61
Anno 2205
  • Toroco
    #61
    Sziasztok! Én csak most bukkantam erre a játékra. A videók alapján tetszett. Hamarosan elkezdeném. Nincs hozzá magyarítás valahol?
  • joceruza
    #60
    Helló!
    Megvettem a gold edition-t a steamen,de valami nem jó. Nem találom Vanha Plains-et. Szerettem volna kipróbálni a tundra részt is. Kell hozzá egy bizonyos szint, vagy valami hogy megnyíljon?
    Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.04.17. 11:15:17
  • tfrecc
    #59
    Hali!

    A temperate lakosok hozzák a legtöbb pénzt, én is szívtam először, amikor a holdra kerültem. A másik szivacs meg akkor volt, amikor elkészült a fúziós reaktor, leszívta a pénzt rendesen. Én elsősorban az áramon spórolok, azokhoz a gyárakhoz, amelyek sok áramot fogyasztanak, pakolok energia modult. Mondjuk az gáz, hogy nincs egy áttekintés, hogy milyen gyárból hol mennyi van, mert a gyárak modulokkal bővítése sokkal olcsóbb mint mindig egy újabbat építeni és már jártam úgy, hogy fél órát keresgéltem hogy mi hol van. Amúgy nagy csend van az Ubisoftnál Anno ügyben pedig azért egy jó nagy patchet már megérdemelne, single missionöktől eltekintve egy csomó minden hiányzik belőle, ami a 2070-ben is megvolt. Na de majd idén talán. :)
  • Carlos
    #58
    Tárgytalan.
    A -6k-ból csináltam +24k-t.
  • Carlos
    #57
    Nos.
    Sulyos anyagi gondokkal kuzdok, mielott atmentem a holdra +12k volt aztan egy kereskedelmi ut es ket banya es maris -5k.
    Hogyan tudnam plusszba tolni megint a bevetelt?
  • sata75
    #56
    én csak ennyit tudok mondani:
  • tfrecc
    #55
    Sziasztok!

    Érdekelne hogy mi a véleménye közületek azoknak, akik végigvitték a kampányt. Régi Anno-s vagyok és meglehetősen hidegzuhanyként ért (de javítsatok ki ha rosszul értettem), hogy nincsenek single mission-ök, magyarul amit összetákoltam a végére, azt vihetem tovább cél nélkül. Ez azért poén, mert az elején azért elég nagy volt a kupleráj a városban, most az épületek mozgatásával viszonylag sikerült elrendezgetnem a dolgot, 25-ös szintű vagyok, a termelési láncok is rendben vannak, nadehát nyasgem. Most van egy fél New Yorkom, ha kész a kampány, akkor szabad a gazda hajrá? Ez baromira gáz. Az Anno 1404-ben volt normális 10 single mission és még s 2070-ben is voltak, igaz hogy a cél a legnehezebbekben már az volt hogy mondjuk telepítsek le 10000 eco és tycoon executive-t, nade legalább volt cél. Én ilyenkor minimum csinálnék egy free DLC-t, hogy bocsi fanok, hegesztünk nektek mondjuk 4 teljesítendő pályát mérföldkövekkel, aztán utána kérnék pénzt a Tundráért meg ezekért.

    Üdv
    frecc
  • Nazgul1980
    #54
    Sziasztok ismét. Sokat javultak nállam a dolgok. De. Valami eszembe jutott,. Vannak ugyea rivális vállaltok. Ha valamelyik eléri a 30 as szintet, akkor vége a játéknak?
  • sata75
    #53
    a season pass nem DLC, hanem a jog arra, hogy az ezután megjelenő mindenféle DLC-t autómatikusan ingyen magkaphass.
    tudtommal nincs megjelenési dátum még az első DLC-hez. korai lenne még.

    bővebb információért keresd az EA-t, ők találták ezt ki..:)
  • Nazgul1980
    #52
    Szia. Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél nekem
  • calmar
    #51
    Annyiban had kössek bele a válaszodba, hogy de igen is, megjelent, mert ha megnézed Uplay-en, meg Steamen is , mind két helyen November 3 a megjelenés... ÉS MEG IS LEHET VENNI! :D (Mert nekem sikerült) És hát milyen dolog már az, hogy már most meg lehet venni valamit, amit majd csak ki tudja mikor használhatsz? Hát ez nagyon jó... :)
    Megjelenési dátumot nem tudsz véletlenül? Én komolyan mondom, mindenhol a November 3-at láttam csak. :(
  • wedge31
    #50
    Season Pass-al a majd megjelenö dlc-ket kapod meg. Egyelöre még egy dlc se jelent meg.
  • calmar
    #49
    Sziasztok!

