Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Nekem BB-ben volt egy hasonló, amikor Nightmare Frontier-ben voltam, ahol kezdettől csengetnek a banyák és már jöhet is be hozzám támadó. Épp jöttem ki a Lecture Building-ből, roskadásig voltam blood echo-val, viszont amúgy nagyon lemerültem, és először jártam az új helyszínen. Bejött egy támadó, már nem tudtam mit csinálni. Életerő-csíkom alig, tudtam, hogy ez egy kivégzés lesz. Úgyhogy csak ácsorogtam a barlang végében tehetetlenül. A támadó bejött, odajött közvetlenül elém, belebámult az arcomba, aztán megfordult és elment, kilépett a játékomból. Akkor jöttem rá, hogy a FROM-játékosoknak tartásuk van. Aztán később én is megtanultam tisztelni az ellenfelet. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Ja. Le is írtam ezt az értékelésemben asszem(ráértem volna). Az előző kettönél nagyon-nagyon sokat tett hozzá, hogy egy keményebb, befejezett kivitelhez volt dolgom. Itt is meglesz ez, csak részletekben, ami az összképet azért torzítja.

Adversus solem ne loquitor

Láttam 1 videót,srác alacsony szinten volt,behívta a szamuráj npc-t,elbújt az meg leverte neki.
fognak meg balanszolni tuti. 2 hetes (errefele) a jatek. korai vasarlok koran sirnak.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 14:12:25

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Amúgy ez az egész online része geijól működik mostanra, és tök jók el elvi alapok is. Csak a cél nem, vagy sokkal durcibbra kellene a bossokat kalibrálni hozzá. De a pvp kurvajó.

darkSectorxxx
Ezért kértem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ja, BB-ben nekem egyáltalán nem működött. Itt igen, és volt pár invaderem a végigjátszás alatt, De volt egy olyan, aki bejött invadelni, aztán nem tamádtam meg. Lefeküdt, és várta, hogy támadjak, de hagytam a gecibe. Végül ő sem engem. Ellenben végigmutatta hol találok itemet. elkisért a tűzig, elköszönt és elment.
Bírtam.

darkSectorxxx
Watchdogs a kedvencem. No damage bármikor. 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

hozzam kepest? en ilyet nem irtam.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Sötét papa egyedül egy vicc, azt hittem ugyanúgy átalakul, de csak ezt a béna utéseket nyomja.

darkSectorxxx
Én! 😊

Seth
Holnap Ni-Oh demó, ki várja még rajtam kívül ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Moby
Akkor csak ügyesek voltak. Úgy raktuk partiba hogy előtte még meg is táncoltattuk. Bementem vagy kétszer sötétgundyr papához is, mindakétszer hárman voltunk, totál nevestéges volt az egész. Viszont kb 15 perc alatt farmoltam vagy 100K lelket. Csak ebben az egészben nem sok értelmet leltem.

Amiga
Szalmakalapom még nincs. :-D

@Moby, én most vagyok valahol 40 szint körül, magam is úgy okoskodtam, hogy ha fejlődök még és hasonló kaliberű társakkal dob össze, akkor előbb-utóbb részese leszek a leverésének. Amúgy a legtöbbet egyedül próbálom leverni, de ha ésszerű keretek között nem megy, nem vetem meg a segítséget. BB-ben az első végigjátszás során volt erre példa, de a Chalice Dungeon-ben mindent egyedül kellett csinálnom, mert ott még nem működött a matchmaking. Mondjuk tényleg fejedelmi élmény volt leverni több órás harc árán egy-egy boss-t, ott a Watchdog volt az egyik legnehezebb, míg a DLC-ben azt hittem, Laurence lesz az, de azt egyedül könnyebb, mert partnerekkel kiszámíthatatlan a mozgása.

darkSectorxxx
Aki hív téged az bitang erős hozzád képest vagy a boss-ok?

darkSectorxxx
Van, a hivó félhetz skáláz tudtommal.
Ha nagyon erős vagy akkor lefelé. Ha gyengébb vagy akkor marad.

szinte mindenhova azonnal hivnak. en is ezt tapasztaltam, hogy mindegyik bitang erös volt, akinel jartam. de amugy valszeg leskalaz, mindegy ki hiv (eletcsikom PÖPPET rövidebb volt ugy)

Amiga
"Ott azt gyakorlatilag esélytelen lenyomni, ha szétvered Emmát. Én megtettem, aztán le is gyalult."

