Megérkezett az év egyik legjobb filmelőzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem speciel semmi bajom nem volt Tom Hardy játékával a harmadik Nolan féle Batman filmben, bár ez azért is lehet, mert sosem merültem el igazán a képregények világában... Ettől függetlenül nekem tetszett, a Mad Max-ben is nagyon jól hozta a figurát, ez a film pedig nálam felkerült a moziban nézős listára, az előzetes alatti zene is rögtön instant kedvenc lett.
De azért kíváncsi lennék Ender Wiggin véleményére, hogy miért volt a filmtörténet legnagyobb szégyene a Hardy féle Bane?
Ne is mondd. Hardy (és Nolan) Bane-je a filmtörténet legnagyobb szégyene...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Áhhá! Szóval összeszorított fogakkal és vicsorgó arccal adta elő Bane hangját anno az egyértelmű digitális mutáláson kívül. Egyébként ez a "kétTomHardy"-s felállás (így trailer alapján) nagyon nem jön át. Aztán majd kiderül mit hoz(ott) ki a két szerepből. Mindenesetre ez a film felkeltette az érdeklődésemet, bár nem moziban nézős számomra.