6
-
god25 #6 Én soha nem játszom, így azt sem tudom milyen az a játék. Viszont nagyon bejött az első rész és ez is érdekel. Biztos, hogy meg fogom nézni. -
kalapos01 #5 és még mondja valaki, hogy a reklámoknak nincs ereje. megnézi a reklámot és abból levonja a következtetést a termékre nézve. az ilyen fogyasztókért élnek-halnak amarketingesek.
komolyan ilyen befolyásolható vagy a reklámok által? a filmet naná, hogy azzal próbálják eladni, hogy akciózós, de hogy milyen lesz a sztori vagy a végeredmény, arról a reklám nem fog tájékoztatni, csak ha hiszékeny vagy.
(nem mellesleg, milyen izgalmas lenne egy full lopakodós film. a 47-es végig lopakodna és minden gamer imádná?) -
#4 Sajnos ez egy tucat akciófilm lesz,semmi köze a Hitman-hez,magához a játékhoz,a karakterhez meg főleg. Kár is a faszira a vonalkód meg a silverballerek a kezébe...Egy Hitman filmnek egy lassú lefolyású thrillernek kéne lennie,lopakodással,és egy szövevényes komoly történettel. De ez egy semmitmondó dara -
OGMontana #3 Ez a trailer olyan volt, mintha egy átlag nagy videojáték címről csináltak volna egy élőszereplős videot, csak közben bennehagyták volna az előre scriptelt dolgokat. -
kékherceg #2 Már most látszik, hogy oltári nagy baromság lesz.... Úgy irányítja a bilincset, hogy eltalálja a golyó? Hagyjuk már... -
#1 Pár résznél fogtam a fejem...