Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
https://ark.gamepedia.com/Leech_Blood
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nekem kb 2003 óta van netem. Elötte már az első gépemet, ami egy C64-es gép volt még 1989 körül vettem. Addig csak singliben játszottam de mióta van netem rengeteg játékot kipróbáltam. Eleinte call of duty, és hasonlók. Már ekkor volt saját szerverem és klánom. Kisebb mizéria végett áttértem az online mmo játékokra. Silkroad,cabal, Archlord, jade dynasty, és még sorolhatnám. Pontosan azért amiért te is, hogy nekem ne mondják meg hogyan és mikor játszok, szinte mindegyik játékban volt klánom .Általában eleinte azért mert rohadtul untam hogy állandóan klánba akartak hivni. Ami az Arkot illeti. Nekem mindössze 2-3 hónapja van meg. A nyári szabadságom ezzel telt 😊
A szerver amit bérlek, van már egy haveri csapat akik játszanak,de ők is inkább magukban vannak el. Neked nem mondtam olyant lépj be a tribembe. Csak hogy próbáld ki a szervert. Nekem nincs tribem,se csapatom, se dinóm. Mindössze egy házam van, pár gép, és néhány páncél szekrény ami üres. A szerveren az exp szorzó 1,25% on van. A max player és tamed dinó level szint lv 500, wild dinó level szint elvileg lv 300. A harvest sincs eltúlozva, és a baby dinó dologba is minimálisan van belenyúlva. Mindössze 2 mód van most. Az egyik egy keltetögép a másik pedig szebb ház épitő elemek. A pálya ShigoIsland. A szerver bérelt, nem a gépemen fut. Ami oktoberig van előre kifizetve. Néha probálkoztam egy két admin parancsal de például a forcetame ha túl sokszor és gyorsan használom, kifagy a szerver. Igy sajnos nálam is elöfordult hogy a kifagyás miatt meghalt valakinek a dinója. Mivel admin vagyok, bár tudom az már nem ugyanaz,de nem tart semmiből visszapótolni a veszteséget. Én magam, talán kitaláltad a C64-ből, 52 éves vagyok. Szóval ha ugy vesszük már nálam is gyakran van az hogy elvagyok magamban mint a befött 😊 Nem kértem hogy velem játsz. Nem igy értettem. Persze az elöl sem zárkoznák el,de nem tribet, nem csapatot keresek. Valoszinüleg ha lenne egy szimpi csapat ha befogadnának lehet be is lépnék,de ahogy magamat ismerem, nem igen van olyan csapat. Én szivesen segitek bárkinek de nekem se nagyon van kedvem már a tizen évesek vitáihoz, hözöngéseihez. És nálam csak egy dolgot kell bizonyitani, az emberséget. Azon kivül hogy valaki pancser, ügyetlen, vagy bármi más nem számit,mert azon lehet segiteni. Nem akarom senkire se eröltetni hogy a szerveremen játszon.Neked is azért ajánlottam hogy megmutassam van élet a helyi játékon kivül is. És szerintem uncsi az island 😊 De ez izlés kérdése. Jelenleg én is keresgélek még, töprengek melyik pálya tetszene a legjobban nekem, szeretnék találni valami jó kis modot. Valami izgalmasat, amiben valami mást is lehet csinálni.
CristalIsles, Valhalla, Ragnarok, Shigoisland ezek a pályák közt vacilálok. Modban valami olyasmit szeretnék találni amivel akár egyedül is lehet élvezni a játékot, amivel nem érzi az ember magát egyedül. Amivel például akár téged is letudnálak kötni 😊 Van pár ötletem de meg is kéne valósitani.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.26. 13:18:56
Sziasztok!
Nagyon rendes vagy,hogy gondolsz rám,már mint,hogy bevegyél,hozzád a szerverre,vagy a csapatodba.
Leírom neked,én miért szeretek egyedül játszani,de előbb tudom sokféle ember van,vannak olyan játékosok akik unalmasnak találják ha egyedül rohangálnak,szeretik a jó társaságot haverokat.Én írtam PiszkosFrednek,hogy én World Of Tanks-al is játszok,nem reklámozni szeretném a játékot csak talán így átéled az én gondolatmenetemet,és lehet igazat is adsz.Közel 50 000 csatám van 2012-óta játszok vele,egyszer ki szerettem volna próbálni a klán életet,de nem gondoltam komolyan egy darabig,megmondom őszintén féltem tőle,de egy nap eljött a belépés,egy csapatba kerültem egy játékossal,aki kilőtt 5 tankot,én villogtam neki a térképen,hogy az utolsó tankot aki közvetlen előttem volt,jöjjön oda,hogy meglegyen a top gun medálja,meglett neki.Majd rám írt a csata után,hogy köszi,és volna-e kedvem csatlakozni hozzájuk a klánba,volta 25-40 között voltunk ha jól emlékszem.Beléptem hozzájuk,egyébként ő volt a parancsnok is,mentem vele szakaszba TS szerver vagy hogy hívják az nem volt egy darabig,miután lett nem nagyon használta senki,a csaták közben írogattunk.Mondom a parancsnokomnak,nem kellene visszavonulni,mert nagyon jönnek,és egy jobb pozíciót felvenni?Ugye írtam nem mondtam,írja,hogy nem maradunk,gondolom nem jól vette,hogy én akarom megmondani mit csináljunk.Ö mögöttem volt,egyszer csak visszavonult,és már akkor szolt,mikor már elég messze volt tőlem,amikor én vonultam vissza engem szétszedtek,bármikor kérdeztem a többieket átjöttök a tesztszerverre,mert minden frissítés előtt volt egy tesztszerver,ha ott minden rendben volt akkor kiadták,mindenki azt írta nincs kedve.Én meg egy hét után kiléptem,nekem ne mondja meg senki mivel,mikor,meddig játsszak.Játsszak este tízig mikor reggel 6-ra járok dolgozni.Egyedül elkaptam a fonalat nyerési szériám volt,ha szünetet tartok,nem tudom miért,de onnantól vereség,tehát addig kel amíg a vas meleg.Az ARK játékba a haverom csinált egy szervert az aki a számítástechnikában dolgozik,de ő nem tudott segíteni,mi a hiba oka.Bevett a klánba ő maga egy pár nap után megunta,mert valamiért újra kellett kezdenie 68-as szintet ért el,mert megállt az xp-je,és nem tudott gyártani semmit.Én meg meguntam,hogy állandóan figyeljem,megy-e a szerver,mindig csak rostot,fát,követ,fémet gyűjtöttem,amiből ők meg építettek.Majd csatlakozott hozzánk,két játékos egy 15-éves,meg egy 35-45 év közötti,fent voltuk egyszerre 4-en ott volt TS nemértettem ha a haver szolt,hogy mit szeretne,mert a másik kettő az megállás nélkül beszélt,apja,és lánya,értem én,hogy tanította,de miért nem az egyjátékosban kezdte,hogy legyen tapasztalata.Én magamnak való vagyok,nem szeretem,ha utasítanak,és én se szeretek mást,mindenki játsszon úgy ahogy öt boldoggá teszi,nekem nem hiányzik az,hogy azt az állatot,én szelídítettembe azzal nem mész,vagy véletlenül akaratlanul meghal egy állat,mért nem vigyáztál rá,stb. Tegnap a saját sasomat majdnem 5x ölettem meg elkapott a giganoszaurusz,de ha meghal akkor kit vádolok?Magamat,ha klánba lennék ott meg mindenki engem hibáztatna,amitől csak feszült,és ideges lennék.A másik ha valaki klánba van ott van egy megfelelési kényszer,jobb akarsz lenni mindenkinél.
