7
  • BladeW
    Videonaplo lesz. A konyv is naploszeruen halad Markkal.
  • ostoros
    Én tegnap fejeztem be. Nem semmi könyv.
  • BrockSamson
    Matt Damon miatt kevesbe aggodom, mert jo rendezovel kepes lehet Mark megformalasara. Ellenben asszonnyal mi is a monologok megoldasan gondolkoztunk, legegyszerubben Star Trek hajonaplo szeru megoldas lenne. Remelhetoleg nem hagyjak ki a jo kis szarftos technikai reszleteket sem. :D

@Ragnaar: Hidd el, izgi lesz az marslakok nelkul is!
  • metaxx
    Az, hogy a könyv egész jó, nem hiszem, hogy lefedné a valóságot. A könyv zseniális, sőt mi több, kib*szott jó! Nem csak száraz techno blabla van benne, hanem olyan humoros köntösbe csomagolta az író, hogy konkrétan visítva felröhögtem 1-2 mondatnál.
    10+ éve nem vettem könyvet. Na már most, ez olyan könyv, hogy papíron, és digitálisan is megvettem. :D

A fő probléma szerintem inkább azzal lesz, hogy Mark belső narratív monológját, hogyan fogják átadni. Ami kb. az egész történet lelke, és gerince. Én ettől félek. És sajnos egyelőre nagyon szkeptikus vagyok Mr. Damon-al kapcsolatban is... remélem nem kell csalódnunk.
  • Ragnaar
    Semmi gore ? Ellenséges marsi életformák ? Csak egy űr hajótörött. disappointed ...
  • BrockSamson
    Jo kis konyv, nem tor szepirodalmi baberokra, viszont nagyon szorakoztato es olvasmanyos. Remelem a filmbe is sikerul ezt atmenteni.
  • Archenemy
    Olvastam a könyvet, az egész jó. Kíváncsi vagyok, hogy pl. a trágyázásos jelenetet hogy fogják megoldani :)