3
 • FoodLFG
  #3
  kár volt elolvasni. mindent el lehet bagatellizálni szép köntösbe felöltöztetve, de akik nem állatias birka szinten vannak, azok átlátnak rajta.
  szóval beszéljünk a lényegről:


  Utoljára szerkesztette: FoodLFG, 2015.06.01. 14:30:32
 • Skylake
  #2
  Az a grafika a cikk elején priceless odafent - na ez az ami az online világ legnagyobb és mindenhol jelen lévő adathörcsög-dinoszauruszára abszolút nem igaz. Szép propagandafestmény - igazi XXI. század eleji digitál-szocreál, amin majd 20-30 év múlva jót fogunk röhögni, amikor megjövünk abból, hogy a G. és társai hogyan és mennyire éltek vissza információs és értelmezési hatalmukkal, és hogy nyaltuk be ezt az egészet.
 • Skylake
  #1
  Szép és semmitmondó PR bullshitet hallhattunk, hosszan nyammogva előadva. Jó fiúk vagyunk, körbenyaljuk az usereket maximálisan, és mindeközben jobb hellyé tesszük a világot. Bla-bla-bla. Inkább arról mesélj Pindar, miért is zárt a Play Store applikáció Androidon? Mi a helyzet a személyes adatok gyűjtésével, a levelek és a Drive tartalmainak profilírozásával? Tudom-tudom, ebből éltek, de engem ez jobban érdekelne, mint ezek a virágillatú semmiségek, amiket itt felvezettél.