    A Season Pass-el valakinek van valami tapasztalata? Én megvettem azt is, de rohadtul nem tudom előcsalogatni. Mit kell teljesíteni hozzá? Infót se találok róla sehol. :( Előre is köszi!
  • SoulMonkey
    #48
    Lakóházat CSAK hőforrás közelébe tegyél (gyárak pl). csinálj kereskedelmi útvonalat. Menj ki a földgömb nézetbe, bal oldalon alul new trade route, add meg mit szeretnél szállítani, aztán forrás hely (ahol van bőven), állítsd be a mennyiséget amennyit igényelnek, add meg a célállomást és confirm.
  • Nazgul1980
    #47
    Sziasztok. Előre bocsájtom, soha nem játszottam még Anno játékkal., így mentségemre szolgájon. Szóval az első régióban egész jól mentek a dolgok, de átkerültem a sarkvidékre, és gond van. Nem nő a lakosság, fagyorognak stb, ráadásul vitamin italt is hiányol, azt hogy tudnám ebbe a szektorba áthozni? Mert amoda van bőven.
  • wedge31
    #46
    Végére értem...sajnos nem hiszem, hogy közeljövöben elöveszem, gyak nulla az újrajátszhatósági faktor, talán majd egy pár dlc, patch vagy kieg után de ezt igy kár volt anno néven kiadni, mert minden hiányzik belöle amitöl igazi anno játék lehetne.
  • NMYx
    #45
    valami egyedi command ship volt... kb semmi értelme :D
  • SoulMonkey
    #44
    És mi az előrendelői bónusz? mert állítólag van valami, de én nem tapasztaltam semmit.
  • jarlaxxe
    #43
    Egyelöre olyan szinten csalódtam a játékban, hogy egy fillért se adnék érte, de majd ránézek a véleményekre ha megjelenik.
  • wedge31
    #42
    Valahogy sejtettem.
    Legalább annyit megtehetnének, hogy a jelenlegi 3 mapokat minimum megdupláznák.
  • NMYx
    #41
    Attól függ hol veszed. 13€ eddig a "legolcsóbb".
  • jarlaxxe
    #40
    Season Pass az még plusz 6 ezer...aha biztos sokan megveszik majd.
  • NMYx
    #39
    Fizetős DLC lesz mind a kettő.

    Download the Season Pass of Anno 2205 and unlock the upcoming additional content, including the Tundra and the Orbit.

    TUNDRA
    Expand your corporation’s dominion with the new Tundra sector Vanha Plains. Enjoy the new environment: roam the marshes, cross the fjords and observe the muskoxen. Explore the sector with your new high-tech aircraft. Establish exclusive Tundra production chains to supply production everywhere on Earth.

    ORBIT
    Expand your corporation’s dominion into space itself. Take over the new orbital sector and build your very own space station there. Recruit the bravest men and women amongst your employees and settle them in orbit. Construct research modules to individually upgrade and tweak your space station. Supply your scientists to create powerful global research effects, boosting all of your sectors.

    Tundra:

    Big continental sector enlarges corporation
    New Tundra environment offers diversity
    New command aircraft strengthens vehicle gameplay
    Biggest sector project so far adds story, quests and gameplay features
    New character enriches the world of Anno 2205
    New building type enhances production everywhere on Earth
    New production chains cultivate the Tundra plains


    Orbit:

    Unlock the new orbital sector
    Create your own orbital space station
    Build powerful research modules in space
    Supply your scientists in orbit
    Global science effects to boost all sectors

    Utoljára szerkesztette: NMYx, 2015.11.05. 21:12:48
  • wedge31
    #38
    Gondolom valami fizetös dlc lesz és nem patch...
  • jarlaxxe
    #37
    2 új terület...mi lesz az? van valami forrása ennek az ínfónak?
  • NMYx
    #36
    Én még optimista vagyok, jön még 2 új terület, valamint a multi lehetőségét sem zárták ki.
  • jarlaxxe
    #35
    A legnagyobb gondom, hogy igy multi és continious mod nélkül nulla az újrajátszhatósági faktor, ha egyszer letoltad a storyt vége az egésznek.
    Az elöző részek hosszú hónapokra lekötötték az embert.
  • wedge31
    #34
    Hajlok rá, hogy egyet értsek...
  • jarlaxxe
    #33
    Én már erősen megbántam a vásárlást, kár érte mert az anno sorozat az egyik kedvencem volt.
  • wedge31
    #32
    Sajnos nem igy van csak a storyt folytathatod a kifuladásig.
    A continious game az az lenne ha a te magad által kitüzött célokért az általad beállitott kondiciókkal és ami a legfontosabb a saját magad által megálmodott modon épitkezhetsz.
    Itt csak annyi van, hogy a végén a story által megkövetelt úton haladhatsz tovább a végtelenségig.

