9
Plants vs Zombies Garden Warfare 2 - várható megjelenés: 2016 tavasza
-
#9 -
#8 A multiplayer is életben tudja tartani. Mondjuk sok ember inkább azért veszi meg. Itt csak annyi a bibi,hogy a játékban nincsenek skinek,nincsenek olyan helyek ahol elbújva lehet osztani a fejeseket nem egy borsó egy halál típusú játék. Inkább olyan partijátéknak készült ez. Nevetéssel,hülyüléssel,szórakozással. Ha nem vágysz arra,hogy a sarkon valaki fejbe durrantson egy pixelnyi helyen akkor ez kiváló alkotás is lehet. -
#7 Lenne benne értelmes single biztos lenne kis élet. -
#6 Hát az első rész sem volt olyan népszerű mint a CSGO,de azért én eléggé sokat játszottam vele. A másodikat is meg fogom venni,de a mostani árát (számomra) nem éri meg. És szerintem ezzel sokan vannak így. Amikor beszereztem az első részét rajongtam érte éjjel-nappal nyomtam. Ez olyan folytatás szagúnak tűnik és nem ér meg 10000 jó Magyar forintot (számomra!). -
#5 Na ezzel mi történt? Látom hogy már megjelent, de sehol semmi mozgás... Ennyire nem népszerű? -
#4 Nekem ez olyan mint az első része. Csak itt zombikkal kell védeni. Ez eddig nem sok újdonság. Azért remélem én is,hogy lesz benne egy sztorimód szerűség. -
#3 Megint kihagyják a világ legnagyobb ziccerét és ebbe se lesz single player? -
#2 kis ingame videó
-
#1 hivatalos honlap
ár:
Standard Edition: 60 USD/60 EUR
Digital Deluxe: 70 USD/70 EUR
borító:
pár screenshot: