Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem a Hunters-en újra feldobnák az átállás dolgot, kitörne a lázadás nem rég kezdtük újra nulláról. <#buck>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nincs mit.

Mondjuk én ilyen hosszú tammelésben nem biztos hogy részt tudok venni,mert órákat nem vagyok gép mellett,de nyersanyagokat gyüjtök ezerrel,egy spawn pontot irj már le légyszi hol kezdjünk,aztán megkeressük a többieket.Közös bázist akartok,vagy mindenki külön épitkezzen magának? Szerintem egy tanya jó lenne ahol főépület közös,és mindenkinek saját szállása van.Lehetne mindenkinek saját pterája is majd,mert nem birnám elviselni ha közös madár elpusztulna miattam (volt már rá példa).D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszönöm, ez gyorsan összejött 😊
Rajta vagyok az átálláson, jelszavas lesz a szerver a biztonság kedvéért, ez ügyben Steam-en vegyetek fel és adom
Munka után fellépek 😄
Legelső a szerverek listájában felül a bannerban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na így már ok! Ez bejött...közepes beállításoknál stabilan fut 30-40-fps-n...így már lehet játszani....Köszi még egyszer!!!

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Benne vagyok! Melyik szerveren? 😄
Én is kipróbálnám ezt a primitiv dolgot
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.03. 12:24:39

drop
szia támogatom én is ezen a szerveren vagyok, és nagyon jó csak kéne egy jó társaság

Van ugye ez a kis 10 fős szerver amin vagyok, ha van rá igény egy jó Pve csapattal újrakezdhetjük Primitive Plus mod-ban.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.08.03. 12:10:02
Sziasztok,
Én is beleugrottam a játékba az ingyenes hétvége után.
Alap dolgokon túl vagyok, jó párszor felfaltak és építgettem is ezt azt. Keresnék egy tribe - ot ahol nem bosszantok senkit a kérdéseimmel. Angollal nincs gondom.
Tudtok ilyenről?
privát szerveren próbáltam a primitv+-t és kicsit csaltam giveengrams paranccsal meglett minden.Be is jött az asszonynak van benne minden jó ház berendezéshez.

Steam-en belül a játék nevére jobb klikk tulajdonságok, azon belül indítási opciók és oda kell beírni.

Köszi Srácok a segítséget! Ezt gondolom a parancsikon-tulajdonságok-általános részénél kell beírni? Kell szóközt hagyni? Kell az eredeti cím is?

Azt a bizonyos csapot csak a redwood forest hatalmas fáira tudjátok tenni, de csak olyan magasra, hogy kelljen hozzá platform ami szintén elég költséges dolog, úgy kezdődik, hogy 1600 darab fa plusz még a többi 😊
DevLupius
Mi kipróbáltuk a Primitive Plus-t, sajnos nem igazán láttuk át az összefüggéseket, mit honnan, mit miből, a gamepedia leírások még hiányoznak, így feladtuk, indítottam egy sima The Center térképet, most ezen játszogatunk, de meg kell, hogy mondjam sokat fejlődött, most kifejezetten tetszik nekünk.
A horgászás nagyon jó, alig vártuk, hogy lvl20 -at elérjük és pecázzunk, de mint kiderült ez nem ilyen egyszerű, csali nélkül nincs pácázás, kétféle csali van, az első a Leech vére, elvileg a mocsárban lehet szert tenni rá, de feladtuk nem találtuk meg őket, a második a fának a nedve, igen ám de annak kinyeréséhez való csapot csak lvl35-ön lehet megtanulni, így most nem tudjuk kipróbálni még valaki el nem éri 35-öt.
Mi a trópusi szigeten kezdtünk annak is a nyugati részén, ott viszonylag biztonságos, csak néha jön egy CARNO ami felzabál, de a tüskés kerítés sokat segített ezen a problémán. Viszont a Crossbow durván megkönnyíti az életet, szerintem túl erős.
Két kép a játékból:

Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.08.02. 18:53:23

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Egyébként innen tölthető a Primitive+ tartalom:

http://store.steampowered.com/app/508150/

Primitiv szeró nem rossz,mert nem támadnak rád rakétával hála istennek,néhány nagy dög is le van tiltva ha jól tudom.Egyszer kipróbálnám majd,de nem pvp-ben

En sem arra gondoltam hogy bumm bele szeliditesbe egybol. De ezeket a legkonnyebb elkapni az elejen. Es gyakorolni ezeken kell nem egybol a Rex-re menni. <#awink> Az elejet en is imadom sokkal jobb hangulata van a jatekank az elejen. Mostanra mar sok mindenunk megvan a barlangok is megvoltak, a boss-ok meg nem de az is meg lesz elobb vagy utobb. Ha ugy alakul akkor kezdunk egyet a primitv+ szerveren.

Azért ez nem olyan egyszerű ahogy leirod Pteranodon nyereg kitanulásához kell egy kis idő még.Javaslom kezdőknek,az első legyen a ruha,és a fejsze kitanulása,utána az ágy,és jöhetnek a nád elemek,hogy meghúzzuk magunkat valahol,minél előbb fára kell váltani,mert a vadabb állatok a nádat,és fát is betörik.Nagyon sokat kell gyüjtögetni,hiába vannak szorzók,köveket folyamatosan,és fákat is gyüjtsetek.Majd idővel bőrruhára váltani,ami azért megvéd pár ütéstől.Nekem kimondottan a játék kezdés tetszik,amikor már mindened megvan,akkor sajnos unalomba fullad az egész,pedig gyönyörű a játék.Maga a túlélés része az nagyon jó lett.Ja és a staminára,meg súlyra (weight) rakjatok,sőt a sebességre sem árt hogy el tudjunk futni a compyk,és dilók elől.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.02. 15:54:28

Van safe zone ébredéskor,én nem tudom hogy a szerveren hogy van beállítva,de lehetséges azt szabályozni,ezek szerint nem állították be azt

PiszkosFred
Meg csak par ora jatekon vagyok tul, ismerkedem, tanulok, figyelek, tapasztalok a magam tempojaban (es a magam hibaibol). Torzseket es aktiv kozosseget (meg vegleges szervert) majd keresek kesobb, amikor jobban ralatok a dolgokra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha az island-on játszol délen ébredj az nyugis hely, ha a Centeren akkor valamelyik trópusi szigeten. Egyébként a befogás hozzá tartozik a játékhoz. Az egyik legegyszerűbb amit be tudsz fogni kezdőként a pterodoton, dodo, parasaur, dilo. Legyen nálad bola (gyártható)narcoberry (gyűjthető) és hús ( pár dodo-t lecsapsz) vagy gyümölcs szintén gyűjthetők. Bola-val megdobod a pterodoton-t nem tud menekülni bunkósbottal ( 5 másodpercenként üsd) v. ököllel kiütőd, aztán mehet bele a hús és a narcoberry, és idővel a tied lesz. Persze a nyerget nem árt megtanulni hozzá. <#awink> De egyedül minden nehezebb nem árt csatlakozni egy törzshöz.

PiszkosFred
Ezek meg azon aspektusai a jateknak, amelyekrol tudom (olvastam roluk a reviewkban), hogy leteznek, de fogalmam sincs hogy mirol beszelsz 😄 En mar annak is orulok majd, ha este ujra belogolva olyan helyen eledek ujja, ahol nem esz meg instant egy boa vagy valami mergesebb kakadu, es vegre megint el tudok kezdeni egy "karriert".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.02. 13:57:49

Vagy elkapsz egy pterodoton-t és repülve könnyebb megkeresni.

PiszkosFred
Igen, rogton utana neztem es utana olvastam, csak hat mar azutan, hogy megtortent a "baj". Azota prioritas a borok osszegyujtese es az agy elkeszitese 😊 Csak hat visszamentem volna a regi helyre, tetszett a kilatas... de majd egyszer, talan, ha...

Ágyat mindenképpen le kell rakni,a hálózsák csak egyszeri spawn-ot generál,aztán megsemmisül,de az ággyal bármikor visszateleportálhatsz bárhol vagy,van benne fast travel is.Pár dodót legyilkolsz,aztán máris van ágyad (fast travel előtt le kell vetkőzni,mert a cuccokat nem viszi át)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.02. 13:18:37

Kell neki erősebb videókártya,nekem az 1 gigáson medium beállítással elég jól elfut directx11-en

Van romlási ideje az épületeknek. Szerver függő.

PiszkosFred
Akkor jol gondoltam, hogy ideje lemondani a visszajutasrol 😊 Meddig el egyebkent egy ilyen epulet? Amig le nem bontjak az allatok/emberek (elvileg PVE szerverre mentem, ha ez szamit) vagy a szerver is torli ezeket idorol idore?

Hát az ágy lenne az ahol újra születnél. Így csak keresés marad. De ha tényleg kevés dolog volt amit leraktál akkor, és ha tényleg nem találod a szállásod hagyd a fenébe. Legközelebb ha megvan az régi vagy az új bázisod akkor a térképen jelöld be. Könnyebb lesz megtalálni ha még egyszer ilyen előfordul. Megnyitod a térképet (M) és ott a pont hozzáadása vagy mi a szösz neve opciót választod, és lévén hogy még nincs GPS-ed belövöd kb hol lehetsz a térkép oldalán található kordináták alapján.

Szia, a lentebb írt paramétereket használd és a 4 GB indítási módot, akkor -igaz kicsit csúnyácska lesz- meg lesz az 50-55 FPS a játékban.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.08.02. 12:19:23
PiszkosFred
Idiota kerdes kovetkezik.

Az ingyenes promo hetvegen kiprobaltam, megtetszett, megvettem. (kulon koszonet a fenti inditasi parameterek miatt, mert bar csokkent a jatek szepsege bizonyos teruleteken - annyira azert nem veszes igy sem highra pakolva mindent -, de az fps igy mar rendben van). A hetvegen hamar beletanultam, es mar odaig jutottam, hogy elkezdtem epiteni valami kis szarsagot az egyik tengerpartra (Island map). Falakat, padlot, tetot, tarolot, stb. Elkovettem azt a hibat, hogy agyat nem gyartottam/raktam le.... es hat ahogy ilyenkor lenni szokott, a jatek heveben inkabb batrabb voltam, mint figyelmes, es megevett egy nagyobbacska dino, akit en a kezdok tapasztalatlansagaval novenyevonek veltem. Nem volt az.