  • SoulMonkey
    #31
    Utánaolvastam, sajnos nem úgy van ahogy gondoltam. Ha kész a küldetés AZ folytatódik tovább szabadon, tehát a már meglévő dolgokkal, épületekkel. nem lehet totál új térképet kezdeni ahogy a régi ANNO-kban. Sajnos.
  • lybrahu
    #30
    Szerintem ott a pont!
    "The game's structure isn't set up like most other strategy games—where there are campaign missions followed by a sandbox mode. "
    Forrás: Review
  • SoulMonkey
    #29
    Az nem lehet hogy ez a nem kicsit hosszú rész csak bevezető és utána lesz sandbox mód?
  • wedge31
    #28
    1- Tengerparton lehet termeszteni

    2- Ha pakolod le a házakat / persze höforrás körzetében / akkor nem lehet munkáshiányod, esetleg még az lehet, hogy a áruszállitáshoz kevés a teherautód vagy nincs elég kaja, pia.

    Ha ez a első ilyen jellegü játékod lehet, hogy nehéz de egyébbként a végletekig leegyszerüsiteték az elöző részekhez képest.
  • sárkánylovag
    #27
    Na azonnal segítsetek nekem mert beőszülök ettől a játéktól.
    Olyan szinten szivat folyamatosan.
    1. hogy lehet algát termeszteni ? mert kell a vitaminhoz. első pályán szinte végig minuszban voltam még házupgraddel együtt is.
    2. a második jeges pálya még szivatósabb összehoztam neki a 25 embert nehéz mert csak a hő körben rakhatod a kunyhókat
    utána 50 munkást kér na ekkor már elfogy a fémed, csináltam fémgyárat, az alumíniumot kér, mire minden megvolt akkut munkás hiányban szenvedek, hiába építek kunyhót nem termel a gyár mert nincs munkás.
    át kell képezni az embereket munkásnak ?
    a következő küldi az hogy az űrállomásról hozzak valami olvasztós dolgot ami felolvasztja a kikötőt, megtalálom az ürkikötőt de azon semmi akció nem hajtódik végre. MAY DAY MAY MAY HELP
    Nagyon nehéz megérteni a gazdaságot meg hogy mit akar a program.
  • wedge31
    #26
    Senki se érti miért nincs sandbox mod az volt az egész anno frencsájz legjobb része.
  • sata75
    #25
    ezt most nem értem, ha nincs standbox mód, (ez ugye a folyamatos játék, hogy kiválasztok egy pályát beállítok valami célt aztán hajrá?)
    akkor hol van benne az újrajátszhatósági faktor? van egy story mod amiben van x pálya aztán csá?
    mondjuk már megvettem de csak később tudom kipróbálni, de ez most kicsit elkedvtelenített ha tényleg így van:(
  • nagykispeter
    #24
    Nekem instalálásnál ezt írja ki:install path contains bad characters
  • joceruza
    #23
    Csatlakozom......sajnos!
  • wedge31
    #22
    Hát igy három óra játék után több a negativum mint a jóság...

    Elöször is nincs multi és sandbox mod csak story. Az összes eddigi részt continious modba játszottam igy eléggé kiver a viz, hogy állandóan megmondják mit és hogyan csináhatok éppen.

    Nincs market és storehouse mindkettö hiányzik.

    Megszünt a tax system, nem lehet beállitani, hogy ki menyi adót fizessen.

    Kiherélték a trading route eddigi rendszerét is, rádásul nincs is értelme mert van pénz anélkül is bőven. A régi részekben már ennyi játék után becsödöltem volna ha nem kereskedek aktivan, itt még semmit se kellett eladnom vagy vennem.

    Ezekből igy együtt adódik, hogy nulla kihívás van a játékban mert mindent a végletekig leegyszerűsitettek.

    A harccal eddig felemás érzéseim vannak mert eddig ott se kaptam semmi szabad kezet mert egy külön területre kell menni csatázni és ott megadott célok vannak, nem tudtam hadat üzenni vagy megvesztegetni vagy csak szabadon megtámadni egy hajót se de ez lehet csak az elején van igy. Kalózokkal se találkoztam még eddig...

    Ami pozitiv az a grafika és egy két újitás / modul rendszer, holdbázis /

    Összeségében hatalmas visszalépésnek tünik az egész új koncepció, nekem föleg a sanbox mod hiányzik nagyon, hogy a saját kedvem és elképzelésem szerint épitkezzhesek.