1447
-
#685 Egy kis Nakai san és Morohoshi san meg egy kis japán autókultúra... ha még lenne ki nem látta ezt a vidit.
Am ki írta el? Morohoshi vagy Moroboshi?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.06. 22:22:41 -
Mike333 #684 Komolyan azt hiszed, hogy egy manapság átlagnak mondható izmos PC nem tudná azt a grafikai szintet amit mutogatnak? o.O Egy i5, 8 Gb ram és 970-es vga-val rendelkező gépen röhögve futnak a mai címek, ha OPTIMALIZÁLVA vannak. Ha nincsenek akkor akár a super mario is beakadhat és 30 fps-el mehet.. Ez az egész az OPTIMALIZÁLÁS kérdése, amire a kedves fejlesztők magasról szarnak már évek óta. Mert minek PC-re optimalizálni, ha a konzolokon fut és úgyis ott veszik meg a legtöbben?
broman #677: Nem azt mondom, hogy annyi kocsi legyen az úton, hogy ne lehessen normálisan végigmenni, de azért az a percenkénti 3-4 eléggé illúzió romboló, még ha este van akkor is. Komolyan mondom az én városomban több megy végig este mint a játékban pedig kb 8 ezer a létszám :D
Egy szó mint száz, a konzolok miatt tartunk ott ahol. Persze lehet mondani, hogy nem meg a motor csak ennyit bír stb stb, de már annyiszor kiderültek az ilyen turpisságok, hogy az már komédiába való (pl. watch dogies pc verzió grafikájának direkt lebutítása a szegény konzolok miatt QQ).
Utoljára szerkesztette: Mike333, 2015.10.06. 21:58:37 -
#683 Jók ezek a mémek, de azért nem kell felfogni ezt szívásnak....:) -
#682 Ezen most jót nevettem :D Mi PC-sek mindig szívunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
darkSectorxxx #683 Nézetkérdés :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.06. 21:22:09 -
#681 én imádom az íze végett. :) -
#680 Ügyik vagytok, tessék jutalmul egy kis zöld Monszta!
Az az ázsiai embör (Nákájszán) epik (csupa jófej ember lesz ebben a játékban is). Szemmel láthatóan ő annyira nem szereti a Monstert.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.06. 20:20:57 -
#679 Nem én mindent nézek, a topikot meg mindenkit aki máskor fröcsög, panaszkodik....nem rád értendő, most általánosságban beszélünk ugye.
Örök elégedetlen emberek mindenfelé a sg-n....te is tudod. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 17:51:04 -
#678 Látod, te sem érted...
Próbáld a PIACOT nézni, ne a szomszéd padban ülő játékostársadat... -
#677 Lehetne nagyobb forgalom, csak nem feltétlen vinné az élményt pozitív irányba...ott van ugye az OMG drifter kamera, amivel milyen szépen is lehetne realisztikusan minél több közlekedőbe csattanni nagyobb forgalomban, keresztben kanyarodva...és ugye anno az Underground részekben sem volt hatalmas forgalom, viszont gyakran fel tudott bukkanni pár közlekedő pont olyan beláthatatlan kanyarokban, ahol nagyon nem kellett volna...gondolom ez most sem fog változni. Mondjuk mára szinte tökéletesre csiszolták a szemrevaló vezethető szappanok lepattanási modelljét, no para...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.06. 17:47:18 -
#676 "Mert az embereknek (játékosoknak) - függetlenül a platformoktól - elég az, amit MOST kapnak."
Tegye már fel a kezét az akinek ez elég, hadd lássam, mert amikor legközelebb panaszkodik valaki a pofánbaszhassam egy linkel ami ide mutat. :D
"A fejlesztők meg anyagi megfontolásból ([fejlesztési] idő [is] = pénz) nem erőltetik. Elég, ha az aktuális trendnek megfelel a termék, néha "túl mutat" rajta (látszólag) és slussz-passz.
Kell a puskapor az elkövetkező évszázadra is - benne az adott cím 60-70. részére is..."
Pontosan, akkor melyik sorban van leírva hogy a konzolok miatt?
Ja sehol...ez a többieknek szól nem neked, szóval igen...a konzoloknak semmi köze hozzá hogy mi van pc-n....ez fejlesztők sara. lapozhatunk. :) -
#675 "Az exclusive-okat pc-n miért nem csinálják nagyságrenddel szebbre? többre? :)"
Mert az embereknek (játékosoknak) - függetlenül a platformoktól - elég az, amit MOST kapnak.
A fejlesztők meg anyagi megfontolásból ([fejlesztési] idő [is] = pénz) nem erőltetik. Elég, ha az aktuális trendnek megfelel a termék, néha "túl mutat" rajta (látszólag) és slussz-passz.
Kell a puskapor az elkövetkező évszázadra is - benne az adott cím 60-70. részére is... -
#674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudod remélem mire írod ezt. Én sem azt mondom hogy az engine bír meg nem bír, az engine önnmagában szinte kimeríthetetlen, a háttér a lényeg
Mivel senki nem gátolja meg a fejlesztőket.
ÉS IGEN PONTOSAN, a konzoloknak van vége, vannak határai, határok.
PC-n nincsenek, mégis mindenkinek minden lassan fut.
Most akkor mivan?
Engine az nem az hogy nem bír el valamit, hanem egy bizonyos teljesítmény, hardver vagy pc háttérben nem tud csodákat, ugyanez az engine biztos ha fejlődik minden, minden háztartásban 500 ezres masinák lesznek fog tudni techdemo szintet, egyelőre nem, ez azt is mutatja ha így lenne hogy csak a hardvereken múlna minden akkor PC-re olyan exclusive csodák lennének hogy ihaj, de nincsenek.
Miért nincsenek?
Az exclusive-okat pc-n miért nem csinálják nagyságrenddel szebbre? többre? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.06. 17:35:46 -
#673 Pont annyi a forgalom. :D Csak annyi a baj hogy a játékban azért vannak helyek ahol pl hajnalodik. Ott már van probléma mivel akkor nagyobb forgalomnak is kellene lennie. Ezért kellene Dusk-Night-Dawn körforgást létrehozni mindenhol a játékban a megfelelő forgalommal.
Más: Játékban lévő zenéket itt meglehet hallgatni akit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.06. 14:58:17 -
#672 Tessék 1320video feltöltéseket nézegetni, amikor utcai versenyek folynak... -
#671 Redditen irta egy gyerek hogy teljesen autentikus mert hogy ő L.A.-ben él és hajnal 2-3-4 körül tényleg max ennyi a forgalom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.06. 14:22:25 -
Mike333 #670 Haver, nem arról van szó, hogy a frostbite engine nem bírná el a sima autókat, nem a f@szt nem. Csupán ezek a csúcsszuper high end new gen konzolmasinák szarnák össze magukat ha még azokból is lenne folyamatosan legalább 5-10 az úton, és epekedve tartanák a 15 max 20 fpst. Nem csodálkoznék, ha majd a PC verzióban sem lenne sok jármű, mert ne hogy már a konzoloknál jobb legyen a PC vazze!!! -
#669 Nem csak esős idő lesz, de mindig esős anyaggal demóznak, mert egyszerűen úgy igazán *wow* a látvány...ugye voltak screenshotok nem is olyan régen tiszta autókról a garázsban, teljesen vízmentesen, hirtelen nem volt annyira eyecandy az egész. A kültér sem ütne annyira, a sok tükröződő pocsolya és vizes-ködös-párás minden nélkül... :) -
who am I 7 #668 hahah, SURE baz :D de ez rettentően gyász na, másrészről meg ugye, menettulajdonságoknak lőttek ilyenkor azé, nem hogy versenyt ilyen setuppal (airrel főleg) :D de, ok, nem is azért csinálják az ilyen makik, hanem a minél hípszterrrebbb jampiskodásra áll a cerka nekik, oszt' lehet a telepen durrantani a csuriknak a durrantott gummával meg a kitört kerékkel awwwww
nah szal, amúgy tényleg csak esős idő lesz a játékban??????? -
#667 Mi ez a bojler? Inkább a szőke csajról legyen kép, az elviselhetőbb. -
#666 Ezt kifejezetten undorítónak találom. Mintha egy állatot kínoznának előttem. -
#665 Nem százas, aki ilyet tesz az autójával... -
#664 Ja hogy ez egy autó? :D -
#663 innen már csak egy lépés a vice city úszó autói... :D -
#662 Hát a Hellafail már túlzás. De azért a Hella meg a Hellaflush még szerintem jól néz ki.
:D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.04. 22:39:44 -
#661 Hell no.... Ez már ronda dolog szerintem :D -
#660 Do you know, what I mean?
-
who am I 7 #659 aha, hát az óriási "nagy" "dizájner" bravúr, egy 20 centis ültetés meg "kitörni" a kerekeket :D:D:D:D:D:D
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.10.04. 20:12:30 -
#658 :D -
#657 Legyen dekoratív, annyi szerepe lesz, mint a nyugati sztorikban általában...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.04. 12:29:24 -
#656 De lesz....áfa kulcs. :D -
#655 Látszik a trükközés a játékban a látványért cserébe. :D -
#654 -
#653 Más érték nem lesz ebben a játékban, elvégre is EA termékről beszélünk. -
#652 "Totálisan jópofa ahogy a renderből átvált."
