11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#2045 Ez kész. Pont nem rég indítottunk egy kis családi szervert és Margit sziget lett a törzs neve :p -
Stief #2044 Sziasztok!
18+ játékos társat keresek kis csapatunkba, fenyőerdő biomba élünk, Segítünk és amennyire lehet rejtőzve élünk. Primitve+ szerveren játszunk.
Persze nem csak vinni hanem gyűjteni is kell.
steam név: stief
És kis kék cápa az ikonom! -
Exi #2043 Hali, van egy új magyar szerver, mindenkit szívesen látunk. Jelenleg TheIsland fut rajta modok nélkül, 2x Tame speed van, minden más alapbeállítás, PVP engedélyezett. Dedikált izom hardver, 100 Mbit fiber internet kapcsolat, aktív adminok.
Szerver keresőben MaaargitSziget néven találjátok.
-
Ironman2 #2042 Ezt nézzétek most!!!
Working on the next major update to The Center
https://www.twitch.tv/evilmrfrank -
#2041 Az official prim+ szerverekrol tudok csak nyilatkozni. Ott lenyegeben a "technikai fejlodes" megallt valahol a kozepen a tortenelemnek, es igy a "hightech" cuccok ki vannak szedve. Csak fa, ko es alap fem targyak gyarthatoak (fegyverbol pl a maximum a eloltoltos pisztoly es musketa, illetve egy fasza viking fejsze), viszont helyette van 200 masik cucc, pl dinok elleni csapdak, uj epitoanyagok (brick/cement, lumber, adobe, es rengeteg uj epito alakzat, kerites, tetok, falak), rengeteg uj banyaszhato es osszeszedheto nyersanyag, uj etelek/receptek, ezek feldolgozasahoz szuksges tobb tucatnyi munkaallomas, eszkoz, kerekedo standok, ingame mail rendszer a szerver jatekosai kozott, ha lusta valaki talalkozni, rengeteg uj termesztheto noveny es azok magjai/palantai, stb. Csak ennyiben masabb mint a sima szerver, a tobbi tulajdonsaga sima standard beallitas, pl allatok spawnja, beacon suruseg, stb. valtozatlan. Legalabbis az alapjan, amennyit lattam eddig a prim+ jatekbol.
Vannak benne bugok is azert :) Tegnapelott beraktam 6 mehkiralynot es 4 meh "dront" a kaptarba, csak tarolas jelleggel, erre tegnap estere lett belole 400 adag mez, 400 adag mehviasz (ragasztonak) es nagyjabol 80*200 darab uj meh dolgozo (workers) es dron.. Mindezt ugy, hogy a meh kaptar ha jol emlekszem akkor 16 slotos maximum... :D Epitettem melle egy masikat es atraktam a mehkiralynoket oda, egyedul, mert a vegen meg ellepnek a mehek... -
#2040 Prim szerveren meg nem jatszottam, igy nem ismerem! -
#2039 Ezt most nem ertem :)
Official prim+ pve szerveren jatszok jelenleg, ott ha jol tudom standard minden, nincs extra szorzo bealltiva, legalabbis a private szervereknel lattam, hogy meg lehet novelni a lootokat, resource, stb mennyiseget, vagy csokkenteni a taming idejet, stb., de itt nincs. (csak kurva sok pillar a parton) Vagy nem erre gondoltal?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.17. 13:25:20 -
#2038 Akkor kell gyujtogetni,mikor nagy a REX szorzo! :) -
#2037 Ha nagy es felek, hogy megesz, akkor kabito nyillal szoktam. Ha nem olyan nagy, vagy batrabb vagyok, akkor lepofozom ket kezzel :) Triceratropszt akartam volna szallitani az erceket banyaszat utan, egy olyat, ami birja cipelni a sulyokat es nem egy reumas csiga sebessegevel halad, de mar letettem rola. Meghagyom bogyot szedni a lomhajat, arra legalabb jo. Inkabb megyek hajoval, lepakorlok a kozelben es oda vissza rohangalok a vasakkal es kristalyokkal a barka es a hegyoldal kozott, ami roppant unalmas, faraszto de egyelore megteszi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.17. 12:22:03 -
#2036 Az is szamit,hogy mivel lovod ki az allatot,es mennyit veszit eleterejebol.. -
#2035 Nah, akkor jol gondoltam. Koszi! -
Joob81 #2034 Szia!
Teljesen random a stat elosztás, nincs köze hozzá sem a színnek, sem hogy honnan származnak, stb. Amit bizton lehet tudni, hogy minél nagyobb szintű az állat annál nagyobb bizonyos statja de nem tudni, hogy éppen melyik. Két teljesen egyforma fajtájú, színű, nemű, szintű állat statja is teljesen különbözik. -
#2033 Azt figyeltem, hogy a szinttel nonek a statok, de ahogy lattam, elegge random az eloszlasuk. Illetve, ezt kerdezem :) Mert egy 20-as szintu ilyen Parasaur novenyevo joszag utan befogtam egy 51-es es egy 52-est is (olimpiat nezve epp' raer az ember fia etetni oket egy oraig), es kellenek a tojasok majd a raptorhoz, de az 51-es es az 52-es statja teljesen maskent neztek ki, nem csak az eletero, de a sebesseg, suly, minden. Tobb volt a differencia, mint csak 1 szint altal novelheto X %. Vagy nem random a dolog, es valami szempontot nem vettem figyelembe? (mind a ketto nostenyl volt, nagyjabol egy helyrol szedtem ossze oket (deli part) az egyik voroses szinu, a masik ilyen barnas volt, de kizartnak tartom, hogy a szin szamit :D) -
#2032 Üdv!
A legnagyobb droppok is általában szeméttel vannak tele. Gondoltam hátha lehet valahogy finomhangolni.
Azért köszi a választ. -
Joob81 #2031 Szia!
Az elsőt biztosan nem lehet állítani, a második kérdésre a válasz, a játék automatikusan adja a jobb drop-okat azért vannak különböző színű suply drop-ok. -
#2030 Üdv!
Szerverbeállításokkal kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. Lehet állítani valahogy a megengedett maximális építési magasság korlátján?
2. Lehet valahogy állítani a suply drop-okban lévő loot-ok minőségén? (jobb cuccok legyenek bennük)
Köszönöm. -
#2029 Ami magasabb szintu,azoknak eleve jobbak a satjai ,es meg azokat tudod fejleszteni... -
#2028 Kerdezni akartam mar, hogy melyik eri meg jobban? Alacsony szinten szeliditeni valamit es ugy fejleszteni/nevelni, celiranyosan, megfelelo statot novelve, vagy pedig magas szintueket erdemes csak szeliditeni es ugy nevelni? Az oke, hogy +60 szintet lehet fejleszteni maximum, de mi a legjobb/kifizetodobb? -
Stief #2027 Sziasztok!
18+ játékos társat keresek kis csapatunkba, fenyőerdő biomba élünk, segítünk és amennyire lehet védelmet nyújtunka nagy fanatikus idóta klánok ellen, rejtőzve élünk. Primitve szerveren játszunk ahol a maximum fegyver nyílpuska.
Persze nem csak vinni hanem gyűjteni is kell.
steam név: stief
És kis kék cápa az ikonom! -
Lyaranie #2026 Sziasztok!
Bocsi, ha épp beleszakítanék a témátokba, de szeretnék játékosokat keresni közös túléléshez. :)
Én a PVE 115-ös szerveren játszok, 70 körüli karakterrel, de másik szerverre is átcsábítható vagyok, kivéve, ha unofficial.
Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit és megbeszéljük :) -
#2025 Ha jó cimborátok a srác vegyétek el az állatokat, hogy ne haljanak éhen, tegyetek ki egy táblát, hogy hol vannak, és mikor visszajön vissza lehet adni neki, és más idegen nem viheti el. -
#2024 Kosz. -
#2023 Ez a legelső map amit kiadtak. PVE 250 es. Elég ha beírsz annyit a keresőbe hogy 250. Mi totál délen vagyunk van lefoglalt területünk bárhova építheted a házad kapsz helyet a közelünkbe. Nem muszáj közel lenned hozzánk, csak ha van kedved. Hunok a bázis neve. 18:00 tol 20:00 ig én fent vagyok általában mindig. Többször is írjál rám ha feljössz. Nem mindig veszem észre.
Utoljára szerkesztette: bladex, 2016.08.12. 14:26:24 -
#2022 Jo, hat azon a szerveren (primitive+ pve) amin epp jatszok a van egy "Cody" nevu emberke, hatalmas bazissal a deli parton (Island terkepen), akinek mindene rombolhato es viheto, de mindenki tudja, hogy jon majd vissza, ezert nem bantja senki sem. Nem mondom, hogy nem kel laba estenkent egy-egy joszagnak, stb., mert siman lehet, de a bazisa meg all es a nagyobb joszagok is ott vannak.
Melyik szerverrol beszelunk egyebkent, mert ha ennyire jo a kezdoknek es meg pve is, akkor lehet erdekelne majd. Kiveve, ha nincs az is telenyomva mindenfele fa oszloppal, hogy ne lehessen egy kisebb kunyhot epiteni a kezdo teruletek kornyeken. -
#2021 Korábban írtam, hogy mi nem tudunk angolul pont ez a probléma. Ha anyáznak minket azt viszont megértjük.:) A másik dolog. A szigeten rengeteg bázis, és játékos van. Egy részük kezdő stb. Te beírod, hogy srácok találtam egy bázist ami lejárt itt a sok állat ami vihető. Szerintetek nyaralni van? Találd ki mi fog történni.... Szóval mit is kéne megkérdeznem?:))) -
#2020 Én úgy vettem észre a állatok akkor járnak le mint a fa építmények. Tehát a fánál gyengébb elem korábban, a erősebb később. -
#2019 Nem en jottem, ok anyaztak, en csak egy okot mondtam (lopast), ami miatt anyazhattak :) En egyedul azon lepodtem meg, hogy minderre racsodalkoztatok, holott adta magat a magyarazat (meg a magam fajta kezdo ehezo vadembernek is, aki alig 2-3 hete jatszik a jatekkal).
De mint kertem, ne ertsd felre a dolgot, hiszen mindenki ugy jatszik, ahogy akar. Es igen, mivel szabad preda volt a dino es mivel kellett is nektek, a jatek technikailag lehetove tette, hogy vihessetek a joszagokat. Az mar mas kerdes, hogy a kozosseg/szomszedok mit szolnak hozza :)
Halkan jegyzem meg, hogy EN speciel megkerdeztem volna a generalon, hogy mi a helyzet. De ez en vagyok. Az is teny, hogy ha tudom, hogy a dinok olyan pillart szpemelo kretenekhez tartoznak, akik kibaszasbol foglalnak teruletet, nem epitkezni/vedeni, akkor nem hogy elloptam volna mindent, de a maradekot meg a tengerbe is fojtottam volna :D -
Ironman2 #2018 Külföldi szervereken sok a gyerek.Nem tudnak játszani még felnőtt fejjel,ennyi.Sajnos nem lehet szűrni őket.Bár én utálom a pvp-t,de azon agyaltam egyszer ki kéne próbálni élesben egy 255-ös official szerveren,csak ahhoz össze kéne fogni ugye,mert egyedül nulla esély,és mindenkit letarolni csak úgy bosszúból a szerveren,had fájjon nekik is egy kicsit.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.12. 12:52:19 -
Ironman2 #2017 HA abbahagyja akkor lejár az a bizonyos számláló ami a háttérben pörög,elemekre korábban,állatokra később jár le,ha jól tudom.Ebből lehet tudni hogy már nem játszanak -
#2016 A PVE szerveren nem lehet lopni csak el lehet hozni amit otthagy más. Ha valaki odafigyel semmit nem lehet elvinni tőle. A PVP szerver az teljesen más ott lerombolod a bázisát, és tényleg ellopod a cuccát. Szóval ne gyere nekem ezzel a lopással. -
#2015 1. Akkor arra válaszolj nekem, hogy nekem honnan kéne tudnom, hogy ő nyaralni van, és nem hagyta abba a játékot. Ha arra megy egy új játékos simán elviszi mert engedik a szabályok. Ez nem lopás!!!!
