17
-
alyr2 #17 szoval 1 evig ingyen hasznalom aztan ugyis lesz aktivator..:D -
dartois83 #16 Köszi, ez hasznos infó lehet a későbbiekben. -
#15 Ha jól rémlik most alaplaphoz és processzorkategóriához van kötve, a többi hardver nem számít. De pl ha alaplapot cserélsz, de a többi marad (pl meghal a lap), akkor W7/8 telefonos ügyfélszolgálattal aktiválható volt. -
dartois83 #14 Igen, ezt én is olvastam, hogy gyakorlatilag bármikor újra kellene húznom a rendszert a béta verzió hibái miatt...
Más kérdés: Szerintetek hogyan működik a gyakorlatban, ha veszek egy 8.1. OEM változatot (rendszerépítő ?), és ha netalán az adott konfiguráción alaplapot vagy merevlemezt kell cserélni, akkor hogyan alakul a liszensz? Használhatom ugyanúgy egy adott termékkulccsal, vagy valahogy érzékeli a központ, hogy más a hardware-profil? -
Newfronter #13 Nem tudsz, egy idő után deaktiválja magát a rendszer. Csak úgy marad aktivált, ha engeded neki, hogy frissüljön tovább a végleges verzió az az utáni teszt verziókra. Azzal meg az a baj, hogy komolyabb bugokat is kaphatsz.
Cáfolta a Microsoft, hogy az Insiderek legálisan használhatnák a végleges verziót ingyen. :( -
#12 És ha utólag derül ki, hogy milyen gépre tettem fel a W10-et, akkor utólag küldenek ki számlát? :D
Mert nem feltétlenül vesz mindenki géppel együtt Windowst / Windows-zal együtt gépet... Ekkora baromságot. Inkább akkor ne ingyen adnák, hanem mondjuk 10k-ért a teljes ár helyett. -
tomboy013 #11 Legyél Insider, telepítsd a insider preview-et és így XP-ről is tudsz ingyen váltani. -
dartois83 #10 Ok, elírtam :) De legalább az MS-DOS elmegy rajta... -
lapaleves #9 kevés lesz, 500 megára nem fér rá. sajnálom hogy csalódnod kellett. -
dartois83 #8 QuadCore proci, 4 GB RAM, 500 MB HDD, 1 GB GeForce GT 9800. Ez kevés lenne a Windows 10-nek? -
#7 nyilván egy olyan 6 éves konfignak pont a win10 hiányzik majd ... :) -
Tusy #6 - notebooknál a full HD 2 éve még elég extra volt, amit megvettem volna 10 gépből 1 tudta csak (a legdrágább) -
cateran #5 "Ilyen hardvernek minősülnének például az Intel Core i7 processzorok vagy a Full HD kijelzők. "
Ez most komoly? i7-es meg csak-csak, de a full HD mint kiemelten "luxus" hardver? -
karajjj #4 Azon már hetek óra variálnak, hogy hát azért mindenkinek mégse. -
dartois83 #3 Kérdés, kinek? Persze, akinek van 7-es vagy 8-as, annak ingyen, de aki jópár éve vett egy konfigurációt eredeti XP-vel, és esetleg új gépet venne Windows-zal vagy a régi gépére venne 10-est, az fizessen többet. -
Cat #2 jah, a szemét imperialisták egy évig ingyen fogják adni. -
karajjj #1 Apjuk faszát...