A Halálos iramban 7 Amerikán kívül minden idők 3. legsikeresebb filmje lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, nem ez volt az első. Volt már egy pár, de ebben hegyezték ki ezeket a legjobban és ez volt hypeolva. Amikor ezt a filmet néztem olyan érzésem volt, mintha a többi akciófilmet akarták volna kiparodizálni ezekkel az eltúlzott baromságokkal, de nem, ők ezt halál komolyan gondolták és igazuk is lett, ez kell az embereknek.
"Hála Istennek. Így legalább megtudtuk, hogy nem kell más a sikerhez, mint nagy csöcsök, sportkocsik, húdekemény szereplők húdekemény beszólásokkal és robbanások."
Ja. Persze, Móricka. Mert ez volt az első ilyen film, amiben voltak ezek.
Ja. Persze, Móricka. Mert ez volt az első ilyen film, amiben voltak ezek.
"Az okok nem ismertek. Már nagyon régen kiderült, hogy Amerika sokkal kevésbé vevő a folytatásfilmekre és a 200 milliós látványprodukciókra, mint Európa, Ázsia, vagy Latin-Amerika."
Hmm.. azért ez tanulságos.
Hmm.. azért ez tanulságos.
Hála Istennek. Így legalább megtudtuk, hogy nem kell más a sikerhez, mint nagy csöcsök, sportkocsik, húdekemény szereplők húdekemény beszólásokkal és robbanások.
Ez a hír kifejezetten jót tesz a filmiparnak, így még inkább nyomatni fogják a sok f.st.
Ez a hír kifejezetten jót tesz a filmiparnak, így még inkább nyomatni fogják a sok f.st.
nekem eddig a tokiós tetszett a legjobban abba volt azt hiszem a legkevesebb ilyen fantasztikus jelenet
cimkék közé nyugodt szívvel odalehet bigyeszteni a fantasy-t
cimkék közé nyugodt szívvel odalehet bigyeszteni a fantasy-t
Dehogy nem ismertek az okok: PW halála. Ez mindig jó "reklám" egy filmnek. Előre borítékolom hogy a következő rész ennek a bevételnek a harmadát se fogja elérni.
Utoljára szerkesztette: ll-kobe, 2015.06.01. 14:45:12
Utoljára szerkesztette: ll-kobe, 2015.06.01. 14:45:12
Én megnéztem moziban, de nem igazán tetszett, nagyobb durranásra számítottam. Túlzásba estek a rengeteg valótlan, lehetetlen jelenettel és azt hittem Lucas Black is csatlakozik vágül a csapathoz, de aztán mégsem. Statham sem igazán domborított. Számomra az 1. és 5. résznek a nyomába sem ér, bár nem mintha nagy F&F rajongó lennék 😄