Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forrás

"Wildcard will continue to support and expand ARK over the years to come bringing new features, fixes, and expansions into the game. "

Azaz pongyola forditásban a wildcard továbbra is dolgozni fog az arkon, úgy funkciókat, javításokat és KIEGÉSZITŐKET (expansions) hozzáadva.

Természetesen az már nem a season pass része lesz, a season pass valóban lezáródott az extinctionnal.

Persze ez csak egy távoli ígéret a fejlesztőktől, lehet lesz belőle vmi lehet nem.

Akkor ezt feltudom használni,polimer helyett?Mert van gépben gyártott polimer,van organic polimer amit a Mantis is ad,plusz ez is arra jó.Ezt nem tudtam köszönöm.
így hívják az organic polymert az új dlc mapon.
Tudja valaki hogy ez mire jó Corrupted Nodule?Nem találok róla videót,csak azt adja be,hogy mit hol lehet találni az új pályán.
Ainz
Mikor írtak erről? Tudtommal a season passban 3 dlc-ről volt szó.
Erre kíváncsi leszek, milyen DLC-ket kapunk még. Remélem, nem az lesz, hogy:
1. Véletlenül egy másik ARK-ba jöttünk, nem a Földre/átirányítottak ide
2. A Földet nem tudjuk megmenteni, úgyhogy visszamegyünk az űrbe szórakozni

Ez az állat Velonasaur iszonyatosan brutál. Bele csalom a szelídítőketrecbe,és át tud lőni a kő falon.
PiszkosFred
Nem temetem, isten ments! Ugy ertettem, hogy bar stilusaban, gameplayben es megoldasaiban itt-ott kulonbozik a ket jatek, de hatha lesz atjaras koztuk a kozos technologiat tekintve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amit írtál az elsősorban szeveroldali kérdés (be se lehet lépni a szerverre, vagy sok ember esetén lagol), szóval NEKIK kell az erős vas 😄

Nem kel temetni az Arkot se, a wildcard blogpostjában azt írták tervben vannak további DLCk is. Hülyeség lenne részükről levágni az aranytojást tojó tyúkot.

Már azt hittem magyaroknak még nem elérhető. Nem lennék meglepve ilyesmin. A videót elnézve szerintem komoly vas kell majd hozzá. Az a hulámzó, fröcskölő tenger jócskán zabálni fogja az fps-t szerintem. És ahogy elnézem tengeri csaták is lehetnek pvp-ben, jó kis ágyú tüzzel.
Sajnos az ilyenek nagyon keményen betudják laggoltatni a játékot. Például az Archlord, meg sok más mmo-ban vannak klán háborúk, vagy siege mikor például közösen támadható mondjuk egy hatalmas kastély. Mikor ilyen nagyszabású háborúk voltak sokszor besem tudtunk lépni annyira laggolt minden, ha pedig mégis még mozdulni se birtunk a laggtól. Ha most elképzelem ebben az Atlasban, hát szerintem oda tényleg erőmű gépek kellenek majd.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

PiszkosFred
Vicces (es merhetetlenul ostoba huzas), hogy ARK 2 nevet adott neki a streamer, csak mert a Wildcard is reszt vett a fejleszteseben. 😊

Nem csak nekunk, hanem senki masnak sem jott meg ki a jatek/nem erheto el (bar belso tesztek biztos, hogy zajlanak), a globalis EA start csuszott mindenkinek. A videoban talalhato gameplay egy megvagott video amelyet a fejlesztok adtak kozre a bejelenteskor, hogy tessek, ilyen lesz. Hogy tenyleg ilyen lesz e (mert megint mas a borito es megint mas a konyv tartalma), azt a jovo heten meg tudjuk mondani, addig csak remenykedjunk, hogy nem egy ujabb "kulcsin ok, belul rohad" esettel lesz dolgunk.

Abban is bizok, hogy az ARK profital belole, esetleg az Atlas kozben kidolgozott technologia hatha visszakoszon az ARK-ban is, felteve, hogy valamit akarnak meg azzal kezdeni valamit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.13. 11:52:00

Egy kicsit bővebben az Ark 2 - Atlas játékról.
Nem fura ? Ki sem jött még a játék, legalábbis nekünk magyarok számára de már van gameplay videó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.13. 11:43:25

Ha már gyártasz, érdemes egyszerre többet gyártani mert mindegyiknek más a statja és idönként nem csak sima mezei hanem lehet benne isteni is. Én amit még szeretek használni az a szárny. Nem steam punkos de jól jön föleg ha megkell lépni egy dinó elöl. Ha pedig van nálad teleport mátrix akkor rendkivül gyorsan is tudsz futni. Csak nyomd futás közben a R gombot. Akár gyors futás vagy úszás közben is használható.

Nekem se, ARK jobb
Biztos én vagyok a hülye, de nekem annyira nem jön be az atlas...
Ainz
ARK játékosok, akik kipróbálják majd a nemsoká megjelenő ATLAS-t.
Gyertek és csatlakozzatok a steam csoportba, beszélgessünk. : )
ATLAS HUNGARY
Valoban az! En nalad lattam eloszor s megtetszett, eloszor Verne Gyula Nautilusa jutott eszembe errol a stilusrol. A fel pancelzatom mar meg van, csak mindig elkalandozok a termelestol, igy meg az epitkezeshez nem jutottam el 😊 Hetvegere van beutemezve vagy a jovo hetvegetol, mert akkor 2 het szabi 😊
Hát... PCn a festékszóróval tudtommal - meg a wiki szerint is - nem lehet állatot festeni, csak ecsettel.
Lehet mobilon is ez a szitu.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 14:43:56

darki81
Sziasztok. Tudja valaki mobilon hogy lehet állatot festeni? Van már festekazorom.

Odamentem a lényhez és fújtam meg megnyitottam, átnéztem mindent de nem ment 😄 (youtubon is csak PC meg xbox videó volt)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Tegnap végre fogtam tapejarát,így már van annyi amennyi kellett.Képzeljétek mikor kergettem az utolsót,hogy megfogjam két ház között megpillantottam azt a tapejarát ami ijedtében beszart,és otthagyott.Szelídítés után visszamentem érte,meg is kapta a büntit,két nyakleves,plusz most húzza a lóbőrt.Felvettem két állatot a gömbbe egy dodot,meg a meglógott tapejarát. Gondolom sejtitek kit dobtam ki másodiknak,úgy hogy még nem járt le az idő az első kidobása után.
Tudom nem éppen a játékról szól ez a kommentem de nézzétek el.
Hogy öszinte legyek, eddig azt se tudtam hogy létezik vagy hogy mi az a steam punk. A játékban láttam elöször ezt a modot. Rézből készült tárgyak, épületek. Nekem nagyon tetszik. Jó ideig felsem merült bennem a kérdés hogy ez mi is pontosan. Azt hittem a készitőjetalálta ki az egészet. De aztán láttam egy elektromos cigit aminek a neve Tesla punk. Ezt a steam punk stilúst utánozza. És ekkor merült fel bennem a kérdés hogy ez mi franc ? Hát kicsit utána jártam a neten, és amit találtam nagyon megtetszett. Eféle ismeret bővitési célzattal egy videó amin csak ámulok hogy ez mekkora munka lehetett megcsinálni 😊
Hát ime, a valóságból egy Steam Punk stilús. Hát nem lenyügöző ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oda kell adni a gyereknek - vagy ha nincs, a szomszéd kissrácnak, csinájla ő! 😊

Van visszaút, úgy hívják, h clonezilla. 😊

Amúgy ott vettem észre, h öregszem, h mondjuk 10 éve, ha megvolt az új vas, akkor nem bírtam volna ki napokat a beépítéssel. Most meg úgy voltam vele, h már fizetnék azért, h vki tegye össze, és telepítse fel rá a windowst.
PiszkosFred
Abszolute nem problema - az eddigi palyafutasom alatt nem raktam fel osszesen huszszor oprendszert, igy aztan ha van is ilyen limit, nem okozhat gondot. 😊

