5896
-
SlickAdam #4291 96 oraval platinaztam. azutan meg par orat tesztelgettem fegyokat, utana mentem NG3+ -ba ill. volt kis coop is tegnap ejjel. na ma vagyok 108 oranal, teljesen keszen. -
Ulthane #4290 Adok én neked belőle, van bőven, rogyásig. -
#4289 Ahhoz már nagyobb titanit kell, de eddig abból elég keveset találtam... -
Ulthane #4288 Mindenkinek van mumusa. :) A négyes eksz gyenguska, oda már 6-7-es körül kéne lenned.
Olyan amúgy, mintha be lenne baszva. Most nyomtam le a fát NG+ban, utána megyek is Dancerre, leverem. -
#4287 A sword mastertől vettem el még a main hub bejáratától balra. -
#4286 Egy ruhafogast ajánlhatok az Úrnak? :D -
#4285 Én honnan tudjam te mennyi órát játszotál a játékkal. :) -
Ulthane #4284 Melyik szamurájkard? Mert van pár belőle. -
SlickAdam #4283 jaja, eleg jo -
#4282 online, invade, duel, coop
Én is ezt csinálom
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.28. 15:00:16 -
#4281 Fura, nekem ez a mumusom eddig. Valahogy olyan lassított felvételben mozgok nála. Vagy ő mozog úgy. Nem is tudom. Nem találom vele a ritmust. Egyszer megüt, már nyomhatom az estust. Amúgy 62. szint körül vagyok egy +4-es dark axe-el.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.28. 14:59:49 -
Ulthane #4280 Ne már. Egyáltalán nem egy nagy vaszisztdasz.
Amúgy erősen gondolkodom, hogy mi a fenét csináljak itt ng+ban. Mobot ölni nincs kedvem már, a bossokat letarolni meg, hááát, annyira nem érdekel. De még nem akarnám szögre akasztani, hisz csak két hete vettem meg. -
#4279 Próbálgatom a fegyvereket, a szamurájkard kétkezes moveset-je nagyon tetszik. -
SlickAdam #4278 1000000000 proba es 100000000 ora utan. szani. -
SlickAdam #4277 nem szabad tan? te azon elsz baszki. pffff -
#4276 Csak unatkozom kissé. :-D
Amúgy a Dancer most kezd összeomlani, co-opban már négyszer segítettem agyonverni, most már lassan bemegyek hozzá egyedül, csak még nincs önbizalmam. -
#4275 És milyen játékkal játszol amúgy? :) -
#4274 Kicsit még talán spoileresek vagytok... -
#4273 Szóval a "The Usurpation of Fire" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!után ez a legjobb befejezés(mikor megy fel a dombon és ott imátkoznak neki)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.28. 14:49:28 -
#4272 Mi az az estus?
Én benyúlok a boss szájába, rámarkolok a belére és határozott mozdulattal kirántom. -
#4271 Nekem viszont maradt estus. :) ezt add össze. -
#4270 Ehehehehehe -
Ulthane #4269 Nyaldostad az estus száját, mint szopós malac az anyja tőgyeit mohón! -
SlickAdam #4268 bs -
#4267 Nekem szerencsém?
Hagydmár. Ez kemény tudás. :)
Neked viszont kezdők szerencséje.
Még1x nem sikerülne másodikra. :D -
SlickAdam #4266 apukad fulcimpajat! :D
akkor mondjuk azt, hogy neked is szerencsed volt eddig minden sikeres meccsben (mindegy hanyadik proba). hallom, ahogy üvöltöd: "megba##tam!!! mindegy hogy, megvan nem?!" (irtal mar ilyet)
igy okes? :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.28. 14:03:17 -
#4265 Szerencséd volt. Mégegyszer? -
#4264 Végre valami értelmes. :) -
SlickAdam #4263 rakattantam na. de mostmar tenyleg vege. csak latni akartam az uccso ending-et.
fel kell keszulni lelekben az Uncharted 4-re. lehet elöveszem a remastered trilogiat es beleteszek 1-1 orat mindegyik reszbe. -
#4262 Ahhoz képest, hogy még az se volt biztos elkezded NG+ba... :D -
#4261 Heh patch óta a rövidítéseknél a liftek maguktól visszamennek. 5 souls játék kellett hozzá :D
Eddig mindig rá kellett lépni újra, hogy ha netán meghalsz ne kelljen lent megvárni a liftet, most már magától visszamegy ahogy lelépsz. Először azt hittem véletlen ráléptem, de utána megint lement :) -
SlickAdam #4260 lement NG3+ is komplett (minden boss), ezuttal pajzs nelkul (a la Dark)
amik nem mentek elsöre:
- Curse Rotted-Greatwood - 2
- Pontiff Sulyvahn - 2
- Aldrich - 2
- Dragonslayer Armour - 5 (WTF?)
- Champion Gundyr - 2
- Lothric - 3
- Nameless - 2
- Soul of Cinder - 2
akit erdekel a Firekeeper befejezes alternativ verzioja (4. befejezes, erre nem jar trofea):
-
#4259 Jah értem az nekem is lefrissűlt tegnap enyém is US -
#4258 -
SlickAdam #4257 de ezt a topikot hetköznapi emberkek olvassak...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.28. 12:04:33 -
#4256 Vagy így is lehet
-
SlickAdam #4255 tessek kedves Ulthane (aka a one & only madafaka pajzs nelkul), lenyomtam neked a kisherceget poenbol, tancikalva NG3+ -ban. 3 nekifutas eleg volt, pedig sokkal rosszabbat josoltam (ö nekem a legkellemetlenebb boss) es meg mindig csak 8 oraval vagyok a 100 ora pajzsos run-ok felett.
elsö nekifutasra meg ... :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:(
---------------------
viszont a Dragonslayer szopatott hajnalban. sosenem csinalt elötte ilyet. 4-szer haltam. (aztan reggel elsöre) -
#4254 Nekem is ugyan ez van. :)
TDC Geronimo
Én is felvettem az ünneplőt. :D
-
Ulthane #4253 Nem az a kérdés, ki kivel tud játszani, hanem az, hogy nekem lefrissült már a peccs, a többieknek nem. Azért, mert nekem az uisa verzió van. -
#4252 Lényegtelen, matchmaking ON és bárkivel tudsz játszani, jelszóval meg szint se számít