12
Egy kis segítségkérés
  • srobiz
    #12
    Tudnál nekem küldeni egy részletesebb instrukciót esetleg?
  • PeeTeR
    #11
    igazabol csak arrol lenne szo, hogy android debug bridge -en keresztul probalnank meg eletre kelteni debugging mode -ot. ehhez CWM -on keresztul lekernenek a telefon egyik konfig file -jat es ebben - lehetoleg sikeresen - manualisan atirnank az erre vonatkozo valtozokat. persze nem annyi, hogy '0' -at '1' -re irjuk at es happy minden de nem is valami extreme ordongosseg.
  • Tinman #10
    Akkor az 14-15k kintről is, ergo nem éri meg, amikor 18-20k-ért szuper állapotú használtak vannak.
  • srobiz
    #9
    Próbáltam azt a módszert is, hogy vakon, viszont szerintem a teteje már nem működik az érintőnek... Főleg, hogy egy kis darab hiányzik is a tetejéből :)
  • srobiz
    #8
    Amoledes a kijelzője. I9100-as a telefon típusa
  • srobiz
    #7
    Sajnos nem nagyon. Sőt igazából semennyire. Kijelzőt a legolcsóbban 16ért találtam használtan... Újan 25-30-tól vannak sajnos. Ennyiért meg már egy ugyanilyen S2-t lehetne venni. Viszont lehet az lesz, hogy megveszem a kijelzőt, mert a jegyzetek nagyon fontosak amik benne vannak.
    Esetleg mondhatsz pár dolgot az adb-ről. (informatikusként talán még fel is fogom )
  • PeeTeR
    #6
    konyitasz valamit adb -hez? mert akkor tudok segiteni (android development tools)
  • Plityu
    #5
    Kellene a pontos tipus a telorol,lehet amoled-es kijelzö,több tipus van.Azért irtam hogy kár eldobni meg lehet csináltatni.
  • Tinman #4
    LCD???? Ebben nem AMOLED van? ^^
  • Plityu
    #3
    Hali
    Utánanéztem mennyibe kerül a LCD kijelzö kb 5-8 ezer.Innen szoktam rendelni Kijelzöket,érintöképertyöket,Laptop kijelzöket.Szerintem megéri a javitást.Bocs hogy beleszólok!
    http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S2-S-II-i9050-LCD-Display-Screen-Repair-Replacement-Parts-/251661561217?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a9832ad81
  • Dzsini
    #2
    Ha az adatbázist lemented, akkor egy azonos programba bemásolva (másik készüléken) könnyen lehet, hogy hozzá tudsz férni ugyanazokhoz az adatokhoz.
    Másik lehetőség, hogy rákeresel arra, hogy az általad használt jegyzetelő program milyen adatbázis-modellt használ, és ahhoz keresel egy olvasót, amivel asztali gépen meg tudod nyitni az adatbázis fájlt.
    Ez a két megoldás jól működhet anélkül, hogy a képernyővel kellene próbálkozni.

    MTP módba / debugba állításhoz megpróbálkozhatsz azzal is (ha valóban működik az érintőfelület), hogy egy videón megnézed, hogy mikor hova mit kell érinteni, és megpróbálod azt vakon utánozni.
  • srobiz
    #1
    Üdv!

    Teljesen új vagyok ebben a fórumban. Szeretnék egy kis segítséget kérni.

    Van egy Galaxy S2-es telefonom, aminek eltörött a kijelzője. Kép nincs, viszont az érintést érzékeli. Valahogy szeretném lementeni az adatokat róla. Ami a legfotosabb lenne, azok a jegyzetek. Semmi más nem lényeges. Viszont, amikor gépre rádugom a telefont, a KIES kiírja, hogy állítsam át MTP módba az USB-t, addig nem tudok semmit csinálni vele. Bármilyen recoveryt próbáltam, ugyanebbe a hibába futottam. Vagy pedig azt kérte, hogy állítsam be a Debugging módot. De ezek sötét kijelzővel lehetetlenek...

    Fájlokat tallózni tudom, mind a telefonon, mind az SD kártyán, viszont a jegyzetek valamilyen adatbázis fájlban vannak...
    Van bármilyen mód is arra, hogy lementhessem?

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

    Üdv:
    Robi