Kormánycél a 30 megabites internet általános elérhetősége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fejlesztés legnagyobb ellenlábasa épp a kormány ugyebár, amely igen durván megadóztatta az ügyfélnek kihúzott kábeleket.
Persze, hogy nem húz ki újat egy szolgáltató sem.
Talán elsőnek azt kellene törölni, nem ?
A másik, attól hogy "névleg" 30 MB a végfelhasználónak, attól még csünghet egy 100MB-es vonalon 2000 lakás ... mert a garantált max az 0,5 MB.
Szóval én már megint a hozzánemértés, a szakmaiatlanság és a hülyeség descartes szorzatát látom itt is, mint minden korábbi fidesz agymenésben.
Persze, hogy nem húz ki újat egy szolgáltató sem.
Talán elsőnek azt kellene törölni, nem ?
A másik, attól hogy "névleg" 30 MB a végfelhasználónak, attól még csünghet egy 100MB-es vonalon 2000 lakás ... mert a garantált max az 0,5 MB.
Szóval én már megint a hozzánemértés, a szakmaiatlanság és a hülyeség descartes szorzatát látom itt is, mint minden korábbi fidesz agymenésben.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem ingyen netről van szó, csak arról, hogy elérhető legyen. Jelen pillanatban nem érhető el legalább 30 Mbit, és évek múlva is gyanús. Rengeteg település van, ahol ott a T-Home ADSL, ők nem fejlesztettek felénk sem régóta, meg valami helyi kábelszolgáltató esetleg, nevetséges árakkal. A szolgáltatók nem fognak bele ekkora fejlesztésbe úgy sem. Vagy csak felemelik a maximumot, a garantált meg annyi, amennyi, ennyit bír a hálózat.
Nem úgy megy az, hogy egy bohóc államtitkár bejelenti, és úgy is lesz.
Nem úgy megy az, hogy egy bohóc államtitkár bejelenti, és úgy is lesz.
Azt sem tudják mit beszélnek,ha hülyeséget írsz le nekik,azt is felolvassák😄
Meg betűzni kell nekik azt is,hogy GOOGLE...
Majd meglátjuk,szar sem lesz ebből! Meg fogják úgy is magyarázni...
Mi lesz a több tízezer tanyával,ami messze van a vezetékektől?
Meg betűzni kell nekik azt is,hogy GOOGLE...
Majd meglátjuk,szar sem lesz ebből! Meg fogják úgy is magyarázni...
Mi lesz a több tízezer tanyával,ami messze van a vezetékektől?
Bérbe vehet? reklámfelület...