Ennek az úja és újra instalálásnak van egy hátránya. Amit anno én se tudtam.Win 10 esetében nem tudom van-e de win7 és régebbi verziók esetében az engedélyezett aktiválások száma 20. Vagyis 20x aktiválhatsz egy windows példányt. Ha ezt túlléped már csak telefonos aktivlás lehetséges. Vagy, erre is vannak trükkök amivel ezt ki lehet kerülni de nem árt észben tartani.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.12. 09:42:06

PiszkosFred
Aktivalas nem gond, jogtiszta a rendszer (szarert-hugyert lehet venni mar, anno egy akcio kereteben behuztam 7k-ert egy win10 prot), ami miatt lusta vagyok egyelore a procit upgradelni, az az, hogy jelenleg faszan megy minden es jol belaktam a rendszert (pluginek, driverek, appok, stb). Marpedig ha valami mukodik, ahhoz jobb nem nyulni 😊

De, egy-egy ujabb jateknal mar erzem, hogy a procim a "bottleneck" (i5 4460) es lassan ideje cserelni. Van ra ember aki megcsinalja, van ra penz is, nagykerbol meg a proci is beszerzesi aron jonne - egyedul a friss rendszerrel jaro ujratelepiteseket utalom (kozben w7-rol valtanek w10-re is).

Viszont, igy, hogy van esely arra, hogy csaladon belul upgradelve a rendszer kibirja, akkor az unnepek utan teszek egy probat. Csak hat ez ugyebar olyan, hogy ha megsem birja ki, akkor nincs visszaut 😊 Win10-re meg tudok kesobb is valtani, windowson belul, az mar akkor nem okozna gondot.

Jatek reinstall szinten nem szempont, mert minden jatek kulon hdd-n es ssd-n van, a steam/origin/uplay/stb meg felismeri a korabbi installokat, igy azok hamar meglennenek.

Na mindegy, nem akartam offtopikot, csak ha mar szoba jott a dolog, gondoltam itt is rakerdezek, mert sok mindenhez konyitok, de ehhez nagyon keveset. 😊

Sosem tudhatod, mit hoz a jövő. 😊

És az alaplapi hang, és hálózat abszolút jó. Nem tudom, miért szenvedtél az előzővel, de semmi baja nem kell legyen. Ok, ha valaki hifi buzi, akkor vehet egy rendes hangkártyát, amit még meg is patkol, h jól szóljon, de az én szintemen nincs jelentősége.
A mostani bővitésemnek van egy számomra kicsit kellemetlenebb része is <#awink>
Ez a mostani gépem már bő 10 éves. Ennyi ideig megfelelt. Ha ezt veszem alapul, amit most rakok össze ha 10 évig kiszolgál,.. talán már az utolsó gépem. Azon egyszerü okbol hogy most vagyok 53 éves. 10 év múlva 63 leszek ha megélem. Nem tudom valaha is ráunok-e a játékra a gépezésre,majd kiderül <#awink>

