11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ironman2
    Tökmindegy,mert ha ketten lerohannak,2 giganotosaurussal,akkor baxhatod egyedül vagy,és van 1 giganotosaurusod.Az egyik pár másodperc alatt eltapos mindent.Kár volt berakni ezt a dögöt a játékba,még lehet állitanak rajta majd gyárilag hogy ne taposson el semmit se,elég aljas dolog.Rakétákat,c4-et ezentúl nincs is értelme használni,minek,amikor mindent eltaposol,és utána maradnak a táskák,amikből már ki tudod venni a cuccokat.A vault lenne jó a bázisokba,de az meg rohadt sok anyagból áll,és 4 emelet magas,én nem is láttam még vaultot egyik mapon se,vagy lehet nem jártam olyan helyen,pedig kismillió bázist láttam már.
  • SorRyt
    Helló
    Nekem az a véleményem h addig még nincs megfelelő szinted védelemre addig elég egy egyszerű faház alap tevékenység aztán mehet a móka főleg ha egyedül gamélsz
  • Ironman2
    Új címe van neki,felül a bannerban a honlapjukon megtalálható az elérhetőség!

Nekem nem a szerverrel van a problémám,hanem magával az egész játék mechanizmussal,(pvp-vel,ebben az esetben),az MJP szerver attól függetlenül nagyon jó szórakozást ad.Valahogy az erőviszonyokon kéne alakítani,de a játék nem teszi lehetővé ezt.Berakták ezt a nagy dögöt a Giganotosaurust,amióta bennt van,mást nem olvasok,mindenki csak arra hajt! Naná,mikor a kőfalakat úgy tapossa szét mint a vajat,mondom a bázisomat fél perc alatt elintézte 2 giga,az összes állatomat pillanatok alatt kivégezték,sorba irta ki hogy melyik pusztult el,nem győztem olvasni.Igaz adtak lehetőséget a védelemre,mert előre szóltak,de mivel védtem volna magamat??? A legerősebb állatom is egy farkas volt még,mert egyedül épitkeztem az utóbbi időkben,és egyedül nem értem el arra a szintre hogy valamivel meg tudjam védeni magam,nem beszélve arról hogy félreértették amit irtam,de sok ember ott olyan mint a hiéna,ahogy a csetet olvastam,várják már a következő áldozatukat.Ahol vagyok most,oda sorban jönnek át a csalódott emberek,tegnap csak 3 új tag volt,és mindegyik PvP szerverről menekült.Szóval a korábbi álláspontom megmaradt,mint a Reign of kings-nél is,ahol pillanatok alatt szétverték a váramat,hagyni kéne másokat is felfejlődni egy bizonyos szintre,és akkor mehet a PvP móka,mindenki védjen-támadjon ahogy tud.
  • toty1ka
    Vaslady, MJP-ről beszélsz? Mert mi spec akkor léptünk le onnan, amikor az admin nagyon elkezdett visszaélni a jogaival, meg elég visszataszító hangnemben beszélt.. na meg a szabályok, hát totál szar. Értem én, hogy kell valami korlátozás, valami ami segít a hasonló játékosoknak, mint te (vagy akár én is, 2 hete sztem nem jutottam el arkig :D ), de azért lenne még mind csiszolni... amúgy a bázisom már ott teljesn ki volt építve autoturretekkel (ami imba, mint állat... -.-'), úgyhogy én emiatt nem agódnék, hogy lerombolnak, visszacsatiznék, de hát azóta nem találjuk a szervert, amióta írtam neked steamen.
  • Ironman2
    Nem hagyhatom szó nélkül:

Tegnap éjjel kb 1 perc alatt megsemmisült az amit 2 hétig építettünk,gyüjtögettünk,tameltünk,egy hülye félreérthető szövegem miatt amit nem is az ellennek irtam,hanem egy játékostársamnak.(-szedheted a bogyókat!) Ennyi volt a szöveg,amit mások magukra vettek,és rohadt gyáva cselekedettel (2 giganotosaurussal),porig tiporták a védtelen bázisomat,és kb 30 állatomat.Innen megköszönöm nekik hogy elbaxták az estémet,de én végleg úgy döntöttem hogy PvP szerver kizárva nálam,azóta hála istennek találtam egy normális magyar PvE közösséget.Nagyon sajnálom,mert jókat dumáltunk ott,de amíg ilyen unfair játékosok vannak addig nem megyek vissza oda.Nem írok direkt szerver nevet.Lehet vitatkozni hogy miért nem törődök bele hogy PvP a szerver,szerintem annak is meglennének a saját szabályai,nem hiszem hogy az a fasza gyerek aki sárba tipor egy védtelen kővárat amit be se fejeztem még.Vannak akik éjjel-nappal nyomatják,jókora előnnyel,és vannak akik csak 1 hónapban egy hetet tudnak pihenni,és akkor foglalkozni a játékkal.Valahogy az erőviszonyokat kellene egyensúlyozni szabályokkal.Irtam facebookon is priviben,kaptam is rá választ hogy jövő héten megbeszélés lesz a facebookon a szabályzatról.(felül a link!) Én ide is várom a véleményeteket ez ügyben továbbra is!
  • Ironman2
    Bemutatkozik a