Es akkor itt kezdodott a kalvariam, a visszajutas kerdese. Mert azt hittem, hogy tudom, hova epitkeztem, de nem, nem tudom. Ugy nagyjabol csak sejtem, mert emlekszem az egen eppen felrobbano (vagy mit csinalo) bolygora, amelybol jonnek a meteorok (vagy mik - elnezest, de a hattersztorival nem vagyok tisztaban, csak fejest ugrottam a jatekba), de ez igy edeskevesnek bizonyult. 😄 orakig probaltam megtalalni azt a spawn pontot, amely talan segithet, de akkora a terulet, hogy eselyem sincs visszajutni arra a partszakaszra. Ilyenkor mi a teendo? Hagyjam a picsaba az eddig osszeszedett nyersanyagot es kis bazisomat (3x3-as lofasz kis kalyiba fabol), vagy van valami trukk, amivel oda lehet "teleportalni". Oke, azt mar talan sejtem, hogy ha csinalok agyikot, akkor nem szivok ennyit, de ez mar keso banat...

#szerk: nem maxtreme posztjara lenne ez valasz, meg mielott, csak veletlenul kattintottam oda 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.02. 12:09:11

Ombika
Epicen is lehet jol futtatni 2560-ba! 😉 Az azt jelenti 50 FPS...

Próbáld ki a következőket beírni hátha.

Az inditási parancssorba.: -HIGH -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10

Ezzel hátha jobb lesz és annyira nem lesz csúnya sem. Nekem ezzel fut medium, high beállítások mellett 35-40 FPS-el.

MarkBlade
A jàték nagyon jò, de kompromiszummal. Médiumon jòl fut az erôgépeken.
Most néztem ki magamnak egy MSI Radeon R7 370-t: Azzal talán jobb lesz....bár a lentieket olvasva...az sem biztos.-😞

grebber
Majd 2060-ba mikor talán kész lesz talán jól is fog futni .....

Next PC upgrade: 2022

Ombika
Sajnos azzal a cpu-ban epitett VGA-val jobb,ha bele se kezdesz.. 😞

Maxtreme
1-2 hónapja mikor valami 10 dollárért osztogatták megvettem, aztán mikor láttam hogy egy 4ghz-es i5-el, gyárilag elég durván húzott gtx970-el, és 16gb ddr3-al minimumon 20 fps-el megy szinte minden pálya, (mellé randa mint a bűn) inkább a refundot választottam..

Üdv Szevasztok!!!

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mi a ..... van egy AMD A10-7850K, 8 GB RAM-al...- ha jól láttam azért bőven meghaladja a minimális rendszerigényt- akkor miért akad ez a nyamvadt játék. 3 napja mikor felraktam még közepes beállításoknál nem szaggatott. Tegnap beléptem, jött valami update, na azóta ULQ-n is szaggat..A látvány az már semmi, de azt még feldolgoznám, ha legalább lehetne vele játszani. De neeeeeeem.
Jó, csa proci csak a saját grafikus meghajtóját használja, de akkor sem kéne annyira akadnia, hogy 10 perc kellje, amíg betölti a mappot és lerendelni a környezetet.

Vagy én csinálok valamit rosszúl????

Szóval nemrég raideltek be minket a nemrég indult primitiv plusz szerveren és lenne egy kérdésem. Bent vártuk őket kő ház körbe nem törték be sehol utólag is megnéztük és valahogy mögénk került a házon belül és leszúrt. Nem admin de tuti van valami bug esetleg cheat amiről nem tudok. A ház körül lévő fal elé pillarokat raktak lehet annak köze van a bugoltatáshoz? Valami ötlet valaki?

Köszönöm.

Tropical Island North, a kezdőknek való hely, minimális a ragadozók száma, azokat könnyedén lehet hárítani. A tutajhoz 15-ös szint kell és nem szükséges semmi előtudás.
A Center mapon. Egy kezdőnek hol a legbiztonságosabb?
Nem ölnek meg azonnal.

Miket kell tudnom hogy a csónak/tutaj-t építhetek? (szint és előtudások)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.07.31. 20:16:00

Én a Center map-ra voksolok. Elképesztően szép lett, rengeteg új hely és felfedezni való. Látványra is és játszhatóságra is jobb, de hozzáteszem jelen helyzetben. Az Island map az az alap, ott kezdtük el anno, így az mindig megmarad kedvencnek.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.07.31. 19:40:23
Köszi.
Másik kérdés.
Melyik térkép jobb?

Szia, megkeresed Steam-en belül a műhelyben a feliratkozásaidat, leiratkozol róla, akkor törli a gépről is.
Hol tárolja a játék, a modokat és egyéb letöltött több gigás vackokat? (mikor beléptem 1-2szerverre akkor letöltött több gigányi vackot)