Bármikor történhet valami baleset és ismét valami nem müködik. Hogy ezt a legegyszerübben megold ahhoz lenne szükség egy mentésre a játékból. Igazából nem kéne az egész steam mappát elmenteni, mert elég lenne csak pár részt de igy egyszerübb lenne mint egyesével kibogarászni miröl kell mentés miről nem.
Ha felirtakozol bármire, akár egy módra akár egy pályára, amikor elinditod a kliensed az letölti. A helyi játék módba belépve ott fogod taláni azokat. És mivel helyi játékot inditasz csak te egyedül leszel rajta, ugyanugy akár az island pályán. De ha szeretnél valakit meghivni, mondjuk egy haverral ketten együtt játszani, arra is van lehetöség de az teljesen külön van.
Island és sok más hasonló pályához képest, ahol szinte minden csupa zöld, és annak valamilyen árnyalata, igazi felüdülés volt számomra a CrystalIslandon a piros falevelek, a szép virágok, a sok szines kristály. Sikerült úgy elbambulnom azt vettem észre valami megevett 😊
Az ilyen egyéni custom pályákon gyakori hogy van valami különleges lény, ami egy másik pályán nem igen van.
Tegyél egy próbát, nézd meg a szerverem. Volt aki kérdezte mi a szerverem elérhetösége. Talán nem túl zavaró ha közzé teszem.
Az ip cim : 37.221.209.129:27625
<HUN>Ark-Lord Evengard.
A konfig ? Hát azt nem lenne egyszerü leirni. Egyéni. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.26. 00:17:46
Ti találkoztatok a mai napon hibákkal?Én nem is egyel,egy Giganoszauruszba közel 200 db kábító lövedéket lőttem bele,de ki se feküdt,és csak 13-as szintű volt.A másik egy farkas 140-es besétált a zárt kapun a hajómra.Mielőtt írná valaki nem hagytam nyitva,mert nem is nyitottam ki,mivel a kisajtón közlekedek,csak akkor nyitom ki ha állattal jövök megyek rajta.
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani frissen indult EU/HUN ARKasylum Ragnarok PVPve szerverünket amit a játék szerverslistáján ezen néven találtok meg: EU ENG HUN ARKasylum Ragnarok All3x TB5x fresh<23.08>23.08> (elég csak beírni a keresőbe hogy ARkasylum) illetve ezen oldalról közvetlenül is tudtok csatlakozni, valamint szavazni a szerverre, ha tetszik: https://ark-servers.net/server/104391/
Szeretnénk egy jó pvp közösséget kialakítani nem csak magyar hanem európa más országaiból származó játékosokkal. Jelenleg 30 férőhellyel rendelkezik a szerver, de ha később igény lesz rá tudjuk bővíteni. Stabil alacsony pingel rendelkezik. Rendszeresen updateljük amilyen gyorsan lehet
Rendelkezünk szabályzattal amit a két több mint ezer óra offical pvp játékidővel rendelkező 20+ admin tartat be. Segítőkészek és legtöbb esetben a nap 24 órájában lehet hozzájuk fordulni, ha gond van.
Fontosabb ratek:
Xp 3x
Harvest 3x
Tame 5x
Breed Maturate Hatch Mating 5x
Rendelkezünk saját Weboldallal amit az ezen a linken érhettek el: http://arkasylum.weebly.com/
Oldalon megtaláljátok a szabályzatot illetve kiépítettünk egy Donate rendszert amivel támogathattok minket ami számos előnnyel járhat számotokra a játékban, így tudjuk számotokra biztosítani a minél zökkenőmentesebb játékélményt.
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, akkor csatlakozzatok bátran, építkezzetek bárhová Ragnarokon, és ha tetszik a szerver ne felejtsetek el szavazni itt https://ark-servers.net/server/104391/ !!!
Köszönöm hogy végigolvastátok!😊
Utoljára szerkesztette: Gaben650, 2017.08.25. 20:43:44
Meg úgy tudtam attól szerveres a játék nem?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.25. 16:18:32
Rendes vagy!