Leedsichthys
  • Ironman2
    hehe,ez érdekes lesz,még jó hogy ilyen gyors,kiváncsi leszek lehet-e tamelni
  • Ironman2
    Jön az Oviraptor a 224-ben,lehet már ma,vagy a héten valamikor.A neve nem ovodásraptort jelent,hanem tojáslopkodó raptor,úgyhogy védjük tojásainkat! D

Jön még a tengerbe telepithető akna,ismerős mindenkinek:

automata rakétavető!!! (ugyanolyan turret,csak rakétákat lő ki,ettől tartottam én is!)
    jön egy nagyítósüvegnek elnevezett akármi,majd meglássuk!

Upcoming Version: v224
    - Custom RP-oriented Recipe/Cooking System (including Skill-Based results) -- Finally!
    - New Creature: Oviraptor
    - New Structures: Rocket Turret, Sea Mine, Wall Lamps
    - New 'Weapon': Magnifying Glass
    - Server Admin Logs (including RCON support) and Tribe Admin Logs
    - Massively improved game loading times by using "seek free" packages
    [MORE NOTES TO COME]
  • SorRyt
    Esetleg ha van kedved egy pvp szervert kiprobálhatnánk eddig csak pve próbáltam ki persze ketten tribe be felmenni mit szólsz
  • Ironman2
    Nálam egy idegen bronto átmászott a 3 magas keritésen,és 4 dilom is odalett miatta
  • Ironman2
    ARK-MJP felül a szerverlistában van az elérhetősége! Most reset van amugy a patchek miatt.Jól elszórakoztunk idáig,nagyon jó a hangulat ott
  • SorRyt
    Mijen szerveren játszol?
  • Ironman2
    Akik szeretnének a törzsemhez csatlakozni,irjanak privit itt az sg-n,állatok vannak,ruhák vannak,meg némi kezdő felszerelés is! Barbárokat nem várok,csak normális játékosokat!
  • Ironman2
    Mindig vannak hibák,és javítások,szóval nem lehet megmondani hogy éppen melyik aktuális verzió a legjobb,de a törtet most hagyjuk ki innen,igaz én is onnan kezdtem,de volt is vele rengeteg problémám,azért vettem meg az eredetit
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.14. 13:15:09
  • ricsa008
    Megvettem de marha ronda egy alacsonyra peccselt tört verziò százszor jobban mèzet ki ès jobban futott ...
  • SorRyt
    Brontonak nagy kerítés kell. De hogy lehet szaporítani az állatokat csak angol leírás van neten. Próbáltam fordítani. Nem nagyon értem
  • Ironman2
    Már nem először fordul elő hogy eltűnik egy-egy állat a kertből,most pl egy Brontoszaurusznak kelt nyoma.Délben még megvolt,estére már nem.Már a 2. állat tünik el a héten.2 etető is van fullosan minden kajával,arra pont vigyáztam,nem halnak éhen! Nagyon idegesitő tud lenni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.14. 02:15:26
  • gabor696
    Hi guyz,

Megjártunk pár servert s ezek után az alabbiakkal változik server-ünk.

http://steamcommunity.com/groups/AFTWD

Mindenkit szeretettel várunk!!! :)
    Utoljára szerkesztette: gabor696, 2015.11.13. 18:52:05
  • Ironman2
    Figyelem,ismét olcsóbb a játék,november 16-ig!
  • Ironman2
    Megjöttek a pingvinek ősei,és egy vizi ragadozó:

Current Version: v223.0
    - New Creatures: Kairuku & Angler Fish!
    - New Structures, Catapult, Minigun Turret
    - Creature "Fur" pass
    - Tiered Server Admin, Wildcard Admin, & Tribe Admin Nametag Icons
    - PvE "Tribe Warfare" option (capability for Tribes to officially declare war on each other for mutually-agreed-upon period of time). This is enabled by default. To disable it, add:

WindowsServer\Game.ini
    (or LinuxServer)
    [/script/shootergame.shootergamemode]
    bPvEAllowTribeWar=false

