Dome City - a magyar sci-fi FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"új játékcím" -ének...
---főleg úgy hogy az utóbbi idők legsikeresebb játékának megvalósításakor pénzt időt szakértelmet nem kímélve kellett a gearbox software-nek átpofoznia az ue3-at hogy megfeleljen nekik, ahelyett hogy hivatalos kiterjesztés lett volna amit szerettek volna, és nyitva állna az út a 4-es verzióhoz, inkább zárva van, az ue4-es physically based rendering meg esetlen (-nek tűnik), remélhetőleg a fallout4-é jobb (látszólag is).
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.07.10. 14:33:13
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.07.10. 14:33:13
Nagy szavak ezek egy middleware-ről.
Mióta (majdnem) ingyenessé tette az Epic az Unreal 4 motort, azóta egyre-másra jönnek az arra épülő fejlesztések. És ez így is van jól: a sok igénytelen indie meg divatjátékok helyett igazi gyöngyszemek készülhetnek, a fejlesztőknek nem kell kiadniuk a költségvetésük 60-70%-át az engine megvásárlására.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kár hogy ez max. állóképekre vonatkozik, és kissé túl van promotálva az az engine alapjáraton is, úgyhogy
áll a #3-as kritika.
áll a #3-as kritika.
Ha csak félig követik a sztorit engem már megvettek😄
Nope
UE4-el már elég állejtős klátványt lehet produkálni, kb. mint 2-3 éve a rendermoviek voltak. Persze a gépigényt is megdobahatja ezért többnyire kompromisszumokat kell kötni látvány/teljesítmény ügyben.
Ebből így sokminden nem derül ki, nekem olyan túlélőhorroros hangulata van ennek a teasernek.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.04. 23:42:07
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.04. 23:42:07
"Az alapokat az Unreal Engine 4 grafikus motor szolgáltatja, így a külalakkal nem lesz gond."
mintha nem is az alapján kéne megítélni, hogy ténylegesen hogyan néz ki, hanem az alapján, hogy egy olyan endzsinnel készül, amivel általában szép játékok készülnek
mintha nem is az alapján kéne megítélni, hogy ténylegesen hogyan néz ki, hanem az alapján, hogy egy olyan endzsinnel készül, amivel általában szép játékok készülnek
hmm... nekem egyből a Nemere István álltal írt Kupolaváros titka ugrott be.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Szerintem úgy lesz vérbeli shooter , ahogy az angol címadás is sikerült , esetlenül.