Érdekes előzetest kapott Ridley Scott várva várt új scifije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konyv geekeknek irodott: nem kifejezetten erzelmes, karakterek elnagyoltak, viszont fizika, kemia, biologiai, botanika, elektronika, gepeszet mind fontos szerepet jatszik benne.
A film valoszinuleg tobb erzelmi toltetet fog hordozni, remelhetoleg nem a tudomanyos tartalom karara.
A film valoszinuleg tobb erzelmi toltetet fog hordozni, remelhetoleg nem a tudomanyos tartalom karara.
Bár én egy gore-os marson játszódó filmnek jobban örültem volna, de ha tényleg erős a story, akkor nézős lesz, az előzetes jópofa.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.10. 09:19:32
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.06.10. 09:19:32
Az is jó volt, igen. Kár hogy olyan hülyweségekkel elbaszták, mint a hegyként mozgó zombik...
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
arra gondolok, hogy damon pont úgy mozog, mintha a földön lenne, ergo nem figyeltek oda... nem mintha a john carter életszerű lenne, de eddig csak abban volt némi utalás a marsi szituációra, pedig az volt a legkevésbé tudományos-fantasztikus a rengeteg marson játszó film között.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A World War Z tetszett hasonló módon könyvben. Remélem, ezzel nem bánnak el úgy a megfilmesítés során.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Két hete olvastam.
Már egy zabszem se fér be, úgy szorítok, keresztbe tett ujjakkal: ne basszátok el!
Már egy zabszem se fér be, úgy szorítok, keresztbe tett ujjakkal: ne basszátok el!
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Marmint mire gondolsz? Az elso videoban a Hermesz urhajo fedelzeten vannak, ami porgessel generalja az 1 g-t.
A marsi jeleneteknel remelhetoleg odafigyeltek ra, hogy erzekeltessek a harmad gravitaciot.
Cim tekinteteben ertem, hogy utalni szerettek volna ra, hogy nem lesznek idegen lenyek a filmben, de ez eleg nyogvenyelos lett.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.06.09. 10:55:29
A marsi jeleneteknel remelhetoleg odafigyeltek ra, hogy erzekeltessek a harmad gravitaciot.
Cim tekinteteben ertem, hogy utalni szerettek volna ra, hogy nem lesznek idegen lenyek a filmben, de ez eleg nyogvenyelos lett.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.06.09. 10:55:29
kicsit mintha földi gravitáció lenne...tudományos...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams