11
-
Wittgen #11 Sajnos gyengébb lett, mint az első rész, de még így is nagyon jó a legtöbb mozifilmhez képest. A rendező/forgatókönyvíró személye igen is sokat számít, főleg a forgatókönyv az ami mostanában a legtöbb filmnél szar. -
kissssss #10 milyen 2 film? volt ott több is.
van aki már a bosszúállók első részénél kiverte a balhét.... és még én hőbörgök. -
#9 2 film után máris így hőbörögni... :) -
kékherceg #8 Az első rész számomra jobb volt, mint bármelyik majmok bolygója valaha. A második részre lecserélték a rendezőt (hiba volt), és megtették forgatókönyvírónak is (szintén hiba volt). Mivel mindkét szerepkörben megmaradt, gyanítható, hogy a harmadik rész még rosszabb lesz. -
#7 Biztos azért volt kritikailag elismert, és anyagilag is jól termelő, mert ez csak egy "unalmas agyhalott majmos baromság". -
kissssss #6 igen én egy fanatikus művészlélek vagyok aki éjt nappallá téve alkot....... na most már jobban érzed magad. -
#5 lehet unják de pénzt hoz... vagy te valami művészként dolgozol megalkuvás nélkül? -
kissssss #4 nem unják még ezt az agyhalott majmos baromságot? -
#3 igaz! :D -
#2 nekem is csalódás volt az első részhez képest, de azért elfért a "többi" között. :D -
#1 Hát nekem a második rész hatalmas csalódás volt. Minden hiányzott belőle ami az első részt fantasztikussá tette...