12
  • Archenemy
    Fú szerintem meg tök jó lenne egy ilyen Holocaust Tycoon, amiben a koncentrációs táborokat kell menedzselni, leverni a lázadásokat, kápókat kinevezni, a náci főkutyák látogatásaira felkészülni, ilyesmi. Az is nagyon ellentmondásos, nagyon erőszakos, nagyon művészi lenne. De...

De egy ilyen játék mégsem jelenhetne meg sosem. Nektek van ötletetek, hogy miért?
  • y3sman
    Én jól szórakoztam közben, nem zavart az irányítás sem, az egésznek amolyan jófajta nosztalgikus hangulata volt. (20 éve is imádtam az ehhez hasonló izmometrikus nézetű akciójátékokat.) Jó volt meló után leülni 1-1 órára lövöldözni egyet, erőltetett sztori vagy túlbonyolított játékmechanizmus helyett. Nekem úgy tűnt, hogy a készítők sem vették magukat komolyan, én is végig afféle fura fekete komédiaként tekintettem rá. (A vége főcímhez varázsolt csirkeáldozós üzbég metál nóta felcsendülésekor pedig konkrétan felröhögtem, szerintem ember nincs, aki azt komolyan veszi.)

Ehhez képest a COD Advanced Warefare-t sokkal jobban untam, csak becsületből küzdöttem végig az egyjátékos kampányt.
  • Zero001
    Lekoppintották a Postal1-et, ráadásul szarul? Hát ez gáz. És még csak nem is FPS?

Ennyit a nagy botrányokról, lófasz ez, esti fénnyel. Ekkora hírverés után legalább azt vártam, hogy gyereket kell belezni QTE eventben, vagy nőt erőszakolni az egér előre-hátra húzkodásával, esetleg fogat taposni járdaszélre.
  • Skylake
    (Oké, ez most nem lesz PC.) Lehet, hogy egyszerűbb lett volna terepmunkára menni a lengyel fejlesztőknek: az országukban található egy olyan műintézmény (múzemummá alakítva), ahol az abszolút hatred érzés megtapasztalható, hovatovább e jeles műintézmény működésének fő célja a hatred kifinomult és iparszerű érvényesítése volt emberi lényeken. Ha nincs meg, akkor annyit elárulok, hogy a település neve, ahol ez az intézmény található, A. betűvel kezdődik. Én azt mondom, hogy semmi mást nem kellett volna tenniük, mint annak a műintézménynek a működését videojátékká alakítani - arra aztán élveztek volna a pszichopaták!

Ugye érzed, hogy ez irónia volt!?
  • sirpalee
    Akkor valszeg azok az emberek voltak, akiket kiszortak a lengyel csapatokbol. Merthogy nagyon benak, az biztos. :)
  • Nikknev
    Elképzeltem hogy izraelben játszódik...És jól szórakoztam. :)
  • zsir
    Na igen, gondoltam kapok valamit "jót" a pénzemért, aztán nagyon nem.
    Kb. 2 órát játszottam vele.
    Ha jól emlékszem rasszizmus kivédve: mindenki egyszínű.
    Hol vannak ez egynemű párok? Hátha homofób tömeggyilkost akarok alakítani.
    Templomok? Vallások?
    Ahogy a cikk említette csak felnőttek vannak, sehol egy sikola, óvoda vagy legalább gyerek.
    De még egy nyamvadt kutya vagy macska sincs.
    Ebben a 2 órában nem találtam lehetőséget emberek felgyújtására sem.
    Tízes skálán talán kettőt ér, de azt is nehezen tudnám indokolni.
  • Bokafix2
    8 gb ram kell ennek a kis szutyok izometrikus nézetű játéknak? Ami vicc hogy több ram kell neki mint ahány gigát foglal a vinyón. :D

• Fbn Lx
    ide nem helyes a vérpistike definíciója.
    a vérpistikék csak látványos, csúcstechnológiás grafikai megvalósítással rendelkező lövöldözős játékokkal játszanak.
    ez inkább.... hm, ez nem is tudom, kinek való
    de szerintem nagyon szűk csoport a célközönség.
  • WRT54GL
    Az, hogy a Destructive Creationsnek nincs múltja, hát, hogy is mondjam, vicces kijelentés.
    Gorky 17, Painkiller, Bulletstorm, Necrovision, Witcher, ismerős nevek? Sok híres projekten dolgoztak már korábban, más néven, más lengyel csapatoknál.
  • FtranX
    Kar erte. A keszitoknek elnie kellett volna a lehetoseggel es jol ossze kellett volna rakni a jatekot. Nem baj, az SJW-k legalabb rajohettek, hogy a moralista cenzurazasi kiserletekkel mit ernek el.
  • gombabácsi
    vérpistikéknek tetszeni fog
    tuti hogy annyit hogy készülhet a köv. rész, vérpistikék nagy örömére