11
Reflex az új Quake?
 • Sheltem
  #11
  Nem fogok hazudni, nemsokan játszanak jelenleg.
  Persze nem üresek a szerverek van pár amin van élet, de egyelőre nem olyan tömegek mint quake liveban.
 • nxs
  #10
  Csak most néztem a trailert...Hubaero/cpma3 + defrag mapok wtf? o.O
  Utoljára szerkesztette: nxs, 2015.05.23. 22:17:41
 • nxs
  #9
  Berakták az oszlopomat...emelte a telek értékét azzal a kemény 6 méterrel...van net!
  Érdemes beruházni rá,hogy érzed? Jönnek vagy inkább mennek a playerek?
  Előre is thx :)
 • Sheltem
  #8
  Természetesen hozom a szokásos formám.
  Vagyis hogy megvétel után 1-2 nappal leárazzák 50%al steamen.
  Most vegye meg akit érdekel a dolog(ha van ilyen :P).
 • Sheltem
  #7
  Természetesen hozom a szokásos formám.
  Vagyis hogy megvétel után 1-2 nappal leárazzák 50%al steamen.
  Most vegye meg akit érdekel a dolog(ha van ilyen :P).
 • Sheltem
  #6
  Na azért álljunk meg egy szóra :) Nem tudom mennyire voltam őspro de ez AKKOR volt :) Ezer éve nem játszottam quake-t(cs:go zni szoktam időnként de aztis ritkán).
  Szóval jókat fogunk játszani ha jössz :)
 • nxs
  #5
  Nyomon fogom követni,csak nem most ( a T új oszlopot akar állítani a kertben,hogy áthúzzák a kábelt... :D ) ha végre visszakapom a rendes netet és nem 120ms+ lesz az átlag szerintem én is beruházok rá,már csak a nosztalgia miatt is megéri.
  Én nem vagyok ilyen őspro mint te,örültem amikor ligán csak duplát kaptunk 2v2-be Nigáégtól,és játszhattam egy szoros praccot Xeonnal ZTNen. Ha majd minden klappol azért próbállak keresni mert ugye egy nálánál sokkal erősebb ellenfél ellen gyorsabban tanul az ember,kivéve Stormot...100 évig ping-pongoznék se lenne olyan reflexem :P

  UI: Örülök,hogy a facebook és úgy a globális szociális hálóról egy véleményen vagyunk :)
 • Sheltem
  #4
  Megvettem tegnap. Nem tudom mi sül ki a dologból de ha semmi komoly nekem akkoris megéri egy kis nosztalgia azt a rászánt cirka 3000Ftot.
  Tegnap elpicsáztam egy srácot nagyon durván, aztán egy következő engem. Hiába no nem megy ennyi év(tized) kihagyás után olyan jól mint az Earthquake döntőjében annakidején Victory ellen :) Hirtelen felindulásból belőttem az egeremet 500hzre, és leporoltam a bazinagy razer textil padomat.:)
  Nagyon jó a cucc amúgy. Nem sokan játszanak még, kicsit kutakodni kell a szerverlistában(játékos is legyen és a ping is rendben legyen), de 1-2 perc alatt találtam ellenfet azért.
  Inkább QW fizika (hálistennek) mint Q3. Gyorsabb, instant fegyverváltás, Bunny jumpinggal közlekedés, hagyományos rocket jump, szóval jófajta. Persze railgun megfelelője itt is megvan, tehát a Q3ból is hoz eztazt.
  "Itt egy másik vén f*sz :) Mportál? Koth? Megboldogult CG?"
  A quake.pganet.com ot se felejtsd el :) Az még az mportál előtt volt ;)
  Tegnap azt nem néztem, hogy van e a játékba record olás, de mivel early accessről van szó ennek így nincs jelentősége.
  "Azért ha lenne fészbúkom és nem felségek elől bujkálva söröznék a többi vén csonttal amikor el tudunk szökni lájkolnálak."
  Nem tudnál lájkolni, nincs fészbúkom, sem okostelefonom, nem érdekelnek a likeok, a szelfi képek, hogy ki hová megy nyaralni, sem a valaki által megsütött tortáról felrakott kép. Telibeszarom sajnos. Hálistennek le tudom kötni magam anélkül hogy mások magánélete érdekelne :) Azért köszi a like felajánlást, megy a lájk nekedis öreg cimbora :)
  A játék eddig csillagos 5ös(ahhozképest hogy early alpha vagy milyen státuszban van).
  Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.12. 07:51:19
 • Palinko
  #3
  Nekem manapság a Toxikk hasonlít a Quakere
 • nxs
  #2
  Itt egy másik vén f*sz :) Mportál? Koth? Megboldogult CG?

  Első ránézésre Q3 Cpma/QW hibrid,igazi HC fps,kérdés ki fogja adni a szervereket,kik fogják összefogni a lövöldözni vágyókat 1-1 ladder,kupa erejére.

  Imho egy újabb elkeseredett kezdeményezés arra,hogy visszahozzák a régi multis érát amikor még kellett a skill,mapismeret,helyzet orientált stratégiák kiépítése egyszerre. 15-20 éve még beletanultunk de a mostani "friss hús" COD17 publicrol jön és itt nincsen ingyen a frag,sőt...mire megtanulod a mapokat,mozgást,fegyvereket megaláznak 40X. Mindenkinek azonnali sikerélmény kell,biztos sok quake/ut/old CS player belenéz majd de a casual réteg miatt ez is szét fog esni mint a Warsow. Aztán mindenki megy vissza abba a megmaradt kis communitybe ahol még van szikrányi élet. (sajnos nekem ez a QL lenne ami gyakorlatilag végleg kinyírta az OSP-t és megmérgezte a CA rákjával)

  Azért ha lenne fészbúkom és nem felségek elől bujkálva söröznék a többi vén csonttal amikor el tudunk szökni lájkolnálak.
  +1! Szép találat thx :)
 • Sheltem
  #1
  Nem találtam még topicot ehhez a játékhoz hát nyitottam egyet.

  Akik vén p...öregek mint én gondolom még emlékeznek a jókis régi quake versenyekre...persze itt van most nekünk a quake live, de itt van most ez a Reflex aminek a fizikája a videók alapján inkább a Quake1(azon belül is a quake world) fizikájáig nyúlik vissza...ami nem hátrány :)  Reflex a steamen

  Tehát kinek mi a véleménye? Mennyire fog vajon a játék elterjedni? Engem megvett amit láttam kilóra...
  Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.11. 20:46:33