Ancestors: The Humankind Odyssey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Orrorin Tugenensis - Eddig 2.816.990 évet törzs-fejlődtem 😊 Nem sok. De majd rákapcsolok 😊 Tetszik a felfedezési faktor, vannak meglepetések, nehéz helyzetek .... agyalni kell. A játszótér meg valami brutális nagy. Igazi OpenWorldGame.
Azt viszont nem értem, hogy egy születést miért "csak" 5000 ponttal jutalmaz egy klántag elvesztését meg 25000 ponttal bünteti. Ennek okán nem értek egyet azzal, hogy generáció váltás elött le kellene ugrani az öregekkel. Már nem is tudom hol vagy kitől olvastam. Na mindegy. Ettől függetlenül brutál beszippantós a játék.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Értem ez alatt a kígyót egy karóval és Space + W gombbal. A Tigrist két karóval és space + w kombinációval lehet legyűrni ... stb. Vagy van más kombináció is amit meg kell tanulni ?
tehát az ellenfeled irányába ...... és kell hegyezett karó anélkül nem fog menni
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.09.13. 12:06:04
Nalad legyen egy hegyes bot meg egy basalt chopper hogy utkozben is barmikor potold.Egyutt menjetek szepen vegig a kerdojeleken, vadasszatok, farmoljatok a gyumolcsoket, stb.Mire hazaersz (vagy letelepszel mashol) addigra k. sok reinforce pontod es neuronod lesz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Btw nem kell kihegyezett karo ahhoz hogy elpusztitsd a vadakat, eleg ha letepsz 1-1 agat a farol es azt szurod belejuk.Igaz kelleni fog egy csomo mire elpusztul.
Ja es mindig basalt choppert csinalj es azzal hegyezd a botokat, sokkal rovidebb ido alatt megvan mint az obsidian-al.
Még jó hogy csináltam másolatot a mentésről.
Mielott fontos dologba vagnal bele, csinalj biztonsagi mentest a save game-edrol.
c:\users\XY\appdata\local\ancestors\saved\savegames\
Valami ehhez hasonlo utvonalon nalad is elerheto az aktualis mentes.Ezt rakd el es siman masold vissza ha lezuhansz, megesznek, vmit elkursz.
A jatek minden egyes 'alvasnal' ment.
Nalam az elso lepes olyan 1millio ev volt, szoval azert erdemes tenyleg par generaciot ugrani es sok mindent felfedezni mielott az ember(majom) belevag az evolucioba.Mindenesetre bajod nem lesz akkor sem ha tul koran tortenik a dolog, max kicsit mozgalmasabb lesz a kovetkezo par generacio.
Nézegettem/olvasgattam hogy mik vannak még a játékban, hát elég sok olyan dolog amiket már szívesen csinálnék én is, azokat hogy lehet megszerezni?
#27: Sajnos ilyenbe en nem futottam bele, nalam minden egyes generacio (es evolucio)valtasnal volt a kozelben 3 fertile nosteny.
Most olyan problémám van, hogy valamelyik mocsarat szeretném felfedezni ezzel a conquer fear módszerrel, de egyszerűen nem adja be az opciót, pedig már tele van a fehér gömb, és teljesen belemegyek abba ami közelít, de nem ajánlja fel hogy conquer.
Nekem eléggé bejön ez a játék, pedig rengeteg idegesítő dolog van benne, leginkább az hogy a képernyő szinte minden alkalommal rettentő idegesítően villog, homályos, túl sötét, valami effekt van rajta amitől nem látom rendesen mi van csak a középen egy kis részt. Nem tudom ki szereti ezt, vagy hogy ez így lenne hangulatos, engem nagyon felbasz. Írja ki hogy mi történik, de még azt sem, találjam ki hogy most éppen mitől villog, vibrál, vagy sötét. Kedvencem mikor alapból sötét van az éjszaka miatt, és akkor jön rá valami nyavaja, plusz még rájön a félsz is, semmi nem látszik a játékból, és úgy kéne nyomkodni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2019.09.05. 11:49:34
Ötlet trükk, hogy mit csináljak ? Újrakezdeni nem szeretném ! <#awink>#awink>
Eszrevetelem szerint a dex ugy fejlesztheto ha sokat ugrabugralsz/maszol fakon, lianokon.
