9
  • Etinger
    #9
    Érdekes, én is így vagyok ezzel. Az én kedvencem mondjuk a "Fel", és ahhoz képest gyengébb. Tényleg egy nagyon ötletes, jól összerakott mese, ugyanakkor azért láttunk már jobbat is a Pixartól. Nagyon erős, nagyon jó mese, de a katarzis elmaradt - nálam (is).
  • Dewri
    #8
    Azért ez nem teljesen új és eredeti ötlet, mivel ott van pl az Ozmózis Jones című film (2001), félig animáció, félig élőszereplős. Bll Murray a főhős, az ő testében harcolnak egy gyilkos vírus ellen Ozmózis Jones a fehérvérsejt és egy vitaminkapszula. Közben mutatnak pár dolgot, agyműködést befolyásoló Polgármestert, stb, meg kívülről az embert, hogy hogyan reagál a benti dolgokra. Egyébként jópofa film, nézze meg aki nem látta még!
  • Jrex
    #7
    Annak ellenére, hogy mindenhol ennyire jó kritikákat kap, szerintem nem volt annyira kiemelkedő alkotás. Persze vannak benne ötletes megoldások, meg némi eredetiség, de például a Némó nyomábant nem közelíti meg...
  • Sir Cryalot
    #6
    Ez a studio is sokat megtesz a grimaszolás elcséplődéséért az biztos, ami végülis örvendetes, akárcsak a zombi / vámpír téma elcsépeltsége.
  • UUUU
    #5
    Nagyon jó kis mese, mind felnőtteknek, mind gyerekeknek.
    Ráadásul, ami plusz, hogy nem elcsépelt a történet, hanem teljesen új ötlet alapján készült.
  • Cyborg00
    #4
    Nekem csalódás, szerintem sem gyerekeknek készült. Ráadásul azt gondoltam, hogy több szerepet kap az apa és anya fejében lévő Agymanó-csapat is, mivel rövid feltűnésük jó kis humort hozott a filmbe.
  • NEXUS6
    #3
    Abszolút nem gyereknek szóló mese.
    Inkább felnőtteknek szól, akik szeretnének a gyerekkorukra emlékezni, vagy szülőknek, akik bele akarnak látni a gyerekük fejébe.
  • aru
    #2
    Ök öten az érzések akik nem feltétlen irányítják hanem befolyásolják az embert. Első kép balról jobbra: harag, undor, derű, majré, bánat. Szerintem ez nem gyerekeknek készült ugyan úgy, mint a shrek.
    Tegnap este láttam a filmet szerintem zseniálisan meg van csinálva és végig van gondolva.
  • Montanosz
    #1
    Láttam az előzetest, számomra az jött le, hogy kis lények irányítják az elmét, ők teszik dühössé, lázadóvá, szigorúvá, stb. a szülőt, gyereket. Bemutatja, hogyan befolyásolják bizonyos lények az ember gondolatait, cselekedeteit. Az előzetes alapján úgy tűnik nekem, lehet olyan veszélye, hogy a gyerek ha megnézi (mert ugye nekik készült a film), akkor könnyen azt mondhatja ha rosszat tesz, hogy nem ő tehet róla, nem ő a felelős, hanem az "agymanók".
    Hiába vicces és szórakoztató köntösbe van csomagolva az ember elméjét, érzelmeit és cselekedeteit irányító lényeknek a munkája, a démonológiát figyelembe véve nekem nem passzol ez a mese.
    Azért sokkal ártalmatlanabb, sokak szerint, mint sok eddigi földönkívülis, varázslós, és egyéb nyilvánvalóan helytelen tartalmakkal felruházott rajzfilm.



    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2015.07.04. 06:55:20