12
  • kamionosjoe
    #12
    Na megint egy jó hülye cikk. Attól függetlenül biztos lesznek ilyen megoldások, de pèldául a kamerás megoldásnál jobb a robotporszívóra egy olyan ultrahangos rendszert szerelni, mint amilyen például a kocsikban van tolatáshoz. Elèg sok energiába is kerülne most az összes ember minden egyes lépését előre kiszámolni, de az tény hogy van egy bizonyos nap ritmus amit minden ember nagyjából követ, erre lehet építeni valahogy. Azért azt sem szabad túlzásba vinni, mert akkor meg mindenki kövèr disznóvá válik az egész napos lustulás következtében. :D
  • Inquisitor
    #11
    Ez most az új trendi, a Google ilyen irányú telefonos és tabletes megoldásairól már hallottunk, de most már külön direktbe erre fejleszt nekik a Qualcomm. Beszkenel mindent ami körülötted van 3D-ben és szépen összerakja az adatokból a környezetet.
  • Borg
    #10
    Én most vettem egy samsungot, 1.5cm-ig bármelyik küszöbön átmegy, meg a szőnyegeken is. Még a hosszúszőrűn is végigküzdi magát becsülettel, bár igaz, szenved rendesen :)
  • MuldR
    #9
    Pedig jó cucc. Igaz a szokásos alapos porszívózást nem helyettesíti. Arra jó, hogy mielőtt anyósék jönnek berugdosom a szobába, ő meg feltakarít. :)
  • Skylake
    #8
    Csak az a baj, hogy úgy gondoljuk, hogy életünket egyszerűbbé tevő technikai eszközöket kell létrehoznunk, amelyek az élet más területén járnak nem kívánt mellékhatásokkal. Pedig valójában járnak ilyen mellékhatásokkal - ilyet írtam korábban. E mellékhatások kezelésre újabb eszközöket hozunk létre, amelyek azt kezelik, de újabb kezelendő mellékhatásokat kreálnak. Na, szerintem ez tipikusan ilyen eszköz.
  • Skylake
    #7
    Igen!!! Helyes a meglátás! Már veszünk is föl corporate evangelistnek!
  • Cat #6
    Van, akinek az a dolga, hogy azt találja ki hogyan lehet kényelmesebb az életünk, van, akinek meg az, hogyan lehet megakadályozni a betöréseket. A lakás belsejének fényképezése miatt 15 másik szolgáltatás is kifogásolható, de egyiktől sem várjuk, hogy miért nem foglalkoznak rácsok szerelésével.
  • barret
    #5
    Ki mondta hogy elég lesz egy Artu???Minden helységbe venned kell egyet,mert a köszöb is leküzdhetetlen neki :)
  • Skylake
    #4
    Újabb IoT lózung, kifejezetten a részvényesek boldogítására konfigurált bullshit. Megkérdezném elsőként ezt a CEO macskajancsit, hogy mi van az olyan lakássokkal, ahol emelet van? Amelyet a földszinttel az úgynevezett lépcső nevű műtárgy köt össze? Azon hogy megy föl ez az összepréselt artuditu?

    A videofelvételek készítéséről annyit, hogy aki ennyire, tunya, és ennyire hagyni akarja, hogy a s*ggét gépi technika nyalja körbe, az meg is érdemli, hogy mondjuk robotrobi neten utaztatott felvételeinek MITM-je után, a tolvajok karosszékből választhassák ki, hogy az agyon IoT-olt kérójába érdemes e betörni, és ha igen, akkor hogyan. Upgraded version: tolvajok által irányított robotporszívó a célpont lakásában - nézelődünk ,felmérjük a terepet, a baromarcú tulaj meg nem is sejti, hogy a porszívóját mi irányítjuk! Mint mondana erre egy bűnöző: sok ilyet!
  • Lack
    #3
    Kösz nem kérem. Szerintem meg fényképezgesse a kitalálója anyukáját.
  • NEXUS6
    #2
    Én is gondolkodtam egy robipori beszerzésén, de ismerősöm, akinek már van 1 év után nem használja. Cicusokat monnyuk biztos jól elszórakoztatná otthon, amíg nem vagyok ott.
    XD
  • Ryder62
    #1
    Tunyul a társadalom? Nagyon nehéz kinyitni a hűtőt ám. És a kis artu ditu milyen képeket küldözget? Mert hogy én nem nagyon preferálnám hogy egy kis kamera pásztázza a lakást.