Pedig nem. Főképp azért nem, mert ugye - "elméletileg" és gyakorlatilag is - "mi" nézünk ki a fejünkből egészen a tuningoláshoz tartozó forgatgatásig. De ugye, előtte még a beszélgető partnereddel szemezel (és közben TOLATSZ a kamerával), az autót oldalról látod, majd hirtelen befordul 3D-ben.
Meglehetősen "érdekes" megoldás.
Elfogadhatóbb lett volna, ha:
* beszélgetéskor a garázs másik oldalát látjuk, és lépegetés közben OLDALRA nézve látjuk a beszélgető partnerünket (garázs, tetkós menőcs-csávó szerelőcsaj)
* ezután (miután a szerelő elmondja sokadszor, hogy tegyük majd a szerszámokat vissza a helyükre) meg egyszerűen odagyaloglunk a járműhöz (fehér Subaru), és körbejárjuk. Utána már ki nem tojta volna le, ha a csodás Fagyharapás motor animálja össze-vissza...
-
#651 Régen rossz, ha csak a csaj miatt várod a játékot - szerintem, googlizd le a csajt, és a képekkel jobban jársz... -
#650 Engem jobban zavar az a játékban hogy ha a beállításokban csinálok vvalamit, kint a főmenüben, akkor az istennek sem lép sehogy ki a játékból már ha egyszer beléptem...ingame options meg nincs.
Most indítsam újra a játékot hogy a settings menübe be tudjak menni? :D
Meg írja hogy van 4500 dollárom, mondom elugrok versenyezni, oks lement, kirta hogy kaptam 3000 dollárt.
Erre mondom megyek kocsit venni hátha. Mit látok a garázsban? Megint 4500 dollár. :D
Így nehéz lesz vásárolni. :D
Kézifékes kanyarodást nem fogom tudni egyhamar megszokni.
Meg annyi hogy szép a táj, de annyi világító lámpa van hogy a versenyzésben nagyon zavaró, pedig nem játszom annyira kicsi tv-n.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.04. 08:31:57 -
#649 Hoppá ez lemaradt:
"Szóval nem a játék motorja önnmaga képtelen lenne rá, hanem kompromisszumok miatt van egy határ egyelőre a fejlesztőknek, amivel gazdálkodni kell, nincs olyan hogy mindentéren végtelenségig jó játék, egy bizonyos tartalom után a látvány részletességére megy a kár.
Most szerintem nem szakértés ez meg remélem semm újat nem mondtam ezzel.
Az élőfelvétel lehet akár hogy nem ez végett van nem tudom.
Egyet tudok, hogy én szerintem....ott van hogy sereintem, és Rouge nemm tudom honnan vette hogy van szakértői végzettségem, de megtisztel vele hogy erről van meggyőződve, én ezt nagyon el tudom képzelni hogy ez nekik nem csak egy sima stílusváltás hanem azért jött kapóra, hogy sróroljanak vele dolgokon.
Pl a kocsiba nem látni be, nincsen ember, nincsen kér a kormányon nézet a kocsiknál.....
Én egész egyszerűen szeméályes véleményemet írtam, hogy a fejlesztők van hogy bizonyos játékelemeket, megoldásokat azért alkalmaznak mert tehyükfel az más gondok megoldására is pont jól jön.
Lehet tévedek és ilyen minőségben ugyanazon hardveren a F3 vagy melyik ez meg tudna jeleníteni egy AC Unity-t ilyen minőségben hogy a neten a fejlesztők képekkel mutogathatnák hogy nézd a valásban készült képet meg a játékunkat és nem tudnám elsőre melyik a valódi és melyik a játék.
Lehetséges.
Lehetséges hogy tévedek. Én így látom."
Ettől még NFS lehet jó játék most nem a játék maga rossz (nem is nekem jutott eszembe a dolog.) , sőtt semmi sem rossz, én nekem tetszik így is, csak érdekes dolgok vannak benne, amiről nekem ez jut eszembe hogy ennek a látványnak ára van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.04. 07:46:21 -
#648 Én annyit mondok hogy léteznek korlátok.
Order 1886 sem azért lett csőjátk mert az Engine meg a hardver együtt ennyit tudtak összehozni, hanem mert valójában úgy döntöttek hogy legyen csőjáték. :) -
#647 Írom én :D
Most akkor azt hiszed hogy csak azért nem modelleztek embereket mert nem bírnák el a gépek vagy az engine? Vagy hogy kicsit spóroljanak a gépigényen?
Nehogy már újdonsál legyen az elő szereplős átvezető egy játékban pláne nem NFS ben.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.04. 01:27:30 -
#646 Egyébb személyeskedő vélemény?
Most írd le ne tartsd vissza magad.