Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékos társakat keressek a scorched earth kiegészítőjéhez, ugyanis eddigi játékos társaim egyéb elfoglaltságok miatt nem igazán aktívak mostanában : ) Jelenleg egy orosz pve 3x-es szerveren űzöm az ipart pár hete, közepes szinten közepes felszereltséggel és pár alap dinóval.
Általában este 22:00 után vagyok aktív, ha igény van rá hajlandó vagyok újrakezdeni egy másik szerveren de szívesen folytatnám a jelenlegit is, új emberekkel. A voice alap és elvárt igény, Ts3 szobát tudok biztosítani hozzá 0/24 ben.
PM be elértek illetve a fórumot is figyelni fogom : )
Köszi
Utoljára szerkesztette: Daniizz, 2017.01.25. 17:26:38
Ki tudja mik lesznek ezekbol, reszemrol koszonom a tippeket, kovetem azokat is es hatha egyszer erdemes lesz kiprobalni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kieg helyet meg jön a connan is
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.01.25. 15:49:00
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ilyen kell:
GameUserSettings.INI:
DinoCountMultiplier=0.5 (az alap 1.0)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.25. 11:21:34
sajnos használható ötleteket sehol sem találtam...
https://www.twitch.tv/sp1gu
Miből gondolod hogy nem lesz az alapjáték része? Patchnotesben van, semmi DLC vagy ilyesmi nincs említve. Amúgy logikus lenne hogyha van primitive+ akkor lenne mondjuk tek+ mod, mert igazság szerint sztem eléggé agyonveri az Arkot (pl minek dinó ha repülök anélkül is... 😊 ), de nem láttam említve hogy ilyet terveznének...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.24. 17:10:30
Bárány, gyapjú, tek ruházat, jet pack, rengeteg emote, idézések, fodrászkodás, élőlények, frakció kijelzés stb. ahogy átfutottam a szöveget.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
2015-ös kommenteket találtam hogy PVPn nincs despawn
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.24. 14:12:26
A vilagban szethagyott cuccok lebontodnak (vagy ha nem magatol, akkor egy arra jaro bontja majd el), azokkal nem is szoktam foglalkozni, csak ha epp valaki van a kozelben es nem akarok kicseszni vele, lasd tamet vedo tuskes keritesek, vagy idoszakos emelvenyek dinok kabitasahoz, stb.
PVP szerveren meg gondolom alapbol elpusztithato minden, nem kell megvarni a despawn timer leteltet, csak az objektum ellen egy arra alkalmas fegyvert kell talalni.
Szórok szét mindenfelé spawnpointokat meg rejtekhelyeket, de ha összedőlnek maguktól mert nem jár arra senki atörzsből akkor megette a fene...
Mondjuk elég sok elhagyott bázist láttam (törzseké akiket még nem láttam amióta a szerveren vagyok), lehet nincs despawn PVP módban?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.24. 12:36:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Terra nova szeró
kezd idegesíteni hogy bugjavítás helyett dlcket adogatnak ki
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.23. 22:05:58
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Remélem jó lesz majd, mert dx 11-ben elég fasza a játék.
Felül le van irva!
Az offline védelem gyakorlatilag PVEvé alakítja a PVP szervert, mert simán el tudom képzelni hogy inkább kiloggolnak az emberek ha baj van (mondjuk a bázison éppen csak egyvalaki aktív azt jön az ostromló sereg) azt akkor annyi a raidnek. Max a casual PVP mehet, ha összefutnak a vadonban véletlenül...
Amúgy nem is értem: ilyenkor honnan lehet tudni hogy egy törzs támadható vagy nem? Oda kell repülni egy épületükhoz és megnézni mi a helyzet?
Vagy mi van akkor ha a jó bányászhelyeket telerakják turretekkel/plantXel azt elmennek aludni? Akkor a turretek a többiekre lőhetnek de ők nem támadhatók az offline védelem miatt?
Ez egy mod, van vhol leírás?
Az mondjuk nagyot üthetne benne ha lehetne formálni a tájat, barlangokat fúrni egyebek - akkoor akár még értelne is lehetne.
És remélhetőleg ez jól fog futni minden vason 😄
Az egyetlen amiért nem tetszik hogy ez megint erőforrásokat von el a rendes arktól (ha jól értettem a cég azonos), az a fura érzés van bennem hogy az ark devek úgy érzik az ark SE-ből már kiszedték a pénzt amit lehetett, ezért belekezdenek valami másba... de ne legyen igazam, remélem nem lesz semmilyen módon rossz hatással az SE fejlesztésére...
Meg kell hagyni igy egymás mellett azért nem kicsi a különbség (de még mindig a nagyobb FPSre szavazok 😊 )
Biztos vagyok benne hogy még ugyanolyan beállítások mellett az default DX és a DX10 között szemmel láthatóan lesz különbség a megjelenésben (a modernebb szebb).
Ebből következően a Dx10 beállításnál jobb lesz az FPSed (átlagban azt mondja a nép olyan 1.5-2x a különbség), cserébe nem lesz olyan szép a játék... mondjuk személy szerint nekem DX10el is gyönyörű, nem látom annyival szebbnek az alapbeállítást (Dx11 talán?) hogy megérje a felezett FPS.
Arról nem is beszélve, hogy pl a látótávolságnak elég célszerű Epicnek lennie, az sokkal többet számít mint az hogy a fénysugarak 10szeres pontossággal vannak kalkulálva 😊, mert nincs is annál frusztrálóbb amikor mondjuk keresel egy elkóborolt argentát, és csak akkor rajzolja ki a játék amikor már majdnem nekimentél... még epicen is elég kevés a látótávolság....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.23. 08:44:27
Ark&Minecraft összekovácsolása?!
Szerver PvP alapú. Minden szorzó 5x. Offline védelem 3perc után aktiválódik.
Slot jelenleg 40, de ezt bármikor lehet bővíteni.
Szerver ip 148.251.108.163:7777
Kösz:Hanyed!
Mondjuk jó lenne ha valamelyik tracker látná is,mert bármelyikbe beirom,nem látja egyik se.Gondolom mert nem publikus.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.22. 14:18:37
Illetve a másik, hogyha csökken a kaja mert forgalmas helyen vannak, akkor az milyen ütemben megy? Nem tudom belőni hogy hány napot bírnak ki etetés nélkül (amikor kilépek fullon vannak, mondjuk 4000 kajaegységgel)
* Primitive+ Major Update! (please make sure you have this latest version if you're running Primiive+)