Nem túl gyakran esett meg velem ez a fajta hardver csere,de nálam egy windows telepités nem tart semmiből. Vannak apró trükkök amivel életre lehet kelteni egy másik gépből származó op rendszert. Ami problémás lehet az aktiválása. Nekem nem a win instaltól áll fel a hátamon a szőr hanem a sok újra letöltögetés. Igaz 100 megás a netem de kiváncsi leszek mennyi időbe fog telni az Ark újra letöltése. Amit lehet elmentek, még nem tudom müködik e az Ark ha valahova átmásolom és majd újra a helyére.
Amivel apró gondom van az inkább hardveres. Ebben az új alaplapban már pcie -es a hangkártya illesztő sine. A régi hagyományos pci nincs benne. Igy nem fogom tudni használni a mostani hangkártyám és a hálózati kártyát. Az eddigi tapasztalataim alapján nem szerencsés bizonyos esetekben az alaplapi utp, és hang használata. Például volt idő amikor ha például videó játszottam le akár a youtubon akár a gépemen belaggolt lejátszás közben. Csikorgott a hang. Ha az egeret olyan terület fölé vittem ahol egy kis buborékban megjelent valami szöveg szintén belaggolt a gép mig elnem vittem onnan az egeret. Sok sok újra telepités és káromkodás után jöttem rá mi okozta ezt a hibát. éppen az hogy alaplapi utp használtam és telepitve volt az nvidia driverből a HD Audio rész. Valamiért ez a kettö nem szerette egymást. Ami még emlékezetes szivatás volt a windowstól számomra az szoftveres dolog volt. Volt régen egy program a call of duty és hasonló játékhoz ami lényegében egy szerver kereső program volt. Volt olyan amikor windows telepités után akármit csinltam egyszerüen nem indult el. programok és egyébb kiegészitők tömkelegéttelepitettem, töröltemés nem indult el. De máskor meg már windows telepités után egyből elindult. Hetekig a windows telepitettem újra és újra hogy rájöjjek mi a franc okozza ezt. Végül aztán meglett a bünös. A windows xp telepitésekkor ki lehet választani a telepitendö programokat. Ha nem telepitettem a windows fax szolgáltatás ha megfeszültem se indult el, mert egy fájl abba a program csomagban volt. Azota ha kell ha nem full telepitem a windowst.
-----
Tudom hogy nem a proci a leggyengébb láncszem a gépemben de a jelenlegit már nincs hova bőviteni. Max a memoriát törnázhatnám feljebb de sokat nem változna. Sajnos ez csak igy egyben oldható meg. Az alaplap csere mindenképpen kell. Vehettem volna DDR3 as memoriával amiveljelentösen olcsobb lett volna, talán még vga kártyára is futotta volna, de ugy döntöttem DDR4 -es választok. Ez 2133Mhz-es lesz, a mostani felhuzva is csak 1066Mhz. 4 Gb helyett 8Gb os lesz.Ez mindenképpen hatalmas lépés. Késöbbiekben már csak apróságokat kell beszereznem. Pcie hang és utp kártya, és persze egy jobb fajta vga kari. Nagyon nem válogathatok az ára miatt de ezt még megengedhetem majd magamnak.
GT 1030

PiszkosFred
Ket nap mulva nem, csuszik dec 19-re az EA kezdete...

koszonom

Na az biztos...
Sokan mondják, hogy minőségi, meg az OP-rendszere szuper és folyamatosan updatelik...
De igazából PC-re szinte soha nem kell update, és onnantól ugyanúgy megszokás kérdése.
És abból nincs sokezerféle, csak kettő vagy három.

Én meg a SPAR-hoz járok be bibibi 😛
Én meg begyalogolok hozzájuk, mert 3 percre dolgozom onnan
Most megrendelem és mindjárt a kezemben is van.. bibibiiiii 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.11. 15:40:24

Eh, hiába irkáltam neked facen... nem a proci volt a leggyengébb láncszem a gépedben... de ne legyen igazam...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.11. 15:27:40

"Néha bánom annak idején nem machintosra váltottam az Amigáról hanem Pcre "

Nézted már hogy egy Mac mennyibe kerül? Ha valami túl van árazva, akkor az biztosan....
Arról nem beszélve hogy a játékellátottsága is a béka segge alatt van...

Akkor megúszod a reinstallt jó eséllyel.
PiszkosFred
Egyebkent ha procit cserelsz (de marad a csalad i3 -> i5, i5 -> i7, stb.), de az alaplap marad, akkor az teljes win reinstallal jar, vagy megbirkozik vele a rendszer?

Igen, Bestmarkt jó gyorsan kiszállítja. Nekem is 2-3 nap volt 😊
Simán. 😊 Én is másnap kaptam meg a cumókat.

Ami nem semmi, xiaomi mérleg anyának, szombat reggel megrendeltem, hétfőn délelött hozta a futár. Hűtő rendelés osanból pedig előző kedd reggel kifizettük, ma hozták. Nem gond, hideg van, teraszon elvolt a kaja. 😊
Hehe,ezám a tempó. na kérlek, ez a I3 sebessége. Tud ilyent az a ryzen vagy mi ? <#beka2>
Kb 10 órakkor rendeltem meg
Tisztelt Címzett!
Ezúton értesítjük, hogy a BestMarkt - Hardverker Online Kft.
csomago(ka)t készített össze Önnek.

Amennyiben a 214590783 csomagszámú küldeménye ma feladásra kerül,
úgy 31190 HUF utánvét összeg fizetendő, melyet bankkártyával is
kiegyenlíthet a futárnál. Munkatársunk a csomagot a feladást követő
munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti a következő címre:

És holnap már itt is van.

Néha eszembe jut szegény nagymamám. .. Mikor neon megszakitóból csináltam villogó fényeket a BRG MK27-es magnóhoz. Bejött a szobába, meglátta a villogó villanykörtét és rám kiabált
"Mit csinálsz te gyerek. Azonnal kapcsold ki. Nem látod, valami érintkezik !"
Neki se lehetett megmagyarázni hogy az nem az aminek látszik.Valami ilyesmi az intel fanatizmus <#awink>

Használt, az más. Mert mikor 50+e egy i3, akkor nem sok érv van egy ryzen 5 ellen. Már a fanatikus intel hívőket leszámítva. 😊
Ha arra gondolok, milyen lehetett a sötét ókor, mikor még azt hitték lapos a föld, vagy boszorkányság volt ha valaki tudott úszni, az ember önkéntelenül is mosolyog rajta. De vajon rólunk mit fognak gondolni az unokáink hogy mi valaha a C64 idejében kocka fejü lényekkel meg több pixel méretü golyókkal milyen jól elszórakoztunk ? 😊 Manapság már a porszivívó is inteligensebb mint azok a gépek voltak.
Tök poén,... fél napig a basicet zongoráztam mire több óra munka eredményeként egy pötty pattogott ide-oda 😊 Most meg panaszkodunk a kevés fps-re 😊
-----
Már évtizedek óta inteles gépem volt/van. Lövésem sincs az amd cuccokról. Néha bánom annak idején nem machintosra váltottam az Amigáról hanem Pcre de már maradok ennél. Az I3 procit már meg is rendeltem. Használt de csak 32.000 huf.

Gondold át, mert i3 árból kijön egy ryzen 5-ös proci, ami nem kicsit erősebb.
PiszkosFred
Nem tudom, ket nap mulva megmondom 😊 Engem mindig felcsigaz a kalozos tema (anno gyerekkent winetou akartal lenni, vagy fekete/feher ninja, a szokasos rendor/katona/stb. mellett - na en kaloz, koszonhetoen a c64es Pirates!-nek), igy belevagok es megnezem.

Csodat nem varok, de az ARKba is belenyomtam kozel 1000 orat az elso par evben, a sok hulyeseg, bug es nerf ellenere (igaz, kb egy bo fel eve ma rnem jatszok vele), hatha ezzel sem lovok melle nagyon. Tetszik a jatek koncepcioja, a nagysaga, komplexitasa, viszont pont emiatt felek is, mert lattam, hogy az ARK-bol mit hoztak ki, pedig mit (is) lehetett volna 😊

Hetvegen tobbet tudok majd (ha tartjak magukat a dec13-hoz)

Végre eljött amit már annyira vártam. A héten talán összejön az új gépemnek az alkatrészei. Ugyhogy részemről a fizetős játékok egyenlőre kimarad. Szerverem kifizettem 3 hónapra. Az új gépem I3 procival DDR4 8gb memoriával lesz tuningolva.Vga egyenlőre marad a régi gagyi GT 710, de legalább ha szebb nem is lesz de talán gyorsabb.

Aztán ahogy látom, sok-sok textúrát használ az ARKból fel
Akkor jól láttam. Szerintem az ARK ütősebb, mert az NPC-knek nincsenek olyan dolgaik, mint a playereknek.
PiszkosFred
Van rakas NPC, sot, a legenysegedbe is - ha nincs ismeros -, akkor vehetsz fel NPC-ket.

Ha jól láttam, valamiféle hajót/várost kell irányíts, kicsit ARK-féle stílusban. Azt nem tudom, NPC-k azok az emberek vagy nem.