20
-
petrov144 #20 Legalább eye candy reboot lenne, de így.. -
halaszlo #19 Lehet, hogy valami statisztika azt mutatta, hogy több a női néző, mint a férfi...
Az is csoda, hogy nem kínaiak játszanak minden filmben. De ha így haladunk... -
Ragnaar #18 Én is abban látom a problémát, hogy az eredeti Szellemirtók karaktereinek női megfelelője szerintem nem létezik. Egy Charlie angyalai kezeslábasban várható véleményem szerint, ami azért messze van a Szellemirtók eredeti feelingjétől.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.22. 20:32:23 -
Ragnaar #17 Hát nem tudom milyennek kellene lennie ennek a filmnek, hogy működjön. Ha őszinte szeretnék lenni azt mondanám így látatlanba, hogy esély nincs rá, hogy hozza az elődök színvonalát, de meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.22. 20:29:04 -
Archenemy #16 savanyú a szőlő, keserű az igazság -
#15 tragédia -
robgros #14 Szinte minden filmben feltűnnek nők, az igaz, de ez a roppantmód erőltetett nőiesítés nagyon nagy károkat fog még okozni a filmiparnak. -
Ender Wiggin #13 egyetlen klasszikus film sem érdemel rebootot. semmilyet. folytatni lehet, ha akarják, de újrafogatni a legnagyobb f..ság. és eddig mindig borzasztó lett a régiek mellett. de az, hogy ellenkező nemű verziót készítenek, már mindennek a legalja. -
Paddy #12 A Szellemirtók nem hiszem, hogy ezt a fajta rebootot érdemelte ki. -
CairoJack #11 Tök király. Egy újabb film, amit nem nézek meg. -
Netmániás #10 Azt a Melissa McCarthy nevű büdös daganatot minden filmbe kell tenni ? :( -
tibisan #9 keserű a szőlő egyeseknek .
csajos film , tini film ..arra jó lesz , hogy pénz hozzon a moziknak ...
-
xido #8 Mondjuk a Túl a barátságon nőkkel 18+ kategóriában még működne is :))) -
Macropus Rufus #7 már várom, hogy a Túl a barátságon film megjelenjen nőkkel. Rocky reboot nőkkel.
A StartTrek reboot-ban Mr.Spok szintén nő lesz akár csak Kirk. És feldolgozzák Dávid és Góliát találkozását is, természetesen mind a kettő nő lesz :D :D
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.06.20. 01:43:09 -
#6 nanee. -
Serutekin #5 kurva nagy bukás 3...2...1 :D -
#4 A "pasis"?
Nem tudom ciccca ^^ -
xido #3 és a pasis verziót mikor kezdik?..arról is volt pletyka -
#2 Sírok. -
#1 ennek nem lesz jó vége...