18
  • Jaffa 2843
    #18
    Attól szar, hogy csak azért csinálnak filmet, hogy ne hulljanak ki a kezükből a filmes jogok. Teljesen nyilvánvaló, hogy hozzá nem értőkkel csináltatják, ráadásul telibeszarják az alapanyagot is.
    Avatar hol jó film? Pontosan pocsolyaszar. Cameron is nyugodtan szarjon sünt, hogy ilyen fost áraszt magából. Volt ő ettől különb is.
  • valamit
    #17
    Abból például az eddigi filmek nem sokat mutattak, hogy froclizza Flash Thompson (is) a középsulis évei alatt.

    De arról se sok szó esett, hogy a nagynénjének befigyelt másik pasi(k) is a nagybátyja halála után. (Bár nem a kedvenc sztorim, de például Dr. Octopus is esküvőt tervezett May nénivel közösen.) Nathan - aki befigyelt pasi - zűrös karakter, mert alvilági ügyei is vannak.
  • valamit
    #16
    Középsulis, még csak nem is végzős. Gwen még középsulis korában hal meg, jóval a nagybátyja után. Utána megy még fősulira. Aztán ott lesz tanársegéd a Hírharsona mellé. És akkor még mindig nem házas MJ-vel. Az megint jóval később lesz csak.

    Hírharsona se alapból van. Mikor Pókfejjé válik rossz kritikákat kap és azt találja ki, hogy fotózza magát, hogy jobb legyen a kritika.
  • Etinger
    #15
    Igazából örüljünk neki, hogy nem az Ultimate Spiderman féle szart vették elő :)
  • cylonflatus
    #14
    Tényleg attól szar, hogy 5 évente csinálniuk kell egy filmet? Szerintem meg aki annyi lóvéból ami ezeknek a büdzséje öt év alatt nem tud egy nyári popcorn mozit csinálni ami legalább a pocsolyaszar szintet megugorja az szarjon sünt. Cameron öt év alatt csinál három Avatar filmet...
  • Macropus Rufus
    #13
    erre csak annyit tudok mondani, hogy jogos, DE az első képregény 1962-ben jelent meg. Tehát akkor az ideális színész olyan 52-53 éves lehet.
    Sztem ez így röhelyes lenne. A Pókemberről senkinek nem egy idős férfi jut az eszébe, hanem egy fiatal srác, holott ha a kronológát betarják, akkor bezony 50 felett kell színészt keresni.

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.06.27. 12:59:17
  • Macropus Rufus
    #12
    +Peter Parkert középiskolás korában egy sugárfertőzött pók csípésének köszönhetően tett szert emberfeletti képességeire. Újonnan szerzett erejét és gyorsaságát először öncélúan kezdte használni. Azonban bácsikája halála miatt, melyért közvetve ő is felelős volt, rá kellett ébrednie, hogy nagy erővel nagy felelősség jár."

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Pókember

  • Tower Guard
    #11
    Igen a pókcsípésnél fiatal volt, de ahogy haladtak a regények ő is idősödött, nem állandóan gyerek volt a képregényben, az volt a jó, hogy ahogy idősödött érettebb lett, fejlődött a karaktere stb. Most meg állandóan visszakerülünk a múltba, hogy megint tizenéves amikor már a filmek előrehaladtával, végre fejlődhetett volna minden. Nem. Legyen újra gyerek, tapasztalatlan, szenvedjük el újra és újra mire kifejlődik a karakter és utána újra keresnek egy új 15 vagy 16 éves és mindent előlről.

    GG
  • Zombee
    #10
    Mondjuk ez úgy hülyeség, ahogy van. Hírharsona, külsős fotóriporter, valami, semmi? Ez azért megvan?
  • Ragnaar
    #9
    Én is el vagyok tévedve akkor, vagy lehet, hogy a film történéseit keverem már a tini koromban olvasott Pókember képregényekkel, vagy a történések már egy későbbi időpontjába kapcsolódtam csak be a képregényekkel, de nekem úgy rémlett, hogy Parker főiskolára járt, mikor a baleset történt. De ha gimis volt valójában akkor tévedtem, mindenesetre én még mindig kíváncsi vagyok a erre a filmes verzióra is.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.26. 12:44:23
  • kalapos01
    #8
    Nem, gimis volt mindig is, épp ez a lényeg, hogy még viszonylag gyerek.
  • Inquisitor
    #7
    16 éves? Pókember nem fősulira jár amikor a pókcsípést kapja? Mondjuk annyira nem vágom.
  • Alexease
    #6
    A Maguire-fele az nezheto volt, a Garfiled cucc az botranyos.
  • Tower Guard
    #5
    Azt hiszem végleg lemondtam Spideyról. Ha bosszúállók és társai filmekben felbukkan egye fene, de a filmeket nem nézem többé. Nevetséges az egész..
  • Jaffa 2843
    #4
    Lehetett volna afro-amerikai is, ha pl. a Mike Morales-féle Spiderman-t viszik vászonra. Nyilván a következő Civil Wars-ban Peter Parker-nek kell szerepelnie.

    Mentol

    Nagyon egyszerű. A Sony-val kötött szerződésben benne volt, hogy 5 évente csinálniuk kell egy Spider-man filmet, különben a filmes jogok visszaszállnak a Marvel-hez. Persze az ilyen azt eredményezi, hogy szar filmek fognak készülni. Most, hogy végre a Marvel saját kezében tudhatja a filmes jogokat, jöhetnek a jó filmek és az előzőeket el lehet felejteni.
  • Gauge
    #3
    Amíg a sok brika megveszi rá a jegyet...
  • Mentol
    #2
    Most komolyan kétévente újraforgatnak minden filmet holivúdban? Valaki magyarázza ezt el nekem.
  • Etinger
    #1
    Szomorú, de örülni kell neki, hogy hűek maradtak a képregényhez és nem lett nő vagy épp afroamerikai színész... pedig manapság menő dolog szarni ezekre a dolgokra :)