Sorstárs. :-D Tudod, miről beszélek.
Lehet, hogy ma este visszanézek hozzá, bár most érdekel ez a hely, ahol vagyok. Mondjuk sokat co-opolok, segítek másoknak és nyírom az invadereket (néha ők engem). Illetve láttam valakin egy jó kis láncinget, ami a harcosnőmre illene, csak még nem tudom, hol lehet olyat találni.
Van egy kardom, amiből esik a hó, azt nagyon szeretem, meg egy axe-m, amit a BB-s hunter axe nosztalgiám miatt szeretettel és viszonylag eredményesen forgatok mint primary weapon-t.

darkSectorxxx
Én ng+ ba tudtam meg hogy lehet korábban menni hozzá. De sima játékba képzelem milyen lehet.

NG+ viszont elsőre.

Moby
Há nemtudom, én tegnap vagy 10 mókusnak is segítettem eltenni lábalól azt a pörgöforgó senkiházit. Amúgy van ebben valami skálázás? Lehet, hogy csak engem má csak szőröstőkűekhez rak be a kilencvenakárhányas szintemen? Mer azt láttam, hogy különkülön bármelyikünk fel tudta volna vele mosni a padlót, nem is értettem minek hívtak be, én csak ki akartam próbálni hova hívnak be sokan.
Dancerhez. Azonnal, ahogy ledobtam a jelet. Feszt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.25. 14:00:09

Én így nyomtam le. Szintén a Bloodborne csecséből szoptam a From-tejet.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát ezt bóknak veszem. 😄

meg a strici gyürü <#nezze>

darkSectorxxx
Ja, mindegy, coop a coop. 😄

hat nemtom mit akartal tegnap a full hp-n attack-ot novelö gyuruvel... 😄

darkSectorxxx
Ja így értem már hogy te mindjárt mentél hozzá. Nem tudom úgy mennyire skálázódik a csaj, de ha olyan erős mint a végefelé akkor max az indiántánc meg szalmakalap segít. 😊

a tulbuzgosagra? nem.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 13:54:00

Ott azt gyakorlatilag esélytelen lenyomni, ha szétvered Emmát. Én megtettem, aztán le is gyalult. Amikor meg normálisan értem oda hozzá, lement kröülbelül ötidikre (igen, bármilyen hihetetlen, a szerinted "random gyűrűkkel", jóval kevesebb hp-vel, staminával és dex-szel, mint amit tegnap láttál.). <#banplz>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Ja hogy irigyek vagyunk 😄

Ö ment segiteni. nem segitseget hivott 😛

Amiga
Bloodborne-t háromszor végigjátszottam (a platinához) és a rendesben NG4+-ban vagyok, a DLC megjelenése után pedig NG2+-ban (szóval olyan 6-7 végigjátszás lehet benne, és ebből kétszer legyilkoltam Yharnam-ot is, vagyis kétszer végigmentem nagyjából a Chalice Dungeon-ökön). De BB-nek minden kockakövén jártam már és a Paleblood Hunt Finalized változatát is kívülről fújom.

A Dark Souls játékok nekem mindig is nehezek voltak a BB után, rendesen használni a pajzsot például még mindig nem tudom, DS2-t is anélkül tologatom. DS3 rendszere elmozdult a BB irányába, ami nekem jó hír, de közelharci karakterre gyúrtam, és eddig úgy tűnt, hogy a Dancer-t nem ártana néha messziről piszkálni.

