19
Az Overkill-féle The Walking Dead
-
Törölték a PS4-es Overkill's The Walking Deadet? -
Nagyon jó videó mate!
De a játék az sajnos nem jött be,pedig micsoda jó gamet lehetne csinálni ebből,na majd ha lesz időm "Grebber"-el összehozunk egyet..Igaz e Bro? (#17)
-
"Lemondott a Starbreeze elnöke, bajban a stúdió.
Ha azt mondanánk, hogy az Overkill's The Walking Dead nem felelt meg az elvárásoknak, akkor nagyon enyhén fejeznénk ki magunkat. Az anyagi bukás a csőd szélére juttatta a svéd videojáték-fejlesztő céget." -
-
draeny #15 Szia!
Nekem is csapat kellene. Jó lenne magyarokkal játszani játszani.
Ha érdekel (akár másokat is) írj rám privátba. -
Nagyon vártam a játékot és jó nagy pofára esés lett belőle sajnos :(
Aki egy left4dead klónt akart annak tetszeni fog, aki a Walking Dead sorozathoz akarja kötni a játékot az ne tegye.
Lineáris pályák, egyedül vagy négyen, védd meg a bázisod, éld túl a pályát küldetések és fejleszd a cuccodat.
Van akinek tetszik a játék, ez az én személyes véleményem amit a steam értékelés is tükröz. -
Since #12 Én még gondolkozom hogy megvegyem-e, eléggé vegyesek a játék értékelései... Bétával játszottam az nem volt rossz, viszont eléggé optimalizálatlan volt. -
joss68 #11 Sziasztok!
Van valaki akinek megvan és játszana csapatban ? -
JonasSandor #10 Ja hát így elsőre megnézve elég fos lesz van ebben egyáltalán kampány? -
Ez így kellett volna...linkelni,de majd egyszer megtanulod...
-
JonasSandor #8 Lehet nézni a zárt bétát a youtubon. -
Overkill's The Walking Dead - Részletek a játékról -
Igazi csapatjáték lesz a The Walking Dead
Végre gameplay
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.16. 15:19:11 -
mester1987 #5 Én is!!! -
Remélem nagyon jó lesz...
-
Doma #3 Vasárnap megtudhatunk valami újat... -
E3 2015: Videón az Overkill-féle The Walking Dead -
mester1987 #1 Az OPM magazinnal készített interjúja során a Starbreeze nemzetközi termékmenedzsere, Almir Listo elárult néhány apróbb részletet az Overkill következő, a The Walking Dead alapján készülő játékból. Megtudtuk, hogy a képregény kitalálója, Robert Kirkman szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, és egy kooperatív játékon dolgoznak, amiben keveredik az akció, a túlélés, a horror valamint a szerepjátékos elemek. „Amikor leülsz elé, azt fogod mondani: >>igen, ez egy nagyszerű FPS!<< Vannak benne meglepetések, lopakodás és horror is, ám anélkül, hogy belemennék a részletekbe, legyen elég annyi, hogy igyekszünk felrázni a formulát.” -- mondta Listo.
Listo továbbá elmondta azt is, hogy a Payday elkészítése során szerezett tapasztalataikat felhasználva igyekeznek egy felnőtt játékot készíteni, ami hasonlóképpen sokkoló tud lenni, mint az alapot jelentő képregény.