If you want Tribes to be able to cancel an agreed-upon war before it has actually started (default not allowed), then you can also add into that INI:
    bPvEAllowTribeWarCancel=true

• Magyarbetyar
    ha ezekből értenék is valamit:D
  • Ironman2
    és ezek jönnek hamarosan:

Upcoming Version: v223.0
    - PvE "Tribe Warfare" option (capability for Tribes to officially declare war on each other for mutually-agreed-upon period of time)
    - New Dinos: Kairuku & Angler Fish!
    - Custom RP-oriented Recipe/Cooking System (including Skill-Based results)
    - Creature "Fur" pass
    - Catapult
    - Minigun Turret
    - Tiered Server Admin & Tribe Admin Nametag Icons
    - Ended some remaining 'Fear Evolved' bits (Obelisk Colors, Bone Alpha Dinos -- all of your costumes/hats already earned are kept, of course!)
    - Reduced 400MB of Texture Memory, woot
    - A Giganotosaurus entering 'Rage' via damage also instantly enrages any nearby allied Giganotosaurus'
    [MORE NOTES TO COME]

A Little Further Out:
    November:
    - More Creatures, Gear, Armors, Weapons, & Structures!
    - Snow, Swamp, and Tek Caves, Boss Arenas / Game Progression, and "Boss Wars"
    Ascension
    - ARK: Turkey Terror (limited time event)
    - DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
    - Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
    - Random GPU Driver crash fix: TrueSky
    [MORE NOTES TO COME]
  • Ironman2
    Current Version: v222.7
    - More Streaming Performance / Framerate Improvements
    - Fixed Lock-All PvE Tribute Terminals being Locked ;)
    - Giganotosaurus Rage Mode will no longer target other Giganotosaurus' on the same team
    - Fixed rare server-side crash associated with level streaming
    - Steam 'Big Picture' now Defaults to FullscreenWindowed Mode
    - Steam Controller 'Big Picture' Text Input Entry
  • Ironman2
    Bemutatkozik a

Troodon

https://hu.wikipedia.org/wiki/Troodon
  • Ironman2
    Beraktam az új MJP 2.0 szerver elérhetőségét a bannerba,mert sokan nem találják a szerverlistában.Steam ikon jobb oldalt alul a tálcán,azon egy jobb klikk,majd szerverek menü,és szerver hozzáadása! Onnan lehet indítani közvetlenül is!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.09. 01:57:26
  • Ironman2
    Ja,elég idegesítő,főleg mikor a keresőbe irok valamit,és meg se várja,már ki is dob
  • Ironman2
    Már megy az MJP 2.0! Jó szórakozást!
  • fantomvampire
    Nalatok is van olyan hiba hogy E-beture bezarja az inventory-t ? Meg akarom nyitni es egybol bezarja
  • Ironman2
    Figyelem! Megújul az MJP! Hamarosan indul a Magyar Jurassic Park 2.0,új szabályokkal,és új laggmentes szerverrel! Figyeljétek az oldalukat (link felül!),és a facebook oldalt is,amit nemrég hoztak létre (facebook oldalon lesznek napi eventek,nyereményekkel!):

https://www.facebook.com/arkmjp/?fref=ts
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.06. 19:43:47
  • Ironman2
    Megérkezett az új patch,és vele együtt a Giganotosaurus is!! Veszélyes jószág!! Vannak már fémkardok,vas,és fém páncélok is!

Current Version: v222.1
    * Fixed missing engrams on structures and players
    * Fixed missing DodoRex mask (if anyone lost it on an Unofficial server running v222.0, have an admin give you one with: giveitemnum 437)
    * Fixed a startup crash that could occur if using AutoDestroyOldStructuresMultiplier
    v222.0
    * New Dino: Giganotosaurus!
    * New Items: Metal Sword, Wood Shield, Metal Shield, Riot Shield
    * 'Soap' Item to remove Structure/Item dyes. (Craft at Cooking Pot: Water, 3 Polymer, 2 Oil )
    * Crop Plots can now be placed on platform saddles, including Plant Species X
    * You can now Mount your DodoRex Mask on the Trophy Wall-Mount to show off your elite badassery
    * Key Lighting Memory & cpu performance optimizations.
    * In a Tribe, players can no longer "pick up" structures that they do not have Demolish rights for
    * Fixed a bug with 'Personally-Owned, Admin-Only Demolish' Structure Tribe Governance setting where non-Admins could Demolish Structures that were built before the settings were applied
    * Stone Behemoth Gate Crafting moved to Smithy and crafting cost reduced
    * Added a Server Option for cooldown period on structure repair from the last time damaged. Set to 180 seconds by default. INI ShooterGameMode StructureDamageRepairCooldown=0 to disable it.
    * Server Option to allow Locking All Item Containers and enabled it on our PvE servers. commandline ?ForceAllStructureLocking=true to enable it
    * Server Option to allow Auto-Destroying Structures after sufficient "no nearby Tribe" time has passed (defined as a multiplier of the Allow Claim period). Useful for servers to clear off abandoned structures automatically over time if they wish. commandline ?AutoDestroyOldStructuresMultiplier=1.0 to enable it

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.05. 13:44:20
  • drop
    nem tudtok olyan szervert magyart ahol módok is vannak fent? mert van egy két jó mód
  • Ironman2
    Ma jönnek a kardok,és pajzsok ha minden igaz,plusz még némi optimalizáció,és dodorex trófea!

Upcoming Version: v222, ETA: Nov 3
    - Custom RP-oriented Recipe/Cooking System (including Skill-Based results)
    - Giganotosaurus!
    - Sword & Shield
    - Key Lighting Memory & Performance Optimization
    - 'Soap' Item to remove Structure/Item dyes.
    - Server Option to allow Locking All Item Containers, and enabled on Official PvE Servers by default
    - Server Option to allow Auto-Destroying Structures after sufficient "no nearby Tribe" time has passed (defined as a multiplier of the Allow Claim period). Useful for servers to clear off abandoned structures automatically over time if they wish.
    - Crop Plots can now be placed on platform saddles, including Plant Species X
    - Loading speed & framerate improvements
    - You can now Mount your DodoRex Mask on the Trophy Wall-Mount to show off your elite badassery
    - Fixed a bug with Admin-Only Demolish Tribe Governance setting
    [MORE NOTES TO COME]
  • Ironman2
    Hiányzott a maci a játékból,hamarosan jön a:

Direbear

Sokak örömére!!! Tammelhető a kis jószág!!
  • LetiferCogo
    Sok sikert az új szerverekhez! :)
    Látom nagyon élénk a közösség, helyes.
  • AngerH
    A szerver még teszt üzemben megy nem határoztunk meg időpontot hogy mikor indulnánk.A szorzók állhatatosak kb 1-100 ig.Nem szeretnénk túlzásba vinni.A 2x-es szorzó szerintem is baráti nem tul fun de nem is hc.Esetleg a Taming-nél tartom indokoltnak a nagyobb szorzót.
  • toty1ka
    a max tame szorzó 3x-os nem? Amúgy mi van a szerverrel, vannak már playerek? Sztem 2x xp, 2x harvest, 2x tame baráti lenne
  • AngerH
    Nincs ezzel semmi baj,csak kell egy fejlesztői megoldás..Bár én PvP orientált játékos vagyok de megértem amit írsz.A Dinó sims kialakulásával már nem arról beszélünk hogy lebontják a házad hanem hosszú hóapók munkája tűnhet el egy perc alatt.Gondolok itt a magas szintű állatok tenyésztésére majd még magasabb szinten továbbtenyésztésre.Itt már nagy "értékről" van szó amit nem hozol vissza 1-2 hét alatt.
    Kéne fejlesztői oldalról valami védelem ami biztonságot ad az értékeid egy részének.Mint 7DAYS-ban az lc kő.Úgy gondolom hogy erre majd lesz megoldás csak idő kell hozzá.

Amiről lentebb beszéltettek a pve területek ahol nem lehet támadni jó ötlet mi is gondolkodtunk rajta.Azonban egyelőre nem találtunk jó megoldást.Marad az admin rendet tesz dolog?Ezzel az a baj hogy nem szeretnénk jelenleni adminként a játékon belül ha nem muszáj csak játékosként.És szabályokat sem szeretnénk túlzásba vinni.
  • Ironman2
    Elég megosztó lett a játék szerintem,így hogy bele van építve egy félig-meddig tamagochi (akik még emlékeznek rá).Sőt,lassan dino sims lesz belőle ha így folytatják,márcsak az lenne jó ha látnánk hogy nőnek fel kedvenceink,de szerintem ezt már nem tudják meglépni,egyrészt erőforrás zabáló is lenne az ötlet,másrészt a komolytalan irányba tolná a játékot.
  • fantomvampire
    mar mindegy ledurtuk a servert ujra kezdtuk az egeszet
    csak szivas hogy igy meg tud hulyulni...

Esetleg aki szervert csinalt tudna tanacsot adni vagy elmondani hogy kel rendesen szerot csinalni?
    Mi ezzel a progival csinaljuk a szervert http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=468312476
    Lehet e miatt hulyul be neha ?
  • AngerH
    mentésből nem lehet visszacsinálni?