Ahogy SlickAdam mondta, én ezt a boss-t gyk a játék legelején meghívtam, így ha pl. elkapott a kezével, az instant kill volt, míg a kardos hadonászásával is rendesen sebzett. Már rég nem jártam nála, néha be co-opolgatok, hogy lássam, másoknak mi a taktikájuk ellene, de még senkit nem láttam győzni. Persze felmehetnék youtube-ozni róla, de inkább fejlődgetek, tanulgatom használni az item-eket és erősíteni a felszerelésemet, meg persze képezni a technikámat. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.25. 13:43:30

szerintem ha segitseg kell neki, majd szol. nem csak te tudnal itt segiteni neki.😊 nem köll azonnal produkalni magad.

darkSectorxxx
Amúgy persze cainálja egyedül. Csak rta hogy már coopal is megpróbálta, azt hittem tul van azon már hogy egyedül nyomja le.

darkSectorxxx
Mert? Ha akarja segtek ha nem akkor nem.

Nem azért csapok mindenkit mert 1x végigvittem, hanem mert egyszer végigvittem és betanultam 😊

darkSectorxxx
Akkor átbaszott a srác.

darkSectorxxx
Ja akkor nem csoda hogy nem megy. 😊

Darky ne kezdd megint lecci! atmentel a jatekon es maris le akarsz vagni mindent mindenkinel, aki csak egy kicsit "megakad".<#ejnye1>

TDC Geronimo
passwordel nincs szint limit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

elörehozott Dancer harc (akkor nem csoda)? (2. boss elött, ha az öreg nenit megcsapkodod, azzal triggereled, de amugy sokkal kesöbb jönne rendesen)

darkSectorxxx
Áh újra azért nem tudom, én mennék NG8+ ba ha már BB 😊

darkSectorxxx
Egy akadálya van. Állítólag tegnap stream után beléptem segíteni egy gyereknek. És azt mondta nem tud behívni mert van szint limit. 😞

Én 118as vagyok, 98 kell legalább szerinte hozzám.

darkSectorxxx
Akkor Dancernél ha nem megy, akkor Bloodborne-nál azt tippelem hogy max egyszer vihetted végig. Coopba meg már elsőre mennie kellene. 😊

Hívj be, azt megcsinálom neked.

Királyság! Nálam is a BB az isten, ezzel végzek, rohadjak meg, újrakezdem azt is, egy 0-s karakterrel. ráveszem Darkot is, és coopban leverjük az egész világot! 😊

Hállelujja. Leverem ezt a maradék három bosst, aztán meg sem állok NG+ 8-ig! 😉

darkSectorxxx
Közben már látom ment a válasz nekem este 1 dolgom lesz. A legelső. 😊

Méghozzá. Egy titkos hely. 😄

muhahahaha.. muhahaha....

Amiga
A hétvégém erről a játékról szólt. Nagyon tetszik, bár nálam a Bloodborne a király, azt a hangulatot nekem semmi nem adja vissza. Így sincs azonban konkurenciája, egy FROM-játék teljesen más szint, mint a többi hasonló.

A Dancer egyelőre nincs meg, sőt, még Fantomként sem sikerült olyan co-opba bejutnom, ahol levertük volna, már az is nagy siker, ha félig leverjük. Lehet, várnom kell még vele, hogy erősebb legyen a host, mert én hiába ropom a táncot ezzel a cuccal, ha a partner hibázik.

Túljutottam a Road of Sacrifice-n, vagy mi volt a neve és most a mocsárban vagyok. 30 óra után, szóval alighanem én nem siettem úgy, mint a cikkírók, akik 40 óra játékot vizionáltak. Viszont fel is kutattam az eddigi pályák szinte minden apró szegletét.

Kipróbáltam 4 kasztot is, míg a harcosnál maradtam, így szegény első boss négyszer is le van már verve. Mindent összevetve azt hiszem, hónapokat el fogok még ezzel csapni, bár május 10 után lehet, hogy kicsit elterelődik majd a figyelmem. :-)

darkSectorxxx
Már most számolhatsz végtelem emberrel. Kifogyhatatlan vagyok. 😊

Vettem egy 1 éves PS Plus-t, este jöhet az ember szállítmány. 😊

<#worship>

Kulcs kell neki. Irythill dungeonban van.

AntiHero
Neeem azongondolkodom, hogy a hagyma lovagot, hogy hozzam ki a börtönböl. :/

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun