20
  • adler741
    #20

    "Minimum: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz-es vagy AMD Phenom II X4 940"
    Most ez egy kategóriájú proci? ,mert szerintem nem nagyon játszik egy ligában a két cucc.
  • Etinger
    #19
    Én úgy vagyok ezzel, mint az AC meg GTA stb-vel. Lenyűgöz, hogy ilyen szabad világot alkottak, élő és lélegző városokat... Deeee.... valahogy manapság már nincs időm órákon át egy játékkal játszani. 20-30 percre leülök a gép elé de ennyi... Ahhoz meg ez túl komplexnek tűnik. De tényleg lenyűgöző a világa.
  • Etinger
    #18
    Figyelj, ha túl sok a dicséret stb akkor muszáj mindig jönnie valakinek és leszólnia :D Ráadásul milyen egyszerű ideböfögni (akár kamuzni), hogy végigtoltam X-Y játékot. Jah, hogyne.. el ne higgyem :)
  • sárkánylovag
    #17
    Idézet a cikkből : "az Nvidia HairWorks funkciót, ami élethűvé tenné a hajak és a szőr animációját, még az erősebb ATI kártyákon is garantált szaggatás lesz a végeredmény"
    Az utóbbi idők legnagyobb Cikijéről beszélsz épp.
    Mivel az Nvidia tudta hogy az AMD-ken a tesszelálás lassabb ezért a hairworks-öt szénné (64 szeres tesszelációval ) látta el, igaz nekünk is fáj de fájjon nekik jobban alapon.
    Egyet felejtett el hogy csak a 8 as szintig látható a különbség.
    Csakhogy az NVIDIA kártyáiban nem állítható a szintje, így a 970 es kártya sem tud maxon menni hairworksel, míg az AMD kártyákban állítható a szintje 8 asra.
    Ezzel belőtte az Nvidia az utóbbi idők legnagyobb öngólját, szivatva a saját felhasználóit... köszönjétek meg neki :)
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.06.01. 18:53:02
  • paby88
    #16
    mi a baj azzal hogy bele lehet futni sokkal nagyobb szörnyekbe? 20-ason levertem 32-es baziliszkuszt csak egy kicsit taktikázni kell. Egyébként meg az életben is úgy van, hogy van mikor egyszerűen nem nyerhetünk.
  • molnibalage83
    #15
    Melletted? Miért nem tolja ő is? :)

    Viccet félretév, engem még gyak. soha senki nem nézett játék közben. XD
  • pixx
    #14
    Nem tudom, nekem a barátnőm ott ül mellettem, mert szerinte végre egy izgalmas játék. Azért a mellék küldiknek is van történetük. Nem ilyen vágj le 5 ilyet, és kapsz valamit.
    Szerintem kitettek magukért.
    Alapváltozatot vettem meg, de abban is annyi dolog volt, hogy na.

    Szerintem jó játék lett, olyan 40 órám van benne. A mellék küldetések nagyon jók. A táj is nagyon kellemes. Én a Skyrimet 20 óra után abbahagytam dög unalmas volt. Semmi élet benne.
  • alyr2
    #13
    A wicser 1-2 is vegig lett jatszva..nem i svoltak rosszak, de ez a 3. resz nekem unalmas mar. ennyi
  • Sith
    #12
    Én anno imádtam a Skyrimet, magával ragadó volt, de valahogy nem volt benne "élet", talán pont a Sandbox miatt veszett ki belőle.
    A CD Projectes fiúk, nem csináltak igazából semmi korszakalkotót, mert ilyet már láttunk, de amit csináltak azt 100% osan.
    Párbeszédekre, karakterek kidolgozására nem lehet panaszunk.
    Van nem egy olyan mellék quest ami becsületére válna nem egy játék fő küldetésének is.
    A világ élőnek tűnik.
    És nekem nagyon átjött a dark fantasy hangulat, nem egészen az mint a BioWare játékokban -kiemeli hogy most aztán valami marha fontos fog történni - csak megtörténik aztán pislog az ember.

    A DA legutóbbi része... hát nem mondom hogy olyan volt mint a 2 attól azért sokkal jobb, de azért nem nyaltam meg mind a 10 ujjamat, viszont a Witcher most nagyon magasra tette a lécet RPG terén. (remélem lesz aki megugorja)

  • barret
    #11
    A rendszerkövetelményhez hülyeséget írtak...
    quad 6600,-4 giga ram,Hd7770-és full hd felbontásban alap grafikán gyönyörűen megy!
  • Nikknev
    #10
    Lol....
    Ezek fényében még nevetségesebb amit leírsz....:D
    Ha az ES játékok (Morrowind,Skyrim,stb) csak tizedennyire lettek volna változatosak és összetettek sztoriban mellékküldetésben,változatosságban,összetenném a két kezem.....De még annyira se voltak képesek.:D

    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.31. 22:46:18
  • molnibalage83
    #9
    Az NWN széria csak addig tűnt jónak, amíg a W1-et végig nem toltam. Azóta legfeljebb gyenge közepesre értékelem. Az NWN1-hez fényévekkel jobb MOD-okat csináltak, mint az alap. Az NWN-nek vagy egy komplex skill és játék rendszere, amit az alap modulok basznak kihasználni. Az NWN2 alap sztorija nem volt rossz, de a két kiegtől finoman szólva nem voltam elájulva. A 2. részben végre próbáltak valami opejn world féleséget csinálni, csak egy idő után monoton lett és harmatgyenge volt a sztori és a végén a main boss csata egy vicc volt. Én konkrétan nem tudtam megcsinálni, addig meg mindenki daráltam le...
  • alyr2
    #8
    vagy 20 orat jatszottam, es unom..amugy vegigtoltam az osszes eder scrollst , nwn-t baldurs gatet..stb azokat nem untam meg...
  • TokraFan
    #7
    Szép és jó, de haragszom a Red-re, mert emiatt ki tudja meddig félretetteék a Cyberpunk 2077-et. Az ilyen vallásos baormságokból mint a Witcher, így is dunát lehet rekeszteni, végre volt egy jó ötletük ahol kiléptek volna ebből a sárkányos, mítikus, buta világból, erre eldobják megint...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.31. 19:20:52
  • Nikknev
    #6
    Szerintem kb 1 órát ha játszottál vele ha ezt így gondolod. Avagy nem a te műfajod az akció rpg.
  • Sith
    #5
    Az oké hogy a kérdőjeles questek néha kissé unalmasak, de egy "rendes" mellék quest nem egyszer olyan kidolgozott mint a farcry fő történet szála :)
  • Piszkos  Fred
    #4
    Több, mint 80 óra és még mindig nincs vége a sztorinak. A mellékküldiket pedig nem vittem túlzásba... Konkrétan a legjobb játék, amivel játszottam, nem tudok betelni vele :D
  • alyr2
    #3
    Szerintem unalmassa valik , aranylag hamar.
  • MaRee
    #2
    ~10 órám van a játékban, és fantasztikus. Sajnos az én gépemen csak ablakban lowon 1280x1024-en megy, de így is azt mondom, hogy az utóbbi idők legjobb rpg-je.
  • sakhalin
    #1
    A kérdőjeles küldik néha átmennek far cry 2-3 szintű egyforma unalomaba főleg a szigeteken a vizen de iylenkor egy kv kis pár óra pihi és gond letudva.Összeségében a bugokat is figyelembevéve ez az élő lélegző hatalmas epikus tartalommal jelentkező lezáró rész 10/10 vagy 100 vagy csak simán az egyik legjobb szerepjáték a világon.Hiányozni fog a széria.