23
-
rabbiddgog #23 nem semmi hogy 2 millcsi dollárért cserélnek le egy anigmát
biztos külföldre szakadt honfitársaink intézik a közzbeszerzést... -
esztyopa #22 Ha a milliárdos befektetéssel célbajuttatott űreszközök meghibásodnak szoftwer/
hardwer hiba /lefagyás,túlcsordulás,stb./ miatt,akkor mi lesz ezekkel az iskolákkal,
ha az Amiga 2000 leáll?
Előveszik a szeneslapátot?
Úgy kezelik az sw/hw-kérdéseket,mintha azok működése 100%-osan biztonságos lenne.
De akkor vajjon miért van az,hogy nem egyszer a bankba benézve kiderül,hogy nem tudnak szolgáltatni,mert *lefagyott* a rendszer.Vagy az ATM-automata leáll?
Pedig a bankok a legpozicionáltabbak,biztonsági szempontból.A kormányzati,
egészségügyi,hivatali rendszerekről nem is beszélve.Vagy a *játékoskedvű tinik* hackeléseire./l.Pentagon-rendszere/
Szerintem addig,amíg ezt nem tudják 100%-osan kiküszöbölni,addig veszélyes MI-re bízni /akármilyen fejlett/ BÁRMILYEN fontos feladatot /pl. felfegyverzett,drónok,harci gépek,légelhárítás,repülésirányítás,stb.kezelését.
Különben tenyleg eljöhet az*ítélet napja*ha átadjuk az MI-nek a döntéseket. -
adler741 #21 Igen az alaplapon a kondik szoktak gallyra menni kiszáradni,persze azt hozzá kell tenni hogy ezt direkt csinálják,vegyél újjat persze .30-40 éves erősítők vannak itt nálam,érdekes ott nincs kiszáradt kondi csak elvétve. -
asgh #20 A ZX Spectrumom 1985 óta hibátlanul működik.
Bár az 5 év még PC-s viszonylatban is karcsúnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: asgh, 2015.06.19. 09:28:42 -
pakeszke #19 mostanaban vagtam ki a PCt mert 5 ev multan beadta a kulcsot, allitolag a kondik nem birjak, de akkor ugy tunik van ami birja a strapat -
VolJin #18 Hány hülye van még aki nem érti, hogy nem egy szaros számítógépet cserélnek le pár rádiomodemmel, hanem a kazánokat is a klímkkal együtt? -
Nocsak!
Ott is működik a közbeszerzés rendszere? 19+1jeladó-vevő meg egy PC (mondjuk amiga emulátorral) 2 milla kemény dollár!?!? Ott ezen nagyot kaszál valaki... -
Garga Pitic #16 2 misit a 19 épület hűtő-fűtő rendszerére költik el. -
Whysper #15 Én csak azt nem értem,hogy 2 millió dollár és jelen pillanatban egy amiga is megoldja. Bármilyen PC és wifi átjátszók megoldanák,de 600 millió Ft-t ból. Pont USA-ban? Ahol olcsóbb mind PC ára? -
Skylake #14 Ez a rendszer, így az Amigával, hibátlan. Felesleges és bűn hozzányúlni. Hagy fusson még 20 évet! -
VolJin #13 Persze az ember óhatatlanul arra gondol, hogy kakaóbiztos lesz az új rendszer. -
VolJin #12 Gondolom nem az AMIGA cseréje kerülne annyi pénzbe, hanem a légkondikat is leváltanák újakra. -
VolJin #11 A NASA sokáig használt AMIGA talán 4000 gépet a biztonsági kamerák vezérléséhez.
Hazánkban meg az egyik MRI vagy CT gépet vezérelték AMIGA-val. -
ostoros #10 Nem semmi. Nem lenne egyszerűbb, mondjuk megfizetni egy darab gondnokot, aki körbejár egy darab hőmérővel, és feltekeri a fűtést kézzel? Felesleges túlautomatizálás. -
Zozo76 #9 Jo kis gepek voltak az Amiga-k. Nem ez a mostani buzi izom-pc korszak volt. -
Nem semmi.
Nem lenne egyszerubb egy Amiga 4000-est venni?
Az joval korszerubb es kompatibilis a regi programmal. -
FoodLFG #7
2 mill USD
thanksbye
Utoljára szerkesztette: FoodLFG, 2015.06.17. 21:00:21 -
TokraFan #6 2millió dollár? Persze a korrupció és a mutyi ott sem ismeretlen fogalom...Vegyenek nemzeti PC-t, nemzeti szerelőkkel és nemzeti szoftverrel...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.06.17. 20:46:47 -
Hogy én hogy vágytam annó egy ilyenre.
De megfizethetetlen drága volt akkor, még az 512 felbővítetthez (+512) képest is...
2 Megás ma viccesen hangzik mai egér drivered nem férne bele
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.06.17. 20:00:55 -
Ebben mi a hír? Pár száz dollár a gépcsere... -
TomecK #3 2 millió dollár tényleg soknak tűnik. 10-12 millió HUF-ból össze lehet rakni egy normális automatizált HVAC rendszert. (A PCt nem elég cserélni mert az egész rádiós vezérlést le kell cserélni, és nem valami háztáji RPi-s megoldásra, hanem normális szabványos automatizált rendszerelemekre, aminek 20-25 év garanciája van, és ugyanennyi időre supportja is.)
Utoljára szerkesztette: TomecK, 2015.06.17. 19:20:40 -
M2 #2 Ha közpénzekről van szó, odaát is mindig milyen nagyvonalúak. 2 millió dollár - hát persze. -
gombabácsi #1 1-2 milla dollár a korszerűsítés?
vegyenek olcsó pc-t és amiga emulátort rá :D
vagy rapsbery pi-t