10 ezer mAh-s akkumulátor egy új okostelefonban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán azért kérdezte, mert eladó. Nem teszkós csipogós eladóról van szó (azokat már tudják helyettesíteni önkiszolgáló kasszákkal), hanem "értékesítési pénzt" kapó eladóról van szó, akinek reklámoznia is kell/ene a termékeket, tehát elvárható, hogy ne legyen segghülye egy termékhez, amit elad és amit reklámoznia kell (+ ennyi erővel, akkor helyette is lehetne önkiszolgáló LCD-s minden információval a képernyőn pult, még az is többet érne mint az ilyen kretének)
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.10.17. 02:39:48
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.10.17. 02:39:48
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
az elbutulás jó a politikának.....hülyékkel nem kell foglalkozni és lehet pecázni a zavarosban, mindenféle hülyeségeken egymásnak ugrasztani őket stb. gondolkodó, következetes pógárokkal már ez nehezebb lenne.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.10.17. 02:35:47
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.10.17. 02:35:47
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Gyakorlatilag nem volt tervezve egy vétel, mert egy spontán hiba miatt épp ott jártam, amikor bekrepált (időnként "interlace"-s lett a kijelző). Valszeg szalagkábel.
Régebben én is úgy voltam vele (nem feltétlenül mobillal), hogy megnéztem neten a specifikációt, aztán elmentem a boltba, és az eladótól is érdeklődtem, hogy így van-e, mert jobb a személyes forrásnál tájékozódni. De persze az ember idővel rájön, hogy a kirakattól is kérdezgethetne, okosabb attól se lesz.
Esetemben volt olyan eladó, aki kerek perec kijelentette, hogy ő nem ért hozzá, csak eladja.
Esetemben volt olyan eladó, aki kerek perec kijelentette, hogy ő nem ért hozzá, csak eladja.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Nem teljesen értem miért kérdeztél bármit egy eladótól. Ezek szerint bementél egy boltba, és ott akartál tájékozódni? Nem pedig megnéztél mindent a neten, kiválasztottad a neked leginkább megfelelőt, azt megnézted egy áruösszehasonlító oldalon, majd célzottan a boltból elhoztad?
Ez a gyártó úgy tudja variálni az öntapadós matrica alkatrészeket hogy belefért egy névlegesen 10Ah akkumulátor.
Ami várhatóan a gyors töltés miatt fél évet bír, aztán 20% os lesz a kapacitása. :)
Ami várhatóan a gyors töltés miatt fél évet bír, aztán 20% os lesz a kapacitása. :)
Dehát pont ez az! Meg kéne állítani a népi elbutulást és legalább egy kisiskolás szintjét elvárttá tenni!
Hihetetlen mi megy itt Ángliában is... az átlag IQ a magyarhoz képest kb. 70, mégis jobban állnak a "rohadékok"! :-)
Hihetetlen mi megy itt Ángliában is... az átlag IQ a magyarhoz képest kb. 70, mégis jobban állnak a "rohadékok"! :-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Megmondom. Az átlag usernek fogalma sincs arról, hogy mit jelent a mAh. Arra emlékszik, hogy 3000 valami, 4000 valami, meg 10000 valami.
A 3000 mAh és a 10 Ah összehasolítását fejben úgy fogja elvégezni, hogy az egyik az 3000 valamit tud, a másik meg csak 10 valamit, tehát az a szar.
Még az eladók is hülyék hozzá.
Amikor telefont akartam venni, a memória mennyisége volt az egyik legfontosabb szempont.
Megkérdeztem az egyik típus paramétereit, és azt mondta az eladó, hogy 16GB. Gondoltam, átlag hülyének néz, megértem, mondom, hogy nem a háttértár, hanem az operatív memória méretére kérdeztem rá. Erre folytatja, hogy 16 GB, mert a 8 és a 32 elfogyott. Gondoltam, hogy nem tudtam kizökkenteni abból, hogy átlag felhasználónak néz, és megismétlem, hogy a RAM-ra vagyok kíváncsi, nem a flashre, erre azt mondja, hogy az nincs benne, külön kell venni hozzá SD-kártyát.
Ekkor jöttem rá, hogy nem félre értett, hanem egyszerűen hülye hozzá.
Ha az eladók is hülyék hozzá, akkor a felhasználóktól mit vársz?
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.07.02. 22:36:01
A 3000 mAh és a 10 Ah összehasolítását fejben úgy fogja elvégezni, hogy az egyik az 3000 valamit tud, a másik meg csak 10 valamit, tehát az a szar.
Még az eladók is hülyék hozzá.
Amikor telefont akartam venni, a memória mennyisége volt az egyik legfontosabb szempont.
Megkérdeztem az egyik típus paramétereit, és azt mondta az eladó, hogy 16GB. Gondoltam, átlag hülyének néz, megértem, mondom, hogy nem a háttértár, hanem az operatív memória méretére kérdeztem rá. Erre folytatja, hogy 16 GB, mert a 8 és a 32 elfogyott. Gondoltam, hogy nem tudtam kizökkenteni abból, hogy átlag felhasználónak néz, és megismétlem, hogy a RAM-ra vagyok kíváncsi, nem a flashre, erre azt mondja, hogy az nincs benne, külön kell venni hozzá SD-kártyát.
Ekkor jöttem rá, hogy nem félre értett, hanem egyszerűen hülye hozzá.
Ha az eladók is hülyék hozzá, akkor a felhasználóktól mit vársz?
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.07.02. 22:36:01
:-D Az meg 3 illetve 4 Ah-s lenne, ráadásul érthetetlen, hogy mi a nehézség a mAh és Ah-s adatok összehasonlításában...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
kinek a pap, kinek a papné:d
Mindennapi használatra inkább veszek "noname fost" ami faxán működik, és nem kell érte kifizetnem egy holdjáró árát.
Lásd Elephone, iNew, Doogee
Mindennapi használatra inkább veszek "noname fost" ami faxán működik, és nem kell érte kifizetnem egy holdjáró árát.
Lásd Elephone, iNew, Doogee
Nem biztos, hogy rossz ez, csak elég hülye neve van.
Bár nálam az Elephone vezeti a mezőnyt, ami szerintem nemzetközileg is hülyén hangzik, nem csak magyar füllel. :D
Bár nálam az Elephone vezeti a mezőnyt, ami szerintem nemzetközileg is hülyén hangzik, nem csak magyar füllel. :D
nyilván a többi 3-4 ezreshez való könnyű összehasonlíthatóság miatt nem.
Noname fos cég boritékolható hogy szar lesz.
Nagyon sokat számit a software.Nem hiába pl hogy a 4 ezres hauwei veri az 5300as aksis telot nagyobb kijelzővel mindennel.
Mindenesetre várom a méretet és a teszteket.
Nagyon sokat számit a software.Nem hiába pl hogy a 4 ezres hauwei veri az 5300as aksis telot nagyobb kijelzővel mindennel.
Mindenesetre várom a méretet és a teszteket.
Next PC upgrade: 2022
10Ah túl egyszerű lett volna?