlanba fröccsög, mert azt olvasta a neten, hogy ez a film mekkora sz@r. Sok birka. -
Major #13 Te aztán nagyon képben vagy a filmgyártással kapcsolatban. :) -
CairoJack #12 Én még nem láttam a filmet, de a minősíthetetlenül színvonaltalan marketing hadjáratból kiindulva (lásd a fenti plakátot, a semmitmondó, nullkarakteres arcokat, stb) soha nem is volt elvárásom. Alapból úgy fogom megnézni, hogy nagy csalódás lesz, aztán majd legföljebb mégsem.
De a szereplőket, és az eddig látott infókat (trailer, plakátok, kiszivárgott sztory) összerakva ez egy gyenge vacak lesz, amit még a jó öreg Arny sem fog tudni megmenteni.
Nem tudom, hogy mikor jön rá Nyálivúúd ismét, hogy nem elég elkölteni több száz milliót CGI-re, bizony kell ám egy író is, aki normális, komoly történetet ír, meg pár jó színész, és egy jó rendező is. Ha ezek közül valamelyik nincs meg, a többi már ablakon kidobott pénz...
Szerk: ezen plakát után már tudtam, hogy egy tehetségtelen banda áll a film mögött, innentől az elvárásaim a nullához közeledtek:
http://kep.cdn.index.hu/1/0/708/7083/70832/7083291_0559ae06179e87f5bb09a35123031e5a_wm.jpg
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.07.05. 19:07:31 -
Jawarider #11 Terminator Armageddon c. állítólagos forgatókönyvet ajánlom mindenkinek :) -
tomboy013 #10 Nem ez a T2 vége...
Szerinted melyik film nem a pénzről szól? Esetleg valamelyiket ingyen csinálják meg a te szórakoztatásodra? Nőj fel, a T2 is a pénzről szólt. Más kérdés, hogy valamit jobban kidolgoznak vagy kevésbé. Nekem is az volt az utolsó elfogadható Terminator film de attól miért kellene befejezni a filmsorozatot? Ne legyél már enyire rosszindulatú, hogy azt kívánod bukjon. Sosem értettem mitől való ez a gyerekes viselkedés. Ha nem tetszik nem nézed meg és kész, de nem kell mindenen háborogni. -
Major #9 Csak egyetérteni tudok. Az előzetesekből leszűrhető volt, hogy mire számíthat a néző, nekem kifejezetten tetszett. -
Major #8 Én premierkor láttam, és nekem kifejezetten tetszett. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. -
#7 Mindenki mocskolja, szidja, de az a legviccesebb, hogy szinte mindenki látatlanban. Nem kötelező megnézni, de ha nem láttad, nem igazán formálhatsz róla különösebb egyéni véleményt. (szerintem).
Én adok neki egy esélyt. Lehet, hogy kellemes csalódás lesz. Ki tudja... -
njozef84 #6 Teljesen egyetértek veled, ha valami nem érdekel akkor megnézek valami mást, hisz lehet válogatni. Nem rágódok olyan filmeken ami nem nyerte el a tetszésem. És az sem zavar ha csinálnak folytatást, legfeljebb kihagyom. -
Dewri #5 Ha méltó folytatást vagy rebootot csinálnának, nem fanyalognék, de ezek a szarok sehol nincsenek... Egyébként ez a T2 valódi vége:
Minden utána következő rész történetileg egy fos, csak a pénzről szól, megnézik a népek 1x, dől a lé, de soha többet nem nézi meg senki. A T1-2 a mai napig ott van, 30 év után is!!!!
30 év!! Mondjon valaki egy mai filmet, amire akár 10 év múlva emlékezni fognak! Csak egyet! Az ET, T1-2, Star Wars, Cápa, Indiana Jones, Vissza a jövőbe, mind olyan filmek, amit bármikor megnéz az ember bármennyiszer és mind bőven "20 éven felüli". Mert akkoriban még minőséget csináltak, nem zöldhátteres ugrabugrálás ment nevetséges szereplőkkel... Kb mint a Predator 3. Az 1-2 akármikor, akárhányszor nézhető, a 3-ra meg már nem is emlékszem most így hirtelen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.05. 14:50:42 -
#4 nem tanultak a 2. rész hibájából és megint lelőtték a poénokat az előzetesben.... nekem már ez elrontotta, pedig nem is láttam... -
kalapos01 #3 Én nem vagyok mammogó, megkeseredett vén pöcs, dögöljön meg a szomszéd-tehene mentalitással. Felőlem lehet siker, csináljanak neki folytatásokat - hidegen hagy, nem érint. Aki szereti, élvezze. Sosem értettem azokat, akik olyasmivel törődnek, ami nem érdekli őket. Hol van valakinek annyi energiája, hogy ennyi mindenen utálkozzon? Ehhez nagyon érzelemhiányos környezet szükségeltetik. -
#2 +1, bízok a bukásban -
Dewri #1 Most így csak ezt a képet elnézve, rögtön nem a Terminátor jutna eszembe, hanem valami motorosbandás vagy zombis film. Ez a gárda nem az a gárda ami volt... Még egy sima akciófilmnek talán elmenne a film, de Terminátorhoz nem méltó a 2 óta semmi... Így remélem is, hogy megbukik mindenhol, mert akkor végre befejezik az ilyen fos folytatások/rebootok gyártását, legalábbis ehhez a vonalhoz...