5
  • pakeszke
    #5
    akar meg a szeneromuben is siman betolnak egy aranyaiban sokkal olcsobb viszont sokkal hatekonyabb fustgazmosot mint barmely ajro6os autoban
  • SupraMKIII
    #4
    Persze arról egy szó sincs, hogy ezeket az autókat támogatnák valamilyen módon...
  • Ragnaar
    #3
    Hát, ha az adott autó előállítása közben csak ugyanolyan mértékben szennyezik a környezetet, mint hagyományos társainál, de a mondjuk 10-20 éves futásideje alatt az átlagos valamennyi helyett nagyságrendekkel kevesebb káros anyagot bocsájt ki, az mindenképpen előrelépés szerintem.
  • Jeffjohnson
    #2
    Igen, ez igaz de azért jegyezzük meg azt, hogy egészségügyi szempontból ez még mindig jobb, hogy nem egy népes várost "önt el" a szmog. Az erőművet lehet egy erdő közelébe is telepíteni és ezzel jelentős káros anyagot meg lehet kötni. Viszont például a napelemek előállítása is rettentően környezetszennyező és élettartamuk sem haladja meg a 15-20 évet.
  • Skylake
    #1
    Olyan nincs, hogy nulla emisszió, legfeljebb az máshol jelenik meg. Persze verheti magát a 0 emissziós autójára az átlagpolgár, de az áramot elő kell állítani, ami a legtöbb esetben abszolút nem megújulóból történik - az meg máshol ugyanúgy előállítja az emissziót. Csak mondom, hogy azért ne fetisizáljuk ezeket a járműveket. olyan nagyon, amíg nincs mögötte 100% megújuló energiatermelés.