34
Shadow Warrior 2
-
robicarlos6 #34 Úgy néz ki, márciusban jön a Shadow Warrior 3 -
#33 Az biztos, hogy idén. Az első két üzleti negyedről már lecsúsztak, így két opció van, a Q3 és Q4, azaz július és december között. -
#32 Hihetetlen, hogy még mindig nem tudják közölni a megjelenés pontos dátumát. :D -
hunbalee #31 [E3 2021] Ismét megmutatta magát a Shadow Warrior 3 vérbő és akciódús játékmenete
-
hunbalee #30 Shadow Warrior 3 - Fókuszban a szörnyek
-
hunbalee #29 -
hunbalee #28 SW 3 Újabb pályákat lepleztek le
-
Anonymusxx #27 Jó ratyi zenét raktak alá... Mi ez a prüntyögés? -
hunbalee #26 Újabb küldetésbemutatót kapott a Shadow Warrior 3
-
hunbalee #25 A Shadow Warrior 3-ban egy szemgolyóval is gyilkolhatunk, nem is akárhogy
-
hunbalee #24 A konzolokat sem kerüli el a Shadow Warrior 3
-
#23 -
#22 -
JonasSandor #21 Be is zsebeltem. -
JonasSandor #20 Gogon ingyenes a shadow warrior 2 54%-kal győzött 48 órától számol visszafele -
foxxi #19
Ez mitől lehet?
R9 380 + 16gb RAM + I5 - az első missziótól csinálja. A játék elején nem volt ilyen. Eredeti persze. -
caps lock #18 12 óra tömény élvezet, imádtam! -
#17 Jó lett ez, insane fokozaton tiszta dark souls:) -
#16 Mi a szar történt.
Jó szar lett ez a játék. A pofátlan fejlesztők nem álltak be a nagyok közé és nem követték a mai trendeket:
- nincs tele bugokkal
- nem kell neki nasa+mir+paks tri sli rendszer hogy értelmes sebeséggel fusson
- nem néz ki moslékul
Nem is értem mi ez , nem ezt szoktuk meg. -
#15 VGA teszt
-
#14 Shadow Warrior 2 - íme, az első egy óra -
#13 Shadow Warrior 2 - ezt tudja a PC-s változat -
Inquisitor #12 Egy kis hangulat:
-
#11 Shadow Warrior 2 - EXCLUSIVE GAMEPLAY
-
#10 -
#9 Brutális lesz a Shadow Warrior 2 -
#8 Az már március végén megjelent! -
steweee #7 egész jónak tűnik így tréler alapján. várom azt a modot is, amit az első részét javítja fel. vagy az már meg is jelent vajon ? -
#6 -
#5 Hát ez rohadt jónak ígérkezik! -
preziosi #4 mint mondtam, nekem a 2013-as is nagy kedvencem, de ez eddig számomra az e3 játéka. ez alapján a gameplay alapján keresztben lenyeli a doomot, jóval kisebb költségvetéssel.
a fejlesztők hozzáállásáról sok mindent elmond, hogy most az utóbbi hónapokban, másfél évvel az előző rész megjelenése után is kiadtak egy olyan frissítést, ami klasszisokkal növeli az eredeti teljesítményt. valamint érdemes megemlíteni azt is, hogy az első rész legnagyobb hibájának legtöbben a túlzottan lineáris pályaszerkesztést rótták fel, hát meg lehet nézni, most mekkora pályákat pakoltak bele. -
#3 E3 2015: Kilenc percig mozog a Shadow Warrior 2 -
preziosi #2 2013 egyik legjobb játéka volt az első rész, szeretettel várom az e3-s gameplayt. -
#1 Érkezik a sikeres reboot folytatása,amelyben akár 4-en is bandázhatunk.
Shadow Warrior 2 trailer shows more Wang, reveals four-player co-op