Nekem mindenem megvan amit szeretnék az Izlandon,egyedül azt hiányolom,hogy olyan nagy szintű állatok legyenek,mint a sivatagosba,161-es. Május vége óta játszok csak,még nem sok 6 száz valamennyi órát játszottam.Módokra nem vágyok,elég volt az amit használtam ultra stack,ha jól tudom a nevét,de meg is keserítette az életemet,mire kiderült,hogy az kavart be a játékba,nem tudtam polimert gyártani.Bár jó lenne ha magába a játékba beletennék az a módot ami az építkezést segíti,mert vannak olyan építmények amik olyan nagyok,hogy nem fér bele a képbe,és van mikor mellé rakom."Ha van egy felesleges de müködöképes plusz vincsesztered, még most, mig müködik, másold át az egész steam mappát"Ez mi miatt kell?
"Amugy szerintem tényleg érdemes kipróbálni néhány generált pályát. Vagy ha azzal nem akarsz bibelődni, iratkozz fel pár db egyéni pályára, Van néhány nagyon szép pálya. Igaz, helyi játékhoz hatalmasak,de ha az nem zavar, nézd meg.
Nekem nagyon tetszik például a Crytal Isles, Na ezen a pályán lehetne röpködni 😊"
Itt egyedül lennék,vagy mások is?
A helyi játékkal játszóknak nem veszik el a profiljuk?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én örülök az új servereknek.. a régiek tele voltak szarva duplikált dolgokkal.. meg bugos keltetésekkel stb stb..
Elvileg most újra írták a serverek codeját.. de majd kiderül.
Mivel az upddate-eket megkapják a régi szerverek is, ezért nem nagyon gondolkozom még a költözésen... persze ki fogom próbálni az új szervereket, de azt írták közleményben, hogy a régieket is rendbe szedik az induláskor, reméljük tényleg lesz valami változás, mert PS4-en borzalmas állapotban van a játék, sokkal rosszabbul fut mint induláskor.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.08.25. 10:40:48
Például windows7 ről windows10 re váltva...
Persze lehet ismerkedni, haverkodni de egy szerveren "vendégként" játszani nem könnyü. Elfogadni valaki mások szabályait, megfelelni az elvárásaiknak.... Aztán menet közben mindenkinek születnek új elképzelései a játékról, hogy mit szeretne másként. Én annak ellenére hogy találtam 2-3 olyan szervert is ahol jó társaság fogadott, segitökészek voltak, de én mégis inkább ugy döntöttem inkább a magam elképzelései szerint fogok játszani. Rá áldoztam egy összeget és kibéreltem egy szervert,elöször csak 1 hónapra.
Aztán belevetettem magam a konfig megtanulásába, teszteltem ami csak eszembe jutott.Épitettem, romboltam, .. olyan dolgokat csináltam amit más valaki szerverén nem lett volna lehetöségem se kipróbálni, se ez által megtanulni. Régebben call of duty játékban is volt klánunk és bérelt szerverünk. Volt némi alap tapasztalatom. Amikor felfedeztem hogy az Ark játékban mennyi mindent be lehet állitani le esett az állam. 10-12 évig játszottam különféle mmo-kkal is. Onnan is van sok tapasztalatom, elképzelésem. Nyilván mindent nem lehet be állitani amit ki agyalok de a lehetöség még igy is hatalmas. Bár igaz, annak ellenére hogy ez a bérelt szerver más játékosok számára is elérhetö mégis kb olyan mintha single módban játszanák, mert szinte egyedül vagyok. Néha betéved valaki, körül néz, de amikor rájön ezen a szerveren nem lehet 1 fa kidöntésével 20 szintet lépni és rájön itt bizony keményen megkell küzdeni az életben maradásért, odébb állnak.