2. Nem én találtam ki ezt a rendszert. Én is voltam nyaralni tudtam, hogy ez a rendszer. Megkértem valakit, hogy lépjen be, hogy ne legyen gond, de ha nem tudom megoldani, és elvisznek valamit én nem kezdek el anyázni meg ilyenek főleg akkor ha olyan állatot visznek el amit én is mástól hoztam el mert ott hagyták.
Nem minden állatát vittük el csak párat ami ott lett hagyva, és szükségünk volt rá. Mi minden szabályt betartunk. -
#2014 Minden tiszteletem a tietek, de tenyleg, de baszdmeg :D Ha elmegyek nyaralni 2 hetre, akkor az meg a szomszedokat nem jogositja fel arra, hogy egy het utan betorjenek a lakasba es meglopjanak, mondvan, "mi rendesek vagyunk, nem vittunk el mindent, hagytunk meg par cuccot a lakasban"...
Arra nem gondoltatok, hogy lopas helyett megveszitek toluk azokat a dinokat? :) Mint minden normalis esetben? Biztos meg tudtok allapodni egy olyan arrol, amit osszeszed a torzsetek seperc alatt, aztan mehet is a biznisz. A szerveren ahol en pl most jatszom, kulon dino bolt is van a deli reszen, akinek kell dino es lusta szeliditeni, odamegy es megbeszelik, hogy mi mennyit er. (nalunk pl lowlvl jatekosok faval, nyers hussal, stb. fizetnek olyan allatert, amelyeket nem biztos, hogy azon a szinten be tudnak fogni)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.12. 11:36:55 -
#2013 ne vigyetek el tőlük semmit :D én is ideges lennék ha lenyúlnának bármivel is,csak mert sok van :D pl teli az ól tyúkkal azt a szomszéd elvisz kettőtt mert úgyis maradt még 10 :D -
#2012 Fogod 3-4 gigaval megeszed a bazisat es kesz! :) -
#2011 Hát kezdek kiábrándulni kicsit a játékból. Nem a játék miatt hanem az emberek miatt. Itt vannak ezek a külföldi arcok akik vérig vannak sértődve ha nem lépnek be sokáig, és anyáznak fenyegetőznek ha pár állatot elvisz az ember tőlük. Pedig ők is ugyan ezt csinálják. Rengeteg állatuk van. Mi nem csalunk azt visszük el ami kell. ha mi nem visszük el elviszi más. Mindenfélét kitalálnak amihez semmi közünk, és mivel nagyon gyengék vagyunk angolból meg sem tudjuk védeni magunkat. Nagyon kéne egy ember vagy klán a 250 PVE szeróra aki beszél angolul, hogy helyre legyenek téve ezek az arcok. Elkezdtünk építeni egy hidat amit bárki használhatott volna. erre a másik végére direkt odaraktak egy oszlopot, hogy ne fejezhessük be. Nem hajlandók felszedni szívatásból. nem értem miért kell gyökérnek lenni. -
Dagohun74 #2010 Oké. OOOOKKKKKKKÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!! -
Ironman2 #2009 Vedd ki alóluk a tálat. (ez csak tipp volt,talán lehet igy is) -
Stief #2008 Sziasztok! A növény tornyokat hogy lehet semmlegesíteni? -
#2007 MUSZAJ,MUSZAJ,MUSZAJ,MUSZAJ,MUSZAJ,MUSZAJ!!!!! Kerlek jegyezd meg vegre! Thx -
Dagohun74 #2006 Igazából a magasabb szintű dolgok receptjei a jók. Bár ott is van érdekesség van egyszerű lőszer recept, de a fejlesztet lőszer receptem nincs így múszály volt megtanulni az egyszerű lőszert is.