13
  • ostoros
    #13
    Az ostobaság az ostobaság. Csak az elbutított fogyasztó akar mindig mindenből jobbat, többet, lehetőleg jó drágán.
  • M2 #12
    Másik megdöbbentő az a mélytengeri sötétség, ahogy a többség reagál MINDEN újítással és ötlettel szemben. Pusztán az SG fórum olvasása is magyarázatot ad arra, hogy miért csak külföldön tud/tudott érvényesülni az a maroknyi értelmes magyar, aki jókor lelépett. Elképesztő!
  • M2 #11
    Tényleg kurva szar lehet a helyzet Magyarországon, ha a hozzászólók többségének a cikkről ezek juttnak eszébe: ellopják, megrongálják, összetörik, öngyilkos autósok használják...

    Nem szívesen laknék ott ahol ti! :-)
  • pixx
    #10
    Oroszországban teljesen felesleges lenne, mivel ott ha egyértelműen nem előzhet az ember, akkor is előznek. :D Nem kell oda kamion.
  • SupraMKIII
    #9
    Életszerűtlen hülyeség.

    Persze, beépíteni a hátsó ajtóba: Gondolod, nem flexelnék le a teljes hátsó ajtót 2 perc alatt egy ekkora tévéért?

    És akkor ugye még nem beszéltünk arról, hogy milyen veszett drága egy olyan LCD panel, amely -25 től +60 fokig működőképes.

    És arról sem, hogy mekkora lenne a fogyasztása, és ez mennyire környezetbarát.

    Valamint arról sem, hogy hány vezetőt zavarna össze, illetve terelné el a figyelmét - amivel lényegesen több balesetet okozva, mint amennyit megelőz.

    Ésatöbbi...

    És hogy ez ez ötlet mennyire eredeti vagy új, az ne is feszegessük. Unatkozik a marketing csapat...
  • Ragnaar
    #8
    És ki fizetné a költségeket ? A Samsung, a kamionos társaság, a kamion mögött autózók, vagy esetleg a kamion előtt autózók. Azért ez nem olyan, mint egy tolatókamera, hogy hopp van egy 20E forintos felár az autómba, mert ugye ez nem a kamionos kényelmét, vagy igényeit szolgálja. Sok sikert a megvalósításhoz egyébként. Esélyét akkor látom reálisnak, valamelyik kaminogyártó konszern azt mondja, hogy nah ez kell még a kamionjaiba, a légkondi, meg az ABS mellé az emberiség szolgálatában.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.29. 12:02:44
  • Skylake
    #7
    Ez abszolút jó ötlet, más kérdés, hogy sok hülye azonnal elkezdené brahiból összetörni a kijelzőket, amikor a kamion valahol éppen parkol, és a sofőr távol van. Vagy ellopni. Netán törni a rendszert, mégpedig olyan módon, hogy például menet közben a Deutsche Autobahn-on mondjuk gumicsizmás kecskepornó fusson rajta a nyájas utazóközönség megelégedésére.
  • Papichulo
    #6
    Ahogy a latinokat ismerem, ha az osszes kamion ilyen lenne se valtozna nagyban a baleseti arany... sooot, azzal idegesitenek egymast, hogy mindenki megy a kamion mogott es bamulja a kepet :)
  • ostoros
    #5
    Kell az. Majd idővel ha az emberek megszokják, még ölni is lehet majd vele.
  • M2 #4
    Szerintem az eddigi legjobb ötlet, ami akár már holnap is megvalósítható.

    Simán be lehet ezt úgy építeni a hátsó ajtóba, hogy ne legyen ellopható.
  • Jaffa 2843
    #3
    Itt aztán valóban embereket ölne a lag...
  • FoodLFG
    #2
    Franciaországban úgyis lelopnák a kijelzőket a bevándorlók...
  • mrzed001
    #1
    Naná, kamiononként 4 LCD TV-t, meg 1-2 kamerát eladni, bomba üzlet lenne a Samunak.
    Nem mondom, hogy nem lenne jó (200 km a 4-es főúton bárkiből kihozza a heveny szívizomremegést, fejfájást meg erőteljes izzadást), de túl sokba kerülne.
    Ráadásul a kamionok hátulja rendszeresen csupa sár, szóval sokat nem lehetne látni a képből.
    Akkor már többet érne, ha Bluetooth-szal vagy lézerrel nyomná az első kamerája képét a mögötte jövő autónak, az meg kitenné display-re, vagy vetítené szélvédőre.
    Annak van értelme.