Infók a Majmok bolygója 3-ról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos gyengébb lett, mint az első rész, de még így is nagyon jó a legtöbb mozifilmhez képest. A rendező/forgatókönyvíró személye igen is sokat számít, főleg a forgatókönyv az ami mostanában a legtöbb filmnél szar.
milyen 2 film? volt ott több is.

van aki már a bosszúállók első részénél kiverte a balhét.... és még én hőbörgök.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Zombee
2 film után máris így hőbörögni... 😊

Az első rész számomra jobb volt, mint bármelyik majmok bolygója valaha. A második részre lecserélték a rendezőt (hiba volt), és megtették forgatókönyvírónak is (szintén hiba volt). Mivel mindkét szerepkörben megmaradt, gyanítható, hogy a harmadik rész még rosszabb lesz.
DantszEE
Biztos azért volt kritikailag elismert, és anyagilag is jól termelő, mert ez csak egy "unalmas agyhalott majmos baromság".

igen én egy fanatikus művészlélek vagyok aki éjt nappallá téve alkot....... na most már jobban érzed magad.

tigeroo
lehet unják de pénzt hoz... vagy te valami művészként dolgozol megalkuvás nélkül?
nem unják még ezt az agyhalott majmos baromságot?

RAZOR27
igaz! 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

akyyy
nekem is csalódás volt az első részhez képest, de azért elfért a "többi" között. 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RAZOR27
Hát nekem a második rész hatalmas csalódás volt. Minden hiányzott belőle ami az első részt fantasztikussá tette...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"