4
  • whiskeyman
    #4
    Egyáltalán nem versenyképes a szolgáltatásuk...sem árban, sem minőségben. Optikai kábel, mi? Először egy normális hálózatot kellene kiépíteniük, ami stabil. Utána beszélhetnek gyors internetről és digitális tv-ről. Az ország keleti felében lévő településeken vajon mikor fogják fejleszteni a hálózatot? Soha. Az emberek árérzékenyek, csak ezt sajnos nem képesek felfogni...gyenge és drága a szolgáltatásuk.
  • Inquisitor
    #3
    Mint Invitel user szívből remélem, hogy a cégnek a helyét is sóval fogják egyszer beszántani. Saját területen drágán adnak lassú, de legalább rossz szolgáltatást. Szóval maradhatnának csendben a tisztességes versenyről.
  • Archenemy
    #2
    Hát itt most te csinálod a pártmédiát...
  • Skylake
    #1
    "Ismét OECD-statisztikákat idézett, melyekből egyértelműen látszott, hogy Magyarország a lakossági internetszolgáltatásban elmarad a fejlett országok átlagától, kevesen használják, és az informatikai ágazat foglalkoztatottsága is csekélyebb." - az a lényeg, hogy a 'zemberek a pártmédiát nézzék a tévében, ahol megmondják nekik mi a jó. A vezért az internet csupán abból a szempontból érdekli, hogy mennyire lehet kontrollálni, mennyire lehet állami kontroll alá tolni, erőltetni - lásd. konzultáció. Abban minden benne van: szegmentált internet, netsemlegesség pártérdekeknek megfelelő megszüntetése, igény a nemzeti tűzfelra, mind szépen elrejtve a manipulatív politikai termékben.

    "Hivatkozott a Világbank tanulmányára, mely szerint az internetpenetráció 10 százalékos növekedése a GDP 1 százalékos növekedését okozza, azaz minél többen interneteznek annál gazdagabb az ország." - ezzel lehet kapálózni, de mivel a felcsúti a 80-as években él, és Gyárakat akar látni, Európa Kínája legyen az ország, teljesen nem fogja érdekelni ez és az ilyen tanulmányok. Főleg a Világbanktól - micsoda nemzetietlen forrás, fúj!

    Örüljetek, hogy még nem nézte még ki valamelyik oligarcha a céget magának. Bár ki tudja...