De én ugy vagyok ezzel,hogy hajlandó vagyok némi engedményre más játékosok számára,de az én szerverem az én szabályom elv megfog maradni. Értem ez alatt az alacsony szorzókat, a nehézségi szintet stb. Én esetemben ráadásul a helyi játékban sokkal jobban laggolok mint a bérelt szervereken. Igy számomra mindenképpen kézen fekvö döntés ez. Ezt a szerver törlési dolgot, ha új kezdö játékos szemével nézem, szerintem ez nagyon jó döntés. Megkell adni az esélyt az új játékosoknak is.
Befektetett idot sosem sajnalom, ha az addig szorakoztato volt. A dinokat mar inkabb, mert azok a szivemhez nottek, de majd fogok be ujat es kesz, idovel atveszik a helyet a regieknek, akar funkcioikat tekintve, akar erzelmi kotodest. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Örülök végre sikerült. Ha van egy felesleges de müködöképes plusz vincsesztered, még most, mig müködik, másold át az egész steam mappát. Ha szeretnél nagyobb szintü mobokat, ahhoz bele kell nyúlni az ini fájlokba amit már a múltkor is javasoltam.
Ha érdekel a dolog csak szólj és segítünk. Amugy szerintem tényleg érdemes kipróbálni néhány generált pályát. Vagy ha azzal nem akarsz bibelődni, iratkozz fel pár db egyéni pályára, Van néhány nagyon szép pálya. Igaz, helyi játékhoz hatalmasak,de ha az nem zavar, nézd meg.
Nekem nagyon tetszik például a Crytal Isles, Na ezen a pályán lehetne röpködni 😊
Ha launch után végre normális lesz a ping, nem lesznek szar szerverek, akkor átköltözöm, de ha marad minden, akkor mindegy...support hiánya se érdekelne...
Nem ilyennek kellene lennie?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.24. 22:09:03
Plusz egy közeli dátum is el volt rejtve.. vagy egy fizetős DLC is jön azonnal vagy egy új térkép ?
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.08.24. 21:28:34
"Mivel ujraraktad, valoszinuleg valtoztak a beallitasok is (probalj minden grafikus csuszkat ugy visszaallitani, ahogy volt)"
En is jartam mar igy, hogy reinstall utan - hiaba tartottam meg a beallitasokat, .iniket, - a jatek ujrapozicionalt par dolgot. Ezert is kell, ha mas nem lefotozni a beallitasokat akkor, amikro minden mukodik, hogy kesobb vissza tudd allitani, ujra tudd produkalni azokat.
Ha vannak hölgyek is akkor nekik is.Megvan mi volt a gond,mondtam van számítástechnikában dolgozó barátom,illetve barátaim,2 alkalmazott,és 1 főnök.Az egyik alkalmazottat kérdeztem,ő nem tudta a választ,igaz 4 óra ment el rá,de kiderült.A haverom is letörölte a teljes játékot,kivéve a steamot,utána letöltötte a játékot,mivel neki jobb nete van.Utána is beadta a hibát,de csak Izlandon.A hibát viszont ez okozta,mert rá tudott keresni.(Distance field shadowind).Amikor újra van telepítve a játék ez automatikusan,ki van pipálva,valamiért eddig nem okozott gondot.Most ki lett véve a pipa,és el lett indítva a játék és betöltötte a játékot,és még az új állatom is ott van a bázisomon.
Mindenkinek köszönöm aki vette a fáradságot,és próbált nekem segíteni a hibát megszüntetni.
Már csak az hiányzik,hogy olyan nagy szintű állatok legyenek,mint a sivatagos pályán,és akkor már örülni is fogok.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.24. 19:33:29
Ha még nem látta valaki,akkor itt a lista azokról a szerverekről amiket aug 29.-én törölni fognak.
https://survivetheark.com/index.php?/forums/topic/237198-pc-server-kill-list/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.24. 12:23:54
Részemről a mocsok lopós állatokat utálom. 😊