17
 • esztyopa
  #17
  A génmódosítás nem a nyomornegyedekben fog kezdődni,hanem a kőgazdagok,és a hatalmon lévőknél.Az emberiség két részre tagozódását ez fokozni fogja /ha sikerrel jár !/
  Ez megnyitja az utat a maroknyi *elit*uralma előtt.
  Teljes kontroll,modern rabszolgaság,kiszolgáltatottság.
  Néha csodálkozom,hogy az emberiség a kapzsiság,a hatalomvágy, gátlástalanság ellenére mégis hogyan juthatot el ilyen magas szintre.
 • ostoros
  #16
  Az igen. És ezt most hogy? Fajelmélet a liberálistól?
 • fonak
  #15
  Ne szidd a kisebbségeket! :)
 • RAZOR27
  #14
  :D
 • panoz0
  #13
  Szűkebb környezetemben is tapasztalom ennek az állításnak a hitelességét.

  Ez amúgy választ is adhat miért olyan logikátlanok, agresszívek és szellemileg visszamaradottak a generációk óta neonáci ideológiájú beltenyésztett családok.
 • HalálosHintalow
  #12
  Azért nincsen ebben akkora nagy misztikum, elég megnézni a kutyákat, ott is hasonlóképpen működik: a nemesített, tenyésztett fajták sokkal hajlamosabbak az örökletes betegségekre, bajokra, a "játszótéri mixek" meg jóval kevésbé problémásak, sokkal életrevalóbbak ilyen téren.
  Az embereknél is így működik, nem kell ebbe ennél többet belelátni.
 • Amergin
  #11
  Ájvék! Ráászizmus, Áéjrópá segííícs! Micsoda dolog, hogy a roma kultúra szerves részét képező vérfertőzés degenerációhoz vezet? Gázsi, hívjad az ombucmanodat!
 • UUUU
  #10
  Vajon a 8. századbeli vikingek a genetikai sokszinűség miatt voltak magasak, miközben a 20. századi kinaiak a sok magukba olvaszott népcsoportok miatt alacsonyak 1200 évnyi különbséggel ?
 • johnfly
  #9
  A cikk számomra már azzal sántít, hogy egy nem csupán genetikai alapokon nyugvó készséget amit "gyors gondolkozás" -ként nevez meg, egy pusztán genetikai szemszögből megvilágított vizsgálat bizonyítékaként tár elénk.
  Na már most. Ha a "gyors gondolkozás" csupán ezen múlna, akkor dobjuk a kukába az összes tanulmányt, amelyben nevelési, és pszichológiai szakemberek egész garmadája foglalkozva kijelentik, hogy az örökölt képességek rendkívül kis százalékban határozzák meg egy emberi egyed agyi teljesítményét, sokkal inkább mérvadó a már egészen csecsemőkortól elindult tanulási, és bevésődési folyamat minősége, kivéve természetesen, a genetikailag indikált agyi defektusokkal járó kórképek eseteit.

  Ezzel egyúttal ki is javítanám a kutatóknak a felmérésük adataiból levont következtetését, miszerint az egymástól genetikailag távol álló egyedek gyermekeinek gondolkodása olyan kontextus hatására lesz gyorsabb, hogy a szülők akik genetikailag távolabb állnak egymástól, valószínűsíthetőleg olyan közösségben élnek, mely elfogadóbb, és felvilágosultabb gondolkodást mondhat magáénak. Diverzifikáltabb információkhoz férnek hozzá a gyermekneveléshez, és gyermeküknek valószínűleg egy tágabb határokkal ellátott közösségbe, vagy közösségekbe kell beilleszkednie fejlődése során, ami elősegíti intellektuális fejlődését.
  Egy urbanizált közösségben (mely ontja magából a genetikailag változatos párokat) egy gyermek nagyságrendekkel több társadalmi kapcsolatnak van kitéve, mint egy bezárkózott, vagy elszigetelt, esetleg kiközösített embercsoport tagjaként.
 • ostoros
  #8
  Egyébként ez is:
  http://sg.hu/cikkek/113304/egyre-nagyobbak-es-nehezebbek-a-kinaiak
 • ostoros
  #7
  Ez egy nagy hanta, ahogy mondtad. Ha van is alapja, akkor olyasmik lehetnek mint: a liberális országok, akik nagyon engedik a bevándorlást, azok az élelmiszer biztonságban is liberálisabbak, ezért nem probléma, ha az a csirke, (amit aztán a lakosság elfogyaszt), növekedési hormont zabál a táppal.
  Hoppá. El ne magyarázzák már, hogy az átlag amerikai azért akkora nyakigláb, mert annyira diverz genetikailag, miközben növekedési hormonokkal van tele a tápláléklánc a csirkétől a szarvasmarháig amit a McDonald's felszolgál!

  Hozzátenném, hogy már rajtunk magyarokon is látszik, hogy egyre nyakiglábabbak a gyerekeink ahogy telnek az évek, és esszük az import árukat. Jól megfigyelhető tendencia testvérek esetén.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.07.02. 23:16:03
 • halgatyó
  #6
  Nekem úgy tűnik, hogy a cikkbeli állítás egy nagy liberális hanta, a valósághoz semmi köze.
  Meg lehet nézni a külföldi országokat Dél-Afrikától Dél- és Közép-Amerikán keresztül az USA városait, tudósait, börtöneit, stb.
 • wraithLord
  #5
  Azt hittem, a testmagasság, mint fenotípus, a környezethez való alkalmazkodás eredménye, és nem a szülők genetikai diverzitásának "mértékegysége".
  A szellemi képességekkel kapcsolatos észrevétel talán egyértelműbb, mert a hülyeség sosem volt a (pozitív) természetes szelekció hajtóereje, na de a magasság...?

  Amúgy ezt hogy kell érteni? Két genetikailag diverz populáció keveredéséből születő utódok statisztikailag mindkét populáció egyedeinél magasabbak lesznek?
  Pl. pigmeusok és fülöp-szigeti dél-ázsiaiak? Függetlenül attól, hogy ezekben a populációkban istentudja hány generációra visszamenőleg sosem voltak szignifikáns mennyiségben az átlagnál szignifikánsan magasabb emberek?
 • dzsagon
  #4
  orbán magasságát és tetteit nézve, ő bizonyitottan egy genetikai hulladék.
 • kissssss
  #3
  apa kezdődik.....
 • VolJin
  #2
  Elvileg nem erről szól a történet. Hanem arról, hogy ne dugd az unokahúgod! :-D
 • NEXUS6
  #1
  Bevándorlók rulez!
  XD