A harc is fejleszti, foleg ha nem tamadsz, csak dodge-olsz.Neha akkor is beadta a dex fejlodest ha eldobaltam, es ujra felvettem dolgokat a foldrol.Mindent vizsgalj meg, barmit is talalsz.
A ketkezes hasznalat pedig a harom alapskill egyike, elvileg par percen belul aktivizalhato.
Ami a legfontosabb: mindig legyen 6 kismajom a torzsben, abbol 2 folyamatosan rajtad logjon.
Figyelgetem majd addig a játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kipróbáltam, az irányítás megszerzése után 10 másodpercig bírta, aztán törlés és elfeledés lett a sorsa, nagy lehetőség volt benne, nem élt vele.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.08.30. 19:09:03
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A téma engem érdekelne, úgyhogy majd Steamen 1 év múlva ránézek.
Gamespot – 4
CGMagazine – 7
GamesRadar+ – 2.5/5
PC Gamer – 58/100
Press Start – 5
Attack of the Fanboy – 4.5/5
Screen Rant – 4/5
IGN – 7
Worth Playing – 8
Shacknews – 8
Cultured Vultures – 6.5
Wccftech – 5
OnlySP – 3/5
Multiplayer.it – 7.8
Jeuxvideo – 16/20
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.27. 03:11:02
Patrice Désilets stúdiója, a Panache Digital Games bejelentette új játékát, amiben megint szerepet kap a múltba utazgatás.
Patrice Désilets és a Ubisoft kapcsolata már rég megszakadt, az Assassin's Creedet megálmodó fiatalember azóta saját stúdiójával, a Panache Digital Gamesszel dolgozik.
Mint ma megtudtuk, az indie csapat első játéka az Ancestors: The Humankind Odyssey lesz, mely egy külső nézetes, epizódokra bontott, túlélős akció-kalandjáték. A Reboot Develop rendezvényen levetített előzetes az emberiség legnagyobb eredményeit és viszontagságait vette sorra, kezdve a Higgs-boson felfedezéssel, majd visszafelé haladva Charles Darwin születésén, a Wright testvérek repülőgép-feltalálásán, a keresztes hadjáratokon át egészen az őskorig, a kezdetleges, ember által megalkotott eszközökig. Sajnos ennél többet egyelőre nem tudunk, és mivel a stúdió jelenleg is toboroz, a megjelenés, de még a gameplay bemutató is messze van. A felütés maga nem rossz.
info: Gamestar
Désilets elmondása szerint az Ancestors egy külső nézetű akciójáték lesz, első blikkre olyan, mintha a Civilization fejlődési fáját ráhúzták volna az Assassin's Creedre. A játék során az emberiség történetének bizonyos állomásait járhatjuk majd végig, az előemberek felbukkanásától a bolygó meghódításáig (illetve ahogy Désilets fogalmazott, annak elpusztításáig), miközben a karakterünkre és a játékbeli családunkra minden egyes döntésünk hatással lesz.
Az Ancestors epizodikusan érkezik majd, a sok kis fejezet összességében egy 25 órás kalanddá fog összeállni. Először két lábra kell majd állnunk, nem sokkal később elkezdhetünk sprintelni, kapunk egy nyitott világot, ahol életben kell maradnunk, azonban később már a családunk, majd a törzsünk túlélését kell biztosítanunk - egy ehhez hasonló ív mentén bővül a játék fejezetről fejezetre.
A készítők még bőven a fejlesztés elején járnak, úgyhogy ezek egyelőre inkább csak elképzelések, viszont kétségtelen, hogy jónak tűnnek. Az E3 kapcsán egyébként megjelent az első teaser bővített változata is, amelynek a végén egy rövid, a játék engine-jével készült jelenetsor is felbukkan - ezt láthatjátok fent.