Kiderült, mikor mutatják be az új X-aktákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még azt sem mondanám, hogy jó volt. A 6. évad közepének eseményei után teljesen inkoherens lett a sorozat, egymásnak ellentmondó részek, logikátlan és következmények nélküli történet vezetés, stb.
A legjobb részek emiatt a fő szálhoz nem tartozó vicces részek lettek az én szememben.
The Amazing Maleeni
The Goldberg Variation
Je Souhaite
How the Ghosts Stole Christmas
Monday
stb.
Az egész sorozat mozgatórugója a '90-es évek UFO/NWO/konteó és ezotéria mániája volt, meg a technológiai fejlődésbe vetett töretlen hit, számtalan helyen finoman szólva optimisták voltak és torízották a valóságot.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.13. 10:19:03
A legjobb részek emiatt a fő szálhoz nem tartozó vicces részek lettek az én szememben.
The Amazing Maleeni
The Goldberg Variation
Je Souhaite
How the Ghosts Stole Christmas
Monday
stb.
Az egész sorozat mozgatórugója a '90-es évek UFO/NWO/konteó és ezotéria mániája volt, meg a technológiai fejlődésbe vetett töretlen hit, számtalan helyen finoman szólva optimisták voltak és torízották a valóságot.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.13. 10:19:03
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Felesleges erőlködni, jó volt, elmúlt. Nem láttam a befejező részt, úgy hallottam, mintha az lett volna a vége, hogy SPOILER ------------------ földönkívüli invázió ---------------------- SPOILER VÉGE lesz a Földön.
csak ne akarják ezt majd új arcokkal folytatni, mint minden, ami szent.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams