10
  • Etinger
    Miles Morales féle vonalnál MÉG MINDIG jobb. Ennek lehet örülni. Másnak nem,
  • zombeeka
    NO WAY!!!
  • kalapos01
    Na, végre. Épp ideje volt, hogy normális tizenéves alakítsa a tizenéves karaktert, ne húszas vagy harmincas színész. (Mondjuk gondolom, ők is inkább 18 évesek, mint 15-16.)

Akad egy-két kifejezetten jó színész köztük, bár Butterfieldet hanyagolni kéne, igaz 2-3 éve nem láttam, ki tudja, azóta lehet, hogy javul.
  • Netmániás
    Ezeket két pofonnal hazazavarnám !
  • Dewri
    Vicc az egész. Pedig csak annyi kellett volna, hogy normálisan megcsinálják a képregénysztorit még a legelső filmnél. Rengeteg pénzük volt rá. Erre csináltak egy depis hülyegyerek mutánst nulla sztorival, ami érthetetlen módon gigabevételes lett mindenhol (Maguire), majd egy kicsivel jobb sztorival, nagyságrendekkel jobb Pókember karakterrel, mégis érthetetlen módon bukó filmet (Garfield)...

Erre most kis pöcsökkel akarják megcsinálni. Néger Fáklyás új Fantasztikus Négyes, atomfos sztorival rendelkező új Terminátor... "Hálivúd" úgy néz ki ráment arra, hogy minél több szemetet gyártson, illetve tönkretegye az egykori legendákat is...
  • MoRT2195
    Elnézve ezt a csapatot, még talán ő lenne a legalkalmasabb Pókember szerepére...
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.31. 13:44:56
  • kissssss
    eddig se voltam valami nagy pókbuzi csak a tobey maguire féle filmeket láttam.

elnézve ezt a kölökcsapatot..... háát nem szoktam előre károgni a filmek bukását de szerintem itt elégé erősen lehet borítékolni a hasalást. :)
  • RAZOR27
    uh...
  • PeeTeR
  • sakhalin
    Ez komoly??Ok soha többé pók faszi...