19
Az Overkill-féle The Walking Dead
  • grebber
    Törölték a PS4-es Overkill's The Walking Deadet?
  • scomcomputers
    Nagyon jó videó mate!
    De a játék az sajnos nem jött be,pedig micsoda jó gamet lehetne csinálni ebből,na majd ha lesz időm "Grebber"-el összehozunk egyet..Igaz e Bro? (#17)

• grebber
    "Lemondott a Starbreeze elnöke, bajban a stúdió.

Ha azt mondanánk, hogy az Overkill's The Walking Dead nem felelt meg az elvárásoknak, akkor nagyon enyhén fejeznénk ki magunkat. Az anyagi bukás a csőd szélére juttatta a svéd videojáték-fejlesztő céget."
  • Hexex86 #16
  • draeny
    Szia!
    Nekem is csapat kellene. Jó lenne magyarokkal játszani játszani.
    Ha érdekel (akár másokat is) írj rám privátba.
  • DevLupius
    Nagyon vártam a játékot és jó nagy pofára esés lett belőle sajnos :(
    Aki egy left4dead klónt akart annak tetszeni fog, aki a Walking Dead sorozathoz akarja kötni a játékot az ne tegye.
    Lineáris pályák, egyedül vagy négyen, védd meg a bázisod, éld túl a pályát küldetések és fejleszd a cuccodat.
    Van akinek tetszik a játék, ez az én személyes véleményem amit a steam értékelés is tükröz.
  • Since
    Én még gondolkozom hogy megvegyem-e, eléggé vegyesek a játék értékelései... Bétával játszottam az nem volt rossz, viszont eléggé optimalizálatlan volt.
  • joss68
    Sziasztok!
    Van valaki akinek megvan és játszana csapatban ?
  • JonasSandor
    Ja hát így elsőre megnézve elég fos lesz van ebben egyáltalán kampány?
  • scomcomputers
    Ez így kellett volna...linkelni,de majd egyszer megtanulod...
  • JonasSandor
    Lehet nézni a zárt bétát a youtubon.
  • grebber
    Overkill's The Walking Dead - Részletek a játékról
  • grebber
    Igazi csapatjáték lesz a The Walking Dead

Végre gameplay

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.16. 15:19:11
  • mester1987
    Én is!!!
  • scomcomputers
    Remélem nagyon jó lesz...
  • Doma #3
    Vasárnap megtudhatunk valami újat...
  • grebber
    E3 2015: Videón az Overkill-féle The Walking Dead
  • mester1987
    Az OPM magazinnal készített interjúja során a Starbreeze nemzetközi termékmenedzsere, Almir Listo elárult néhány apróbb részletet az Overkill következő, a The Walking Dead alapján készülő játékból. Megtudtuk, hogy a képregény kitalálója, Robert Kirkman szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, és egy kooperatív játékon dolgoznak, amiben keveredik az akció, a túlélés, a horror valamint a szerepjátékos elemek. „Amikor leülsz elé, azt fogod mondani: >>igen, ez egy nagyszerű FPS!<< Vannak benne meglepetések, lopakodás és horror is, ám anélkül, hogy belemennék a részletekbe, legyen elég annyi, hogy igyekszünk felrázni a formulát.” -- mondta Listo.

Listo továbbá elmondta azt is, hogy a Payday elkészítése során szerezett tapasztalataikat felhasználva igyekeznek egy felnőtt játékot készíteni, ami hasonlóképpen sokkoló tud lenni, mint az alapot jelentő képregény.