Master of Orion Conquer the Stars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Valaki már megvette?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Még az autobattle is jól néz ki.
(U.i.: Nem jó a videó beszúrás gomb, nálam van a gond talán?)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.10.03. 10:24:57
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.08.28. 09:31:33
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
videó
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 18:51:01
http://thekoalition.com/2015/master-of-orion-preview-the-remake-we-deserve
Annyira megnövelték a random faktort, hogy most már inkább szerencsejátéknak tűnik az egész (talál, nem talál, aztán sorozatban nem sebez - bármi bejöhet, de mindez eléggé ritmikusan); ill. amióta mindez erősen script-vezérelt (meg van határozva, hogy kötelezően kell 33%-ban +2 tiert menned, míg régen ez 25% volt - a nem fizetőknek), azóta inkább csak a gép játszik az ember helyett -> a korai 8-asokig meglévő élményfaktorát nagyon elvesztette a játék (és nem a csőcselék miatt, az akkor is volt, csak az egyén fölül tudott rajtuk emelkedni, míg most a programkód ezt nem engedi).
A repülős és hajós játékuk meg már minden kritikán aluli arcade lett - a wot-ban kipróbált, szándékos játékosszívató fogásaikkal együtt.
A gond az, hogy a vártündér sem különb és ezért szidják azt is, teljes joggal - nem mindenről a hülye játékos tehet...
Ha, pedig ua a pénzsóvárság vezérli őket, ami miatt képesek voltak tönkretenni a saját favoritjukat is, akkor ennek a játéknak is nagyobb lesz a hírverése, mint az általa nyújtott élmény - nagyjából, mint az EA-s SW játék: a költségvetés legalább felét a marketing tette ki: meg is lehet nézni azt a játékot -> a fanatikusokon kívül legfeljebb csak pár hétre tud új játékosokat bevonzani (aztán, azok vagy fizetnek (a tudatlan fogyasztók), vagy nem (az értelmesebbje), de a döntő többségük elmenekül onnan.
Nagyon szeretnék egy jó MoO utódot, de az előjelekből azt olvasom ki, hogy nem ez a stúdió fogja valóra váltani a vágyam!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valahogy sose sikerül eltalálniuk a deveknek az optimális arányt a játékokban... pl ott volt az endless space, tökéletes UIval, jó kezelhetőséggel, egész jó stratégiai résszel - éppen csak a a techeket / explorationt meg a csatarészt kefélték el nagyon.
Valamit mindíg elrontanak a 4xből, azt nem kapunk egy fasza kis játékot sose.
Mondjuk nekem a Distant World az nagyon bejött, tartalmilag jeles, exploration is jó, a birodalommanagement is működik, hajófejlesztés is a heélyén van - csak az UI lett egy kicsit bénácska. Meg hogy RTS, szóval nagy birodalmat managelni benne az macerás (nem is szoktam über méretű galaxisokkal tolni).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.16. 13:38:01
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A nagyobb baj az amit lamma is írt, nincs semmi tapasztalatuk 4x-es játékkal.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak zárójelben jelzem, nemtudom mit értesz butítás alatt, a WOT sosem volt komplex vagy bonyolult játék, egy árkád tankos lövölde volt és az is maradt. A játékosálloméány hígult fel nagyon, arrol meg nem tehetnek ha a playerek hülyék (lásd a konkurens tankos játékot, ott is a legtöbb sipákolás a playerek miatt megy, és nyugi, az AW is erről fog szólni a kezdeti lelkesedés után).
El is kéne felejteni hogy mit csináltak a WOTtal, ez itt irreleváns, mivel 100% hogy a master of oriont egy tök más team fogja megcsinálni - a wargaming ugyanis egy monstrum cég, nem csak egy játékból állnak.
Ami engem inkább aggaszt az az, hogy a Wargaming igazság szerint nem tapasztalt a singleplayer 4x játékok világában. Ha nem hazudik a wiki nem nagyon alkottak maradandó singleplayer játékot, amit csináltak az is inkább csak hazai pályán (mother russia) lett sikeres. Szóval egyelőre nem látom miért ők tudnák sikerre vinni a master of orion remaket.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.16. 08:52:11
Először még minden szép és jó, de amikor már megfelelő számú a jóval beetettek száma, akkor keményen be lesz dobva a gereblye a játékélmény elé, ahogy a wot-ban is csinálták!
Amúgy, érdemes megnézni, hogy a jó játékuk után, milyen silányakat adnak ki (a repülős és a hajós) és még az elsőt is hozzá butítanák le...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A wargaming - igen a WOT-s srácok - új játékba vágta a fejszéjét, méghozzá a legendás Master of Orin legújabb részét fogják kiadni. Sok infót még nem találtam róla, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
Itt egy pc gurus cikk róla.
Itt pedig egy intró szerű videó
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.15. 15:54:58
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”