12
-
esztyopa #12 Teljesen logikus !
Finnország - szegényebb,mint MO / Hol van Finnországban ennyi multimilliárdos?/
Ha pedig az ÁTLAGOT vesszük ! - gazdagabbak vagyunk ! Statisztikka !
Ha pedig gazdagabbak vagyunk,akkor százszor annyi aranyat lehet MO-on a mobilnetből *kibányászni*...fussa ! -
esztyopa #11 Rossz helyen laksz.
Igaz,hogy Finnországban qrva hideg van,viszont nagy előnye,hogy nem Magyarország ! -
asgh #10 Ez nem csak Budapesten probléma, Bécs belvárosában pl. ugyanez a helyzet.
Szerintem az lehet a jelenség mögött, hogy anno a fővárosokban kezdték el először kiépíteni a netet és az akkor még szabályozatlan piacon a nagy cégek leosztották egymás közt a terepet. Később az új belépők ezeken a területeken nem tudtak labdába rúgni, míg a vidéki városokban szabad volt a pálya. Így fordulhat elő, hogy egy harmincezres városban tizedannyiért százszor akkora sávszélességet kaphatsz, mint a főváros kellős közepén, ráadásul Bp.-en a lefedettség utcánként és házanként változik és a Diginek, UPC-nek, stb. egyszerűen nem éri meg pár száz előfizetőnként újabb csatákat vívni.
A megoldás az állami szabályozás lenne, ami előírja a teljes lefedettséget minden netszolgáltatónak, illetve eltörli a területi monopóliumokat. Ha jól tudom valami hasonló szabályozás bevezetése már tervben van. -
#9 Buda bizonyos körzeteiben 15 éve volt 30 Mbit-es net, ADSL árában. Rossz helyen laksz. ;-) -
bobijub #8 engem mindezeknél sokkal inkább elszomorít az, hogy (budapesten!) a számomra elérhető egyetlen vezetékes lehetőség a max kábé háromésfélmegás sebességű adsl, négyezerér'. na ki az, akinek nehézséget okoz megnézni-kiszámolni, hogy sebességben ennek a hányszorosát adja a digi-telekom-upc olyan helyeken, ahol nem csak adsl van? (nem külföldön, nem átlageurópában, hanem magyarországon, budapesten) éljen a mindenféle távközlési fejlesztést "ösztönző" távközlési különadó, éljen a távközlési hálózatfejlesztést "ösztönző" távvezetékadó. éljenek a havergazdagító vidéki hálózatfejlesztéstámogatási mutyiprogramok.
Utoljára szerkesztette: bobijub, 2015.05.27. 14:55:38 -
SirBubu #7 ez azért van mert fingországban hidegebb van oszt kész
nem értem, hol itt a probléma?
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.25. 20:51:31 -
Adamyno #6 http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netnroll_l
Tessék.
9550 Ft 30 GB. -
oritomi #5 Linkeld már be hogy hol kapsz 15-30 gigát 10000-ért....
Utoljára szerkesztette: oritomi, 2015.05.25. 08:00:18 -
#4 Ámerikában meg valami ingyenes sz@r van (ami persze hogy átverés), annál pedig végtelenszer drágább bármely magyar csomag. LOL
Tabloid sh*t again on sg. -
cateran #3 £35/ho, unlimited data with tethering....The One (1.generacios verzio)
De amugy is az All-you-can-eat data plans elegge elterjedtek. -
#2 "Magyarországon pedig 0,5 gigabájt jár 35 euróért,"
Már bocsánat, de ne kajáljunk már be minden ökörséget... -
#1 Nem tudom honnan veszik ezeket az adatokat, itthon 4g-s mobilnetért 15-30GB-os csomagot kapni ennyiért...