Lehet, hogy annyi a Person of Interestnek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy pontosan miért zuhan a nézettség,azt nem tudom.Legfeljebb gyanítom.Nekem sem tetszett annyira mint az előző évadok,de ez én vagyok.A 8 millió néző pedig tényleg kevés.Már ha igaz.Ott már fenyeget a kasza réme.De nem csak a nézettség miatt kaszálnak el sorozatokat.Nem mindig írnak róla,de a horribilisre duzzadt gázsik,és a magas készítési költségek miatt is kidobtak már nem kevés sorozatot.
Egyébként a CBS,de más csatornák is fenntartanak olyan sorozatokat,amiknek alig van 6-7M nézője.Másikat meg simán elkaszálnak 10M felett is,ha sokba kerül.
Én úgy vagyok vele,hogyha a 3.évad után került volna veszélybe,akkor sajnáltam volna.De ez a cyber sci-fi irányzat már nem az én műfajom.Már ha valóban kasza lesz belőle,amire nem vennék mérget.Globálisan nagyobb sikere van,mint az Államokban.Az még megmentheti.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.05.19. 22:08:59
Egyébként a CBS,de más csatornák is fenntartanak olyan sorozatokat,amiknek alig van 6-7M nézője.Másikat meg simán elkaszálnak 10M felett is,ha sokba kerül.
Én úgy vagyok vele,hogyha a 3.évad után került volna veszélybe,akkor sajnáltam volna.De ez a cyber sci-fi irányzat már nem az én műfajom.Már ha valóban kasza lesz belőle,amire nem vennék mérget.Globálisan nagyobb sikere van,mint az Államokban.Az még megmentheti.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.05.19. 22:08:59
Ja, még valami: a Person of Interest a 12. legnézettebb dráma sorozat Amerikában. Nézettebb, mint a Trónok harca. nézettebb, mint a Helyszínelők, a Grace klinika, az NCIS: Los Angeles, a Gotham, az Arrow meg kábé minden. De ha a komédiákat is belevesszük, akkor is a 18. legnézettebb,
Ha Amerika nem lenne, már a sorozat sem létezne. Szerencsére nem a magyar és az európai nézőkön múlik a sorsa. Szóval..., valóban érdemes aláírni, hogy az amerikaiaknak túl sok szellemileg.
(A Knight Rider említése vicces, mert az pont a Xénás közönségnek készült. Annyira rettenet gagyi volt, hogy azt tényleg csak Európa tudta megmenteni, Amerika látta, hogy mekkora ostobaság.)
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.05.19. 12:46:03
Ha Amerika nem lenne, már a sorozat sem létezne. Szerencsére nem a magyar és az európai nézőkön múlik a sorsa. Szóval..., valóban érdemes aláírni, hogy az amerikaiaknak túl sok szellemileg.
(A Knight Rider említése vicces, mert az pont a Xénás közönségnek készült. Annyira rettenet gagyi volt, hogy azt tényleg csak Európa tudta megmenteni, Amerika látta, hogy mekkora ostobaság.)
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.05.19. 12:46:03
Szerintem valamit erősen benézel. Tudod, hogy melyik ez a sorozat? Ez az a sorozat, ami 4 évad óta megy és sikeres, olyannyira, hogy már ötödik szezont is kapott. Amerikában. Egy országos csatornán. Főműsoridőben. Itthon azonnal megbukott, pedig csak kábelcsatornán megy. És most délelőttönként fogják adni.
Azoknak az amcsiknak, akiknek még a Knight Rider is túl intelligens sorozat volt (ugyebár csak a német és európai nagy sikerének hála készült el a 2. és az azt követő évadok, amicsik kaszálni akarták a rossz helyi nézettség miatt), szóval ezeknek tényleg túl sok lehet szellemileg egy Person of Intrest, ezt bármikor aláírom.
Xena-t nekik, az talán nem terheli túl zsíros agytekervényeiket. Ja, de, az is.
Xena-t nekik, az talán nem terheli túl zsíros agytekervényeiket. Ja, de, az is.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem jobb lesz így, feltéve ha képesek lesznek 13 rész alatt jól lezárni.
Kár érte, oltári jó sorozat.