Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
az nagyon, nagyon sok 😊

az rohadt sok😞
PTW
111.000 sort vettek fel a dialógusokhoz kb. ebből 13-13.000 a ffi/női főszereplőé

Úgyhogy teljesen felejtő, hogy ebből bármikor is legyen fordított verzió.
2x megtanulsz angolul mire elkészülne, ha neadjisten mégis belevágna valaki
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.07. 22:23:25

<#conf>mennyi sor szöveg lesz benne az tudható?
oneal1
én úgytudom hogy nem lesz magyar

!Forza Ferrari!

nem tudom a magyar nyelvűsítés folyik e a kulisszák mögött a rajongók nagy meglepésére a fináoléra?
broman191
Majd vagy 1 héttel a megjelenés előtt... 😉

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

még két hét és kifutnak a specialok,aztán valószínű beindul a hype
oneal1
lassan azért jöhetnének promó képek vagy videók!😊

persze a special-os oktatókon kívül 😄

!Forza Ferrari!

Már az is meglepetés, hogy nem az egész hype időszak a látványorgiáról szól mint a skyrim idején. Úgy néz ki vannak még csodák.
De szűk egy hónap múlva kiderül mennyire is van megvalósítva a dolog.

Igen, van benne valami. De alapvetően a sztori részre utaltam amibe még magasan a Beth felett voltak.

Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Intelligence

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 10 évvel ezelőtti bijówer már rég nem létezik , feloldódott a zEjA vállalati struktúrájában ,

Még úgy sem hogy az új mőszöfökt rész kiadása előtt pár hónappal visszaveszik Drew Karpyshynt a team-be.

Bethi meg majd activisiönblizzardöstől nyomja le a zEjA-t.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.10.07. 16:14:17

Ryder62
Minek venném meg? Skyrim Legendary itt porosodik, 24 €-ért vettem Steamen, és van benne 27 óra ami mint tudjuk egy Bethesda játéknál szinte 0. Egyszerűen nem játszok már annyit.

Fallout 3-at akarom befejezni, hogy mindent bejárok és felfedezek, mindent megcsinálok. 2014 május óta szedtem össze benne Steam szerint 150 órát és kb még a játék 3/4-e hátravan.

Mire végzek a 3-al, már egy Goty tuti kint lesz, sőt egy akciót is elcsíphetek 😉

Amúgy sokáig gondolkoztam hogy megvegyem vagy sem. Mondom ezt úgy hogy mind a Vegasba és a 3-ban 1000 órát beletoltam játékonként. Szóval gondolhatod mekkora fan vagyok 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PTW
Ilyen önmegtartóztatással csakis pap lehetsz, ha nem, pályát tévesztettél 😊

Ryder62
Utána néztem; a Fallout 3 megjelenése és a Fallout 3 Game of the Year között 1 év telt el, míg a New Vegas és a New Vegas Ultimate Edition között kb másfél év. Skyrimnál is másfél év telt el.

Szerintem én kivárom azt a max másfél évet, és akkor megkapom a játékot felpeccselve, DLC-kkel, mindenestül.

Meglátjuk a végeredményt. Lehet bejön amit mondtam, megelőzik a Bio-t . Ezt se hittem volna 10 éve.

Myselor
én mindig max karizmával nyomoulok 😊
Charisma videó:

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

ezek ők! 😄
nem tudom valaki redditen osztotta meg
PiszkosFred
Tisztara ugy nez ki a csavoka, mint Moss 😊 Hol keszult a foto egyebkent?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

he he <#vigyor>
Ryder62
Na, majd mikor megjelennek az első nude modok....

CalebJoe
Ez jobb<#nyes>
broman191
Elsőre azt hittem Dying Light... 😄 Szvsz nem igazán jön le belőle a Fallout 4 elsőre... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Myselor
hát mivel nincs jobb használható kép jobbat nem nagyon lehet szerintem 😊
ez már elfogadhatóbb.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Myselor
Bannernek?😊 hátteret nemtudok de ha ez tetszik használhatnátok
Ryder62
Lehetne screenshot is a háttér. Pl: ez

Továbbá az idézetek és az "ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" kiírás olvashatatlan.

broman191
Persze, szexi gépészet! 😊)

PTW
isten ments, inkább bámulj egy pixeles férfisegget 😉

bámuljuk egy erőpáncél lábát?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PTW
Háttér javaslat:

Fallout 4: Perk Chart
szépen kivan töltögetve
broman191
"Today, the Xbox Marketplace revealed that the Fallout 4 file size is going to be 28.12 GB; obviously that’s referring to the Xbox One version of the game, but usually there are not relevant changes in file size among platforms."

