Overkill's The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Nagyon jó videó mate! <#eljen>#eljen>
De a játék az sajnos nem jött be,pedig micsoda jó gamet lehetne csinálni ebből,na majd ha lesz időm "Grebber"-el összehozunk egyet..Igaz e Bro? (#17) <#hehe>#hehe>
De a játék az sajnos nem jött be,pedig micsoda jó gamet lehetne csinálni ebből,na majd ha lesz időm "Grebber"-el összehozunk egyet..Igaz e Bro? (#17) <#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
"Lemondott a Starbreeze elnöke, bajban a stúdió.
Ha azt mondanánk, hogy az Overkill's The Walking Dead nem felelt meg az elvárásoknak, akkor nagyon enyhén fejeznénk ki magunkat. Az anyagi bukás a csőd szélére juttatta a svéd videojáték-fejlesztő céget."
Ha azt mondanánk, hogy az Overkill's The Walking Dead nem felelt meg az elvárásoknak, akkor nagyon enyhén fejeznénk ki magunkat. Az anyagi bukás a csőd szélére juttatta a svéd videojáték-fejlesztő céget."
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Szia!
Nekem is csapat kellene. Jó lenne magyarokkal játszani játszani.
Ha érdekel (akár másokat is) írj rám privátba.
Nekem is csapat kellene. Jó lenne magyarokkal játszani játszani.
Ha érdekel (akár másokat is) írj rám privátba.
Nagyon vártam a játékot és jó nagy pofára esés lett belőle sajnos 😞
Aki egy left4dead klónt akart annak tetszeni fog, aki a Walking Dead sorozathoz akarja kötni a játékot az ne tegye.
Lineáris pályák, egyedül vagy négyen, védd meg a bázisod, éld túl a pályát küldetések és fejleszd a cuccodat.
Van akinek tetszik a játék, ez az én személyes véleményem amit a steam értékelés is tükröz.
Aki egy left4dead klónt akart annak tetszeni fog, aki a Walking Dead sorozathoz akarja kötni a játékot az ne tegye.
Lineáris pályák, egyedül vagy négyen, védd meg a bázisod, éld túl a pályát küldetések és fejleszd a cuccodat.
Van akinek tetszik a játék, ez az én személyes véleményem amit a steam értékelés is tükröz.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Én még gondolkozom hogy megvegyem-e, eléggé vegyesek a játék értékelései... Bétával játszottam az nem volt rossz, viszont eléggé optimalizálatlan volt.
Sziasztok!
Van valaki akinek megvan és játszana csapatban ?
Van valaki akinek megvan és játszana csapatban ?
Ja hát így elsőre megnézve elég fos lesz van ebben egyáltalán kampány?
Ez így kellett volna...linkelni,de majd egyszer megtanulod...<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Lehet nézni a zárt bétát a youtubon.
Igazi csapatjáték lesz a The Walking Dead
Végre gameplay
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.16. 15:19:11
Végre gameplay
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.16. 15:19:11
Én is!!!
Az OPM magazinnal készített interjúja során a Starbreeze nemzetközi termékmenedzsere, Almir Listo elárult néhány apróbb részletet az Overkill következő, a The Walking Dead alapján készülő játékból. Megtudtuk, hogy a képregény kitalálója, Robert Kirkman szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, és egy kooperatív játékon dolgoznak, amiben keveredik az akció, a túlélés, a horror valamint a szerepjátékos elemek. „Amikor leülsz elé, azt fogod mondani: >>igen, ez egy nagyszerű FPS!<< Vannak benne meglepetések, lopakodás és horror is, ám anélkül, hogy belemennék a részletekbe, legyen elég annyi, hogy igyekszünk felrázni a formulát.” -- mondta Listo.
Listo továbbá elmondta azt is, hogy a Payday elkészítése során szerezett tapasztalataikat felhasználva igyekeznek egy felnőtt játékot készíteni, ami hasonlóképpen sokkoló tud lenni, mint az alapot jelentő képregény.

Listo továbbá elmondta azt is, hogy a Payday elkészítése során szerezett tapasztalataikat felhasználva igyekeznek egy felnőtt játékot készíteni, ami hasonlóképpen sokkoló tud lenni, mint az alapot jelentő képregény.