26
  • aru
    Tegnap láttam... Az a baj a filmel, hogy copy! Beemeltek egy rakat dolgot az első és második részből, és még a sorozatból is. Több fantázia kellett volna, ez így unalmas lett.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.29. 23:38:11
  • Andrevv
    Emilia Clarke-nak nincsenek ekkora mellei, mind láttuk a trónok harcában :)
  • Sir Cryalot
    Ezt már megbeszéltük,hogy az alakoskodós filmtől, alakoskodást lehet leginkább várni, meglepetést meg kevésbé.
  • Etinger
    Most épp igazuk van. Amúgy nincs elég látogató, ki van adva hogy ilyen címek kellenek, több reklám bevétel stb. Ebből él az oldal. Ez van.
  • e98ff
    Biztos divat fikázni az új terminator plakátját, de szerintem ezek teljesen rendben vannak.
  • Zombee
    Vicces, hogy máskor az ugyanilyen plakátot zseniálisnak írják. Amúgy ezt a John Connor/T3000 dolog a plakáton, előzetesben szerintem félrevezetés, túl egyszerű lenne ennyivel elintézni. Van a sztoriban szerintem valami csavar.
  • Hedgehunter #20
    A cikkek nagyresze ilyen.. :) Megszokhattad volna mar.. :)
  • molnibalage83
    A Thor irgalmatlan gyenge volt, annyira, hogy a 2. részt meg sem néztem már... Mondjuk a Vasemberből is az 1. rész volt az egyetlen értelmes...
  • Amiga
    Nem fogok több cikket megnyitni, ha szélsőséges minőségi jelzők lesznek benne. Anyátokat verjétek át.
  • Skylake
    First world problem.
  • Skylake
    First world problem.
  • Dewri
    Még ki se jött, de egyre biztosabb, hogy nincs értelme megnézni... T-3000? John mint robot??? Eleve, T-800 neveli Sarah Connort??? Az Universal Channelen este 10 után le lehet majd adni...
  • Ender Wiggin #14
    az asylum-szintet lőtték be valószínűleg. de túl magasan volt a léc...
  • MANOWAR
    *ujjnak
  • MANOWAR
    Azt hittem idaig a ravaszon kell az ujnak lennie ha loni akar az ember :) T-800 nak ez sem kell.
  • EnxTheOne
    Azé' jöhetne már olyan marketinges cucc erröl a filmröl ahol nem lövik le a poént hogy john connor is egy robot :D
  • Zenszkij
    A Thor? HAHA Az egyetlen valamirevaló Marvel film. Ne nevettess már.
  • Tikal #9
    attól hogy B kat és spoileres.
  • Cickány90
    Hát, az eddigi merketingkampányukból ez az első ami még elmegy.
  • kalapos01
    Ugye csak viccelsz. Komolyan nem érted?
  • MoRT2195
    Én sem értem, miért kell mindig valamilyen jelzővel illetnie az SG-nek a képeket, és videókat. Vagy botrányos, vagy az év legjobbja címet kapja az összes filmes hír...
  • Gab0523
    A cikkcíme alapján a plakátok botrányosak.
    Hát... Most ez kicsit felemás érzés.
    ha nem is botrányosak, de elég B kategóriás hatásuk van.
    Viszont, ha azt veszem, hogy elvileg a film, többek között rebootja is egyben egy '84-es mozinak, akkor...
    Valahogy passzolnak.
  • TokraFan
    Ez mitől botrányos? Megint a szokásos SG hülyeség, hátha a botrányos címre több kattintás érkezik. Én is beszoptam, de kedves SG, ez többször nem fordul elő és hosszabb távon még ennyi klikk sem lesz a cikkekre, ha ilyen szinten járatjátok le magatokat!
  • Axlkenobi
    A Thor második részét nem Alan Taylor puskázta el, hanem gyenge volt a forgatókönyv, egydimenziósak a karakterek (a főgonoszt ismét ki kell emelni negatív értelemben), na meg egy-két jól eltalált poént leszámítva megint irritáló a humor.

A Terminátort meg tényleg divat savazni, pedig nekem az előzetese is felüdülés volt a Marvel-dömping meg a hasonló produkciók mellett. Nekem ezek a poszterek is tetszenek, noha tény, hogy csöppet agyon vannak retusálva.
  • Gab0523
    Igen, a Thor eleve nem volt annyira ütős, mint vártuk, és a 2. rész sem teljesen érte el azt a szintet, amire a legtöbben számítottak. -ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszak a filmek, de a többi Marveles produkcióhoz képest, másodrendűek.

Viszont, ezt a Terminator-ellenességet nem értem.
    Persze, én is fogom a fejem, de azért így élből és kategorikusan nem merném kijelenteni, hogy "ez a film botrányosan sz*r lesz". Új lesz, szokatlan, nehezen emészthető, de nem cseszik el nagyon és a jelenleg látottak mellett azért valami értelmes is történik majd a filmben, plusz még a történet sem lesz gyomorforgató, akkor jól is elsülhetnek a dolgok. -mondom ezt úgy, hogy az én szemléleteim szerint a Terminator 2. után nincs folytatás.
  • sakhalin
    Thor elpuskázva???MI???