Dzsini
Nem nagy spoiler, az első játékmenet bemutató során elmesélték, ahol a játék elejét bemutatták (karaktergenerálás, stb.).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

vault 111 nyaklánc

A leírás a jobb oldalon nem is olyan régen még másképpen nézett ki:
Spoiler (legalább is nekem az volt):

PTW
Én személy szerint tökéletesen meg vagyok elégedve a grafikával és pl sokkal fontosabbnak tartom a világítást, mint a textúra felbontást. Lehetnek 2K-s vagy nagyobb textúrák, semmit nem ér, hogyha a világítás mellette foscsi.
Sőt engem kifejezetten zavarnak az ilyen fotorealisztikus textúrák, szerintem elveszik a "stílus" bennük.

Amúgy szinte biztos vagyok, hoyg a pc-sek release napján ugyanúgy kapják a hi-res pakkot, mint ahogy Skyrimnál.

broman191
Nem rossz valóban, de egy hi-res textúra csomagot kiadhatnak majd, mint korábbi címeknél, vagy jöhetne is azzal, ez így elég középszerű...persze ebben a formában is jöhetne tegnapelőttre is... 😉

PiszkosFred
Jaja, mindenkeppen nagyobbnak, de mindenkeppen tartalmasabbnak fogjuk talalni, meg ha esetleg km2-re kisebb is lesz.

PTW
En akkor arra tippelek, hogy ugyanakora lesz. Illetve nagyobbnak fog hatni a lentebb leirtak miatt. Skyrim hegyei rengetek helyet vettek e a jatekterbol, ezt mind visszakapjuk bejarhato teruletkent.

PiszkosFred
Azt csak tippeli az ember, pontos adatot nem mondtak eddig, nem is fognak a megjelenesig 😊

Can you tell us how big the map's going to be?
"I avoid answering that, and I'll tell you why. If you look at our previous stuff, it's kind of like that. We don't actually measure it like that. Because Skyrim is one size, but the mountains take up a lot of space. That's not really a game place, it's in your way, you have to go around it, so we're not really doing that. In the city, it's very dense, but there is no load - like in Fallout 3, there's a load - for areas of the city, we don't do that. So it's very dense, the buildings are tall, and a lot of them are open, so you can just walk in and around, so... it's big. I wouldn't say, you know, if you played Skyrim, I couldn't tell you it's X bigger, so we're just saying it's about the same size."

#szerk: a topikdizajnban ugy fest kell egy kis korrekcio a quote taggal kapcsolatban 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.25. 15:53:12

PTW
En ugy tudom, hogy nagyjabol skyrimmal azonos meretu a map

Myselor
hát ebben is van valami mondjuk,de azt mondták nagy map lesz.kíváncsi vagyok arra a repcsis szarra én is ,de biztos csak fast travel lesz meg pár küldi vele 😊
PTW
Szerintem indokolatlan lenne teljesen, iszonyatosan "ossszezsugiritana" ajatekteret, es rengeteget el a felfedezes elmenyebol az, hogy 1 perc alatt a map masik felen lehetsz.

A vertibird ugytol ia elegge fazom mar, remelem vagy a) questhez kotott (b alternativ fast travelkent lehet hasznalni skyrim dragon ride szeruen

Myselor
amúgy ti örülnétek valami járműnek ?vagy senkinek nem hiányzik?én valami összetákolt szarnak örülnék mondjuk 😊
vannak színek !!!
nem olyan rohadt depresziós mint a 3.rész
Myselor
tetszik nagyon,játszanám már 😊
PTW
Imadom az uj lighting engine-t.

scrshot HiRes