10
Goodgame Empire helyett mit?
-
#10 Ha bejön neki a város építős mikromenedzsment, akkor anno 1404 vagy ha a középkori téma helyett a modern téma jobban érdekli akkor anno2070. Szerintem a középkori jobb, azaz én az anno1404 javaslom. Steam store-on kapható. -
#9 Stronghold Crusader szigorúan az első rész, várépítős móka, van magyar nyelv benne ami akkora fun hogy beszarás, vany egy fasza singleje ami kellően nehéz pár hónapot beleölhet lazán ha kezdő :D
roller coaster tycoon 1 ez is van magyarul, vidámparképítős fun
openttd ez is van magyarul ebbe is lehet ölni a fölös órák százait :D terepasztalos, vonat busz hajó repülő szállítás városfejlesztés
worms armageddon magyarul persze, gép ellen se rossz, de haverok ellen az igazi fun
mi ezekkel toltuk régen el is voltunk faszán :D
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.07.05. 13:46:13 -
ENVE #8 Mind1, csak ne CS -
#7 Hm. Minecraft...? Bár, csak óvatosan. :) Azért még mindig lego, és azért még mindig építhetsz benne bármit - szinttől függően sárkunyhót vagy nyolccsatornás multiplexert. Ja, és beszél magyarul. Ennek persze képben van többmilliárd klónja a Terraria-tól a Cube World-ig, meg m'ttomén még, miig. Nagyjából ha mondasz egy véletlenszerű szót, és hozzácsapod, hogy "Cube", lesz olyan játék.
Ha szeret "középkorozni" és akciózni, akkor jó és költségtakarékos móka lehet a Mount&Blade Warband, bár a nehézségi görbéje eleinte talán kissé meredeknek tűnhet - de ha abból a kevés kilencéves körüli srácból indulok ki, akiket ismerek, két nagyságrenddel több türelmük bír lenni az ilyesmihez, mint nekünk "felnőtteknek". Várostrom, párbajok, lovagi torna, vér nincs. Talán kissé monoton, de rommá modolható Napóleontól Westerosig.
Mivel a gép elég szép, ha érdekli a stratégia és történelmi érdeklődésű, ránézhet a Total War-okra (a korábbi címek valószínűleg magyarul is beszerezhetőek bontott tégla - árban), az újak meg gyönyörűen néznek ki és alapból nem adnak hozzá "vért" (külön vehető...).
Minthogy szeret focizni, ott van a vagonnyi futballmenedzser-játék is lehetőségként, amikről fogalmam sincs, de felteszem, többsége megjelenik magyar nyelven, vagy utólag készült hozzá magyarítás.
Szerk.: Az itt elhangzó címeket javaslom, dobd be egy Youtube-keresésbe és nézz rá, persze, valószínűleg két perc játékmenetből tudod eldönteni a legjobban, megfelelne-e a srácnak.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.04. 20:24:41 -
wednes #6 Építsen várost!
Mármint ha bejön neki a stratégia vonal meg a "legózás". Nem egy egyszerű játék, de ez nézőpont kérdése. Jó képességű gyereknek végül is komolyabb tartalom is örömet okozhat. Asszem magyarítás is fellelhető hozzá. -
#5 Ennek örülök, én elég kocka voltam, meg is ittam a levét, annakidején kibuktam a sulibol.
Ha szeret sakkozni, vannak magyar oldalak ahol élő emberekkel sakkozhatsz, izgalmas mert mindenkinek más-más a játékstlusa. -
#4 Nincs baj a gyerekkel, gitározik, aikidózik, focizik, nem rohad sokat a gép előtt.
Köszi, megnézem a Civilization-t. -
#3 olvasson el egy könyvet -
#2 minden böngészős pay to win, minden pc stratégia csal, ennyi. játszon talán civilization-el -
#1 Oroszlánszagú Gergő, a Kilencéves rákattant a Goodgame Empire játékra. Az első 10-15 szintet elég jól vette, aztán a névnapjára kapott 100.000 rubint. Ezzel elevickélt a 28-as szint környékére, de kezd megrekedni, a lábára lépett néhány szövinek, én meg nem fogom tolni a játékba a pénzt. Lényeg a lényeg: tutira le fogja rohanni egy erősebb felnőtt az éjszaka közepén, és véget fog érni a móka.
És itt a kérdés: mi legyen ezután. Van egy bődületes PC (i7-4820K @ 4GHz, 16GB RAM, Geforce GTX 900-lvalahány, SS DRAID) és van egy PS4 is. Meg egy közepes tablet Androiddal.
Mi lehetne az a játék, amit ezeken futtathatna? Mert amióta megértette, hogy as GGE-n akár rosszarcú adósságbehajtók is tolják a lét a kasszába (ma beszéltem egy alakkal, aki heti 50-60eFt-ot tol az a GG kasszába . Tegnap a 6x-es szövivezetőnket nagyjából lenullázták az idegenek két 6-700 fős csapata és ő is erre számít.
A Chilfd of light megihlette, órákat játszott lassan a lassan a végére fog érni. Sims jó lehet neki?
Szöval 9 éves fiúnak mi lehet tápszer a véres cumi helyett?