7
  • bdzsana
    #7
    Nem, nem ez volt az első. Volt már egy pár, de ebben hegyezték ki ezeket a legjobban és ez volt hypeolva. Amikor ezt a filmet néztem olyan érzésem volt, mintha a többi akciófilmet akarták volna kiparodizálni ezekkel az eltúlzott baromságokkal, de nem, ők ezt halál komolyan gondolták és igazuk is lett, ez kell az embereknek.
  • zetortraktor
    #6
    "Hála Istennek. Így legalább megtudtuk, hogy nem kell más a sikerhez, mint nagy csöcsök, sportkocsik, húdekemény szereplők húdekemény beszólásokkal és robbanások."

    Ja. Persze, Móricka. Mert ez volt az első ilyen film, amiben voltak ezek.
  • Etinger
    #5
    "Az okok nem ismertek. Már nagyon régen kiderült, hogy Amerika sokkal kevésbé vevő a folytatásfilmekre és a 200 milliós látványprodukciókra, mint Európa, Ázsia, vagy Latin-Amerika."

    Hmm.. azért ez tanulságos.
  • bdzsana
    #4
    Hála Istennek. Így legalább megtudtuk, hogy nem kell más a sikerhez, mint nagy csöcsök, sportkocsik, húdekemény szereplők húdekemény beszólásokkal és robbanások.
    Ez a hír kifejezetten jót tesz a filmiparnak, így még inkább nyomatni fogják a sok f.st.
  • paby88
    #3
    nekem eddig a tokiós tetszett a legjobban abba volt azt hiszem a legkevesebb ilyen fantasztikus jelenet
    cimkék közé nyugodt szívvel odalehet bigyeszteni a fantasy-t
  • ll-kobe
    #2
    Dehogy nem ismertek az okok: PW halála. Ez mindig jó "reklám" egy filmnek. Előre borítékolom hogy a következő rész ennek a bevételnek a harmadát se fogja elérni.
    Utoljára szerkesztette: ll-kobe, 2015.06.01. 14:45:12
  • tomboy013
    #1
    Én megnéztem moziban, de nem igazán tetszett, nagyobb durranásra számítottam. Túlzásba estek a rengeteg valótlan, lehetetlen jelenettel és azt hittem Lucas Black is csatlakozik vágül a csapathoz, de aztán mégsem. Statham sem igazán domborított. Számomra az 1. és 5. résznek a nyomába sem ér, bár nem mintha nagy